Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ku,rwa mać myślałem że tylko w codzie będą wciskać teraźniejszość w czasy 2 wojny światowej a jak widać dice śmiecie ze szwecji idą tą samą drogą, jakaś piszcząca laska w tle z metalową ręką walcząca niczym rambo z nazistami z marsa, laska tak samo na okładce standardowej edycji, gameplay w ogóle mnie nie porwał, zero klimatu 2 wojny, to będzie jakaś sielanka z otoczką tylko drugiej wojny światowej, yebać tą część, niby jeszcze chcą pokazać początki wojny i wciskają jakieś walki z norwegii, a o pierwszym kraju który został zaatakowany przez niemcy w tamtym czasie cisza, beka z tego bfika 

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Hahahhaha, tam typ na plecach ma jebaną katanę AHAHHAHAHAHAHAH

mnie bardziej zdziwila babka ktora uzywa karabinu wyborowego posiadajac tylko jedna funkcjonalna reke xd

Gość Rozi
Opublikowano

Enter mankind’s greatest conflict with Battlefield V as the series goes back to its roots with a never-before-seen portrayal of World War 2

Już wiemy o co chodziło z tym "WW2 with a twist". Na koniec filmiku mogliby sobie jakiegoś grilla zrobić.

Gość Rozi
Opublikowano

Te perki u żołnierzy, jakieś statystyki, to już nie jest Battlefield. 

Dd6JN8JVwAA3ej1.jpg

Awatar (pipi)a, nie nie, nie wierzę. Dawno się tak nie rozczarowałem.

Opublikowano
5 minut temu, mersi napisał:

ku,rwa mać myślałem że tylko w codzie będą wciskać teraźniejszość w czasy 2 wojny światowej a jak widać dice śmiecie ze szwecji idą tą samą drogą, jakaś piszcząca laska w tle z metalową ręką walcząca niczym rambo z nazistami z marsa, laska tak samo na okładce standardowej edycji, gameplay w ogóle mnie nie porwał, zero klimatu 2 wojny, to będzie jakaś sielanka z otoczką tylko drugiej wojny światowej, yebać tą część, niby jeszcze chcą pokazać początki wojny i wciskają jakieś walki z norwegii, a o pierwszym kraju który został zaatakowany przez niemcy w tamtym czasie cisza, beka z tego bfika  

Tam jest spadający pocisk V1, a niemcy używali ich w latach 1944-45

Mosty i spadochroniarze to Market Garden czyli wrzesień 1944 jest na tym trailerze

Opublikowano (edytowane)

Masowo przybywa łapek w dół pod trailerem. Ludzie błagają o brudną, szarą, realistyczną II wojnę światową z za(pipi)istą grafą, zniszczeniami a oni zrobili coś takiego no brak słów. Dice za moment doświadczy tego co miało Activision dwa lata temu, milion łapek w dół.

Edytowane przez Neox
Gość Rozi
Opublikowano

Fanek przestań (pipi)a rozkminiać tę grę, to jest potwarz dla historii, dla ludzi, (pipi)a mać

A teraz porównajcie do tego:

Nara Battlefield

Opublikowano

poczuć jakiś klimacik brudnej, krwawej drugiej wojny światowej, nazistę przystawiającego ci do głowy walthera i coś pyerdolącego po niemiecku, no niestety nie tym razem w bfie v XDDD boże niech zgniją te szwedzkie rozwodnione ciuciumajtki z dajs 

Opublikowano

Bardziej niż ten fejkowy trailer śmieszy mnie ten szał (pipi) na widok kobiety i murzyna, przerabialiśmy to już dwa lata temu, dlaczego jesteście tacy zyebani i nadal drążycie ten temat?

Karny kutas dla DICE za ten trailer który strasznie śmierdzi fejkiem i wygląda jak CGI z singla, sugerowanie że to jest gameplay z multi jeszcze im się czkawką odbije.

Aczkolwiek za brak premium passa i ogólnie przedstawienie wizji tej gry jestem w stanie to wybaczyć i oczywiście czekam z niecierpliwością :lapka: 

Aha nazwa gry też słaba.

• Minusik 1