Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 258,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano
30 minut temu, _Be_ napisał:

To BF4 był jeszcze szybszy niż 1? OMG 

Zdecydowanie. Gdybym grał w BF’a 3 w 60 fpsach to bym powiedział że ta część to już w ogóle była błyskawica.

Opublikowano

Bardzo źle, bardzo niedobrze. Niech zostaną przy prędkości BF1, a nawet niech będzie trochę wolniejszy.

Opublikowano
24 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Zdecydowanie. Gdybym grał w BF’a 3 w 60 fpsach to bym powiedział że ta część to już w ogóle była błyskawica.

No właśnie ostatnio odpaliłem BF3 w 75 fps-ach i... xd Na początku myślałem, że to jakiś błąd, albo mysz coś nie tak działa, ale nie, tak już jest.

Też mam nadzieję na wolniejszą rozgrywkę. I balans między małymi i dużymi mapami. Dajcie mnie to już: te realia, ta grafika, ten dźwięk...:banderas:

Opublikowano
9 minut temu, Banan91PL napisał:

22 czy 21 pokaz bo widziałem już dwie rozne godziny 

Jakoś tak.

:kaz:

Opublikowano
16 minut temu, chris85 napisał:

Jakoś tak.

:kaz:

Pokazuje ze 21 w Londynie a widzę na reklamach jest ze o 21 w Europie i wiara przegapi 

Opublikowano

W lepszej jakości:

fqowpc33sez01.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

To Tony Hawk?

kompas na ręku sugeruje drugą wojnę

To ten drugi co jackassow prowadzil

Opublikowano

To Viggo Mortensen.

Opublikowano

No faktycznie trochę niezdrowo to wygląda.

Opublikowano
33 minuty temu, Wesker napisał:

To Tony Hawk?

kompas na ręku sugeruje drugą wojnę

To nie kompas tylko smartwatch. Czyli jednak V wojna Światowa potwierdzona. 

39 minut temu, Banan91PL napisał:

Pokazuje ze 21 w Londynie a widzę na reklamach jest ze o 21 w Europie i wiara przegapi 

20 Londyn, czyli nasza 21:00.

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

To nie kompas tylko smartwatch. Czyli jednak V wojna Światowa potwierdzona. 

20 Londyn, czyli nasza 21:00.

Ja widziałem 9pm Londyn na zdjęciu 

Opublikowano

Zapowiedź jest o 21:00 naszego czasu skoro taka informacje podaje Battlefield Polska/EA Polska. 

Opublikowano

Rewolucji nie będzie. Jedynka przyjęła się dosyć ciepło i nie minęło aż tak dużo czasu od jej premiery. Schemat gry pewnie zostanie ten sam. Mnie obchodzą tylko mapki. Ma być więcej zurbanizowanych map i jakaś leśna (tylko nie z drzewami co 50m tylko gęsty las) np. obrona Bastogne lub coś innego z ofensywy w Ardenach. Śnieg, mróz, pociski, wybuchy, rozrywane drzewa... oj tak.

Opublikowano
1 godzinę temu, Banan91PL napisał:

Ja widziałem 9pm Londyn na zdjęciu 

Na zapowiedzi jest 8-9  London. Czyli od 20 do 21, weź się ogarnij chłopie xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano
17 minut temu, Farmer napisał:

Rewolucji nie będzie. Jedynka przyjęła się dosyć ciepło i nie minęło aż tak dużo czasu od jej premiery. Schemat gry pewnie zostanie ten sam. Mnie obchodzą tylko mapki. Ma być więcej zurbanizowanych map i jakaś leśna (tylko nie z drzewami co 50m tylko gęsty las) np. obrona Bastogne lub coś innego z ofensywy w Ardenach. Śnieg, mróz, pociski, wybuchy, rozrywane drzewa... oj tak.

Miejskich mapek będzie o wiele więcej. Chciałbym ulice Arnhem, zaśnieżony Stalingrad, czy ciasne francuskie miasteczka. W BF1 podobała mi się flaga w tych zabudowaniach na Soissons, miała idealną architekturę. 

4 GODZINY

Opublikowano

Jezu, żeby ci spadochroniarze nie oznaczali battle royale :pechowiec:

Opublikowano

Oby jednak tak bylo, inaczej nie biore tego tasiemca.