Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Gość, który zrobił wyciek Battlefielda 1 rok temu, teraz zrzuca megatony. Kolejnym Battlefieldem, który wyjdzie w przyszłym roku, jest... BAD COMPANY 3 - gra będzie się skupiać na wojnach i konfliktach w czasie trwania wojny w Wietnamie i na konfliktach po niej (czyli Wietnam pewnie też dostaniemy); - gra nie będzie aż tak bardzo zgodna historycznie (ale i tak czekajcie na moje rozprawki, filmy i książki do poczytania, które wam polecę); - twórcy skupią się na bardziej zwartej walce, a nie rozległych bitwach; - bronie będą pochodziły z czasów wojny w Wietnamie i całej Zimnej Wojny; - customizacja wróci do tej z BF4 (modele postaci, broń, pojazdy) - powrócą czołgi, helikoptery; - będą 4 klasy - szturmowiec, inżynier, wsparcie, zwiadowca; - NIE BĘDZIE MIKROTRANSAKCJI, zostaną Battlepacki; - gra zostanie ogłoszona na E3. Cóż mogę dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 JARAN... a nie, jednak nie bo dice od czasu bc2 nie umie w gry i nie wierze że sobie przypomną jakim cudem zrobili bc2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No, szczególnie widać to po genialnym BF1. Oj Pawcio! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mnie sie nie podoba mimo wszystko trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Oby nie spieprzyli, BC2 to moja ulubiona strzelanka multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Werryyyyyy maaaaaacz!1! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 6 godzin temu, Rozi napisał: - twórcy skupią się na bardziej zwartej walce, a nie rozległych bitwach; aż mi fiutek zmalał Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bad Company 2 miało dodatek Vietnam. Trochę dziwne, że BC3 nie działoby się współcześnie, bo "jedynkę" i "dwójkę" łączyli ci sami bohaterowie w singlu. Uwierzę jak zobaczę, z BC2 mam miłe wspomnienia, oby tego nie zepsuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 7 godzin temu, Pupcio napisał: JARAN... a nie, jednak nie bo dice od czasu bc2 nie umie w gry i nie wierze że sobie przypomną jakim cudem zrobili bc2 Tak jak młody piszesz, w ciemni nie kupię na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 BF1 > BC2 więc jest spora szansa na udaną grę. Czekam bardzo. Będzie zakup rok po premierze jak z każdą grą od EA/UBI. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 8 godzin temu, Rozi napisał: No, szczególnie widać to po genialnym BF1. Oj Pawcio! Co do tematu, to nie mam żadnych szczególnych oczekiwań. Niesamowite jak z biegiem wyparowała ze mnie niemal całkowicie ekscytacja Battlefieldem. Teraz DICE to dla mnie zwykli wyrobnicy (tasiemcowy tryb produkcji narzucony przez EA na pewno nie pomaga w kreatywności) produkujący przyzwoite aczkolwiek pozbawione jakiejkolwiek G Ł Ę B I gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ciekawe czy uda im się zrobic drugi raz w zyciu dobrego singla(po BC2). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 25 minut temu, ireniqs napisał: BF1 > BC2 więc jest spora szansa na udaną grę. (pipi) prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mi się tam lepiej gra. Dla mnie DICE nadal robi bardzo dobre multiki, aczkolwiek EA to zły doradca w czymkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Moim zdaniem nie ma co porownywac, bo bad company miało inne podejście do rozgrywki niż główna seria. Mniejsze mapy i większy nacisk na piechote. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) 25 minut temu, Playstation napisał: Co do tematu, to nie mam żadnych szczególnych oczekiwań. Niesamowite jak z biegiem wyparowała ze mnie niemal całkowicie ekscytacja Battlefieldem. Teraz DICE to dla mnie zwykli wyrobnicy (tasiemcowy tryb produkcji narzucony przez EA na pewno nie pomaga w kreatywności) produkujący przyzwoite aczkolwiek pozbawione jakiejkolwiek G Ł Ę B I gry. Autyzm to tobie wzrósł, pewnie nie zagrałeś nawet pięciu minut, a (pipi)isz głupoty. OJ BO ZŁE EA MA MIKROTRANSAKCJE W BATTLEFRONCIE TO PEWNIE TAM TESZ!!!!!!11111 Dawno się tak dobrze nie bawiłem w żadnej grze multiplayer, a unikam ich jak ognia. Klimat Wielkiej Wojny, udźwiękowienie, bronie, cudowny design map, no w sumie słabo, słaba gra IKS DE. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 ale weź się uspokój, ochłoń i pisz normalnie jak człowiek, taknieok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie pozwolę oczerniać tego Battlefielda, o nie. Tutaj DICE zrobiło wszystko tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Grałem w EA Access kilka godzin, po czym znużony wykasowałem grę z dysku. No ale kilka dni temu postanowiłem dać grze drugą szansę i zamówiłem Battleifield 1 Rewolucja, chociaż nie spodziewam się rewolucji Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Playstation Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 "Dawno się tak dobrze nie bawiłem w żadnej grze multiplayer, a unikam ich jak ognia."Rozi, odpowiedziałeś sam sobie dlaczego tak podoba ci się ten Bf1. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jak przychodzisz tutaj reklamować zdałnione multi TLOU, albo U4, to mnie nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 News na który czekałem od premiery gównianego BF3, ale to było dość dawno... Podjarka niewielka, ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jak przychodzisz tutaj reklamować zdałnione multi TLOU, albo U4, to mnie nie przekonasz.Nawet nie mam takiego zamiaru, każdy gra w to na co jego umiejętności pozwalają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ano, ciekawy news z rana. Jak im to wyjdzie, to będzie pierwsza gra od EA jaką kupię od czasów BF4. Pamiętam czas premiery BC2 jakby to było... no, może nie wczoraj, ale tak z miesiąc temu: Robiło w zasadzie wszystko: wypalająca gały grafika, niezrównana do dziś w serii wolność destrukcji otoczenia, prześwietne multi, a jako wisienka na torcie miodna kampania single, która w żadnym razie nie sprawiała wrażenia doczepionej na siłę - ciekawie zarysowane postaci, humor, dobry pacing, a wszystkiemu towarzyszył nadspodziewanie udany polski dubbing. W tamtym czasie wielu graczy czuło już znużenie odtwórczością konkurecyjnej serii Modern Warfare, a BC2 było podmuchem świeżości w zasadzie pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi