Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ileż można męczyć +- ten sam HUD i ten sam patent na prezentację/okładkę gry (iskry, kolorystyka, światełka)...

Gość Rozi
Opublikowano

Tylko nie przyszłość/teraźniejszość. Dawać Wietnam, albo II wojenkę.

Opublikowano
3 godziny temu, krzyhu923 napisał:

Ileż można męczyć +- ten sam HUD i ten sam patent na prezentację/okładkę gry (iskry, kolorystyka, światełka)...

Aż nie przestanie przynosić zysku:pawel:

Opublikowano

B1 - pierwsza wś, BV - wietnam, proste jak drut na pińcet procent.

Opublikowano (edytowane)

Gdyby tak było to byłby BF2, nazwa BF V sugeruje ze będą to wydarzenia po BF 3 i 4 czyli aktualny czas i jakiś konflikt z tym związany.

Tak tylko głośno myśle.

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano

Po tych wszystkich durnowatych kosmicznych skakankach w Call of Duty bardzo chciałem aby seria wróciła do swoich pierwotnych korzeni. I wróciła. To samo stało się z Battlefield'em którego uwielbiałem, niestety czar prysł bardzo szybko. Brakuje tutaj polotu, brakuje uzbrojenia, brakuje modyfikacji broni a i mapy również są średnie. Do tego cały layout gry (menu, wybór broni) wygląda jak jedna wielka modyfikacja od Battlefronta. Nie chciałbym już więcej drążyć tematu II wojny światowej i na Vietnam też nie mam już ochoty. Osobiście wolałbym teraźniejszość i powrót do schematów znanych z BF3.

• Plusik 3
  • WTF 2
  • Smutny 1
Opublikowano
9 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Gdyby tak było to byłby BF2, nazwa BF V sugeruje ze będą to wydarzenia po BF 3 i 4 czyli aktualny czas i jakiś konflikt z tym związany.

Tak tylko głośno myśle.

No ale BFy nigdy nie miały rzymskiej numeracji. "V" to nie 5, V to V jak Victory. 

Opublikowano
2 minuty temu, chris85 napisał:

No ale BFy nigdy nie miały rzymskiej numeracji. "V" to nie 5, V to V jak Victory.  

Jestem tego samego zdania. Najprawdopodobniej będzie to coś na zasadzie "Victory" lub też "Vietnam".

Gdyby w tytule pojawiła się standardowa europejska cyfra "5" to z pewnością byłaby to bezpośrednia kontynuacja schematu (czas rozgrywki) z czwórki.

Tutaj z tym "V" ewidentnie coś kombinują.

Opublikowano
12 godzin temu, MYSZa7 napisał:

jeśli cyfra ma być odniesieniem do settingu to tutaj najbardziej oczywistym skojarzeniem powinien być Vietnam

Wydaje mi się, że trafiłeś.

Opublikowano

Uważamy, że gdyby Dice nazwało nowego BFa po prostu Battlefield 2, było by oczywiste, że będzie to WW2. A tak jest V. V jak (pipi) wie co xD ludzie myślą, hajp się nakręca, Twitter szaleje itd. 

No i ciągle będzie elementu zaskoczenia na pokazie gry. 

Battlefield V opowie o Drugiej Wojnie Światowej.