Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Nie nadążam z gotowaniem bigosu na uspokojenie. (pipi)ać was DICE, wy (pipi) (pipi)one.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 256,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano
Teraz, Farmer napisał:

prawie się udławiłem czereśniami. To na pewno nie będzie alternatywna 2WŚ?

to przede wszystkim gra video, a nie dokładne odwzorowanie kto gdzie uczestniczył. Kobiety i czarni grają w BFa więc czemu nie ma ich być w grze. To nie jest książka historyczna.

Opublikowano

Jedyna fajna rzecz z tego trailera to latająca bomba niemiecka V1

v-lataj-ca-bomba-67370779.jpg

Ale (pipi)a zrobili z tego cukierkową gierke dla hamburgerów, nawet w tej krótkiej scenie na końcu przy takim chaosie już to widze jak ktoś by się utrzymał dłużej niż 15 sekund bez oberwania kuli. Ja (pipi).ie co za gufno aż nie chce się wierzyć, no i te babeczki dude wtf

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przecież to był zwykły reskin BF1 - kolejne DLC, tym razem ze śmiesznymi postaciami rodem z CoD Zombie.
No i więcej tu było target rendera, niż faktycznej rozgrywki.

Opublikowano
Teraz, Moldar napisał:

kobieta z grabiami zamiast dłoni, karykatura drugiej wojny światowej, skisłem.

A mogli dać jej ścierkę i talerze ;)

Opublikowano

No i chyba BF1 się zostawi

Opublikowano

Gdybym nie wiedział, że to DICE to bym stawiał na japończyków i, że zaraz wy(pipi)i jakiś gundam z pod ziemi XDDDDD

Kolorowe kurteczki, radosny murzynek, ekstrawagancka proteza. Super wojna kur.wo XDDD

Edytowane przez Dr1zzt

Opublikowano

Opublikowano

jakby to się nazywało Bad Company 3 to bym jeszcze łyknął ten trailer

Opublikowano

Był taki AS w czasie wojny co się desantował na plażę z mieczem ale to był żołnierz i mężczyzna. Tu to jakieś pajacowanie.  

Opublikowano

ale szrot, a ten pseudo gameplay to juz naprawde byl tak sztuczny ze chyba tylko debile sie na to nabiora

Opublikowano

Ale data premiery to... niech się giganci pozabijają między sobą :obama: 

Call of Duty --October 12
Battlefield --October 19
Red Dead Redemption 2 -- October 26

Opublikowano

Hahahhaha, tam typ na plecach ma jebaną katanę AHAHHAHAHAHAHAH