KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Jeśli, czytać zmiany,to zapowiada się kozacko, bardziej taktycznie.Ale po trailerze to średnio,po chooj te kobiety w tej grze,jakies skórki na mordzie Ja to chyba już za stary jestem,bo chciałem krwawego klimatu z cod waw,a tu pokazali to jakby ten konflikt to była jakaś zabawa dla gimbusów w asg. Zapowiadał się najgorsze 300 godzin w moim życiu. 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Aż mi się przypomniało jak 16 lat temu ciupaliśmy w to cudo nocami po kafejkach internetowych: Kiedyś to było, a nie jakieś corne snajperki les z katanami [*] Cytuj
Neox 158 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Najważniejsze nowości w Battlefield V każda klasa może podnosić poległych, ale medyk robi to najszybciej możliwe jest przeciąganie rannych brak regeneracji zdrowia do pełna, pasek HP podzielono na segmenty wszystkie czynności wiążą się z konkretnymi animacjami, nawet podnoszenie amunicji czy apteczek (koniec ze „spamowaniem” strzykawką, zapasy nie będą już automatycznie wpadać do naszych kieszeni, jeżeli tylko przebiegniemy obok skrzynki rzuconej przez klasę wsparcia) możliwość budowania zasiek i okopów; klasa wsparcia może budować najwięcej - w tym elementy takie jak gniazda CKM-ów niektóre obiekty można podłączyć do pojazdów, by przenieść je w inne miejsce (podłączymy na przykład działo przeciwpancerne do czołgu, by odholował je bliżej linii frontu) strzelanie z pozycji leżącej na plecach czy półleżącej, jak w Rainbow Six Siege przeprojektowany od podstaw system strzelania, odrzutu duży kaliber przebije ściany budynków lokacje dostępne w okresie premiery to między innymi Francja, Rotterdam, Afryka Północna wprowadzenie biegu także w pozycji przykucniętej zmieniony system fizyki wybuchów: eksplozja poza budynkiem skieruje podmuch i odłamki do wnętrza, eksplozja wewnątrz wypchnie niektóre elementy na zewnąrz większy nacisk na grę zespołową i nagrody do wykorzystania dla dowódcy oddziału, jak choćby możliwość wezwania nalotu Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 1 godzinę temu, chris85 napisał: W innych trybach, również będzie kustomizacja żołnierza i broni. Najbardziej się martwię o brak premium / płatnych dlc. Bo jesli oni nie zaczną zarabiać na tych skórkach, to na bank odbije się to na mapach, albo wymyślą jakieś inne płatne (pipi). Dokładnie wyjdzie kupa jak z buterfrontem gdzie dlcki z niklą zawartością to są chyba tylko wymuszane kolejnym filmem. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Trailer zawiódł oczywiście. Na początku nawet zastanawiałem się czy to w ogóle jest II Wojna czy jakiś wymyślony konflikt. Ale trailer to tylko trailer. Ostatnie CoD też było politycznie poprawne na multi i nie przeszkadzało to szczególnie. IMO możliwe, że ta babka jest jakąś postacią z singla, którą wmieszali tutaj do gameplayu multi. Tak czy siak bardziej interesuje mnie jak na grę wpłyną proponowane zmiany, np. ten patent z utrudnieniem odnawiania energii. Czy apteczki staną się koniecznością? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 To na pewno jest plus. Przynajmniej utrudni to życie yebanym kamperom. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) (pipi)ac graczy, serio. Jeśli największa drama na tle tych wszystkich nowości i fajnych zmian jest fakt, ze ktoś będzie mógł sobie ustawić za żołnierza jako kobietę to wcale się przestaje dziwić tym dyskusjom o roli kobiet grach, bo banda stulejarzy nie może znieść faktu ze w każdej grze nie może biegać białym mężczyzna. postacie z trailera, moim zdaniem, miały pokazać jak może wyglądać customizacja wojaka, o ile sam uważam ze jednak laska z proteza to troszke przesada, to nadal wierze ze customizacja będzie zrobiona ze smakiem, tak jak to było w Battlefield 1. jak wychodził rosyjski dodatek do bf1 to tez było hurt durr i co, stało się coś? Imo to najlepsze dlc do battlefielda i absolutnie nie miałem problemu z tym ze snajper rosyjski ma kobiecy głos. w pubg tez można grać kobieta, w żaden sposób nie zauważyłem żeby to odejmowało klimatu. Przypominam, ze 100% heteroseksualni mężczyźni nie są zmuszani do biegania kobietą. Edytowane 24 maja 2018 przez MaZZeo 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) I znowu kolejny nie rozumie, jak grochem o ścianę. Edytowane 24 maja 2018 przez Rozi Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Hurr durr powarzny battlefield Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Czy kobieta z trailera walczy w ruchu oporu? Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) Multiplayer trailer: Edytowane 24 maja 2018 przez Observer 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 11 minut temu, Bartg napisał: Ja tu tylko zostawię Przecież to francuski ruch oporu, a nie walka na froncie. 'Allo' Allo nie oglądałeś? Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Ja nie mam nic do kobiet w grach, ale nachalne forsowanie ich na okładkach i robienie z nich od czapy głównego bohatera (póki co trailera) jest słabe. Zobacz ilu jest bohaterów w tym trailerze, ile z nich to kobiety, a później kto - przypadkowo oczywiście - dostał protezę ręki, żeby było bardziej cool. Ale to za mało, ta kobieta jest tak wspaniała, że pomimo niepełnosprawności jest wspaniałym snajperem. No i ten bohaterski ratunek nieustraszonej, wcale nie słabszej fizycznie, niezależnej one man army babki. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) 28 minut temu, MaZZeo napisał: (pipi)ac graczy, serio. Jeśli największa drama na tle tych wszystkich nowości i fajnych zmian jest fakt, ze ktoś będzie mógł sobie ustawić za żołnierza jako kobietę to wcale się przestaje dziwić tym dyskusjom o roli kobiet grach, bo banda stulejarzy nie może znieść faktu ze w każdej grze nie może biegać białym mężczyzna. postacie z trailera, moim zdaniem, miały pokazać jak może wyglądać customizacja wojaka, o ile sam uważam ze jednak laska z proteza to troszke przesada, to nadal wierze ze customizacja będzie zrobiona ze smakiem, tak jak to było w Battlefield 1. jak wychodził rosyjski dodatek do bf1 to tez było hurt durr i co, stało się coś? Imo to najlepsze dlc do battlefielda i absolutnie nie miałem problemu z tym ze snajper rosyjski ma kobiecy głos. w pubg tez można grać kobieta, w żaden sposób nie zauważyłem żeby to odejmowało klimatu. Przypominam, ze 100% heteroseksualni mężczyźni nie są zmuszani do biegania kobietą. Mazz przecież to BF i EA. Jeśli oni rezygnują z płatnych DLC, to muszą na czymś trzepać kapuche. Skórki w BF1 były ze smakiem, bo było ich mało i wyłącznie dla sprzętu. Każdy wojak był taki sam, w mundurze z epoki. Ale stary katana? Pysk pomalowany jak footbolista? Maczuga jak Fred Flinstone? Szanujmy się. Edytowane 24 maja 2018 przez chris85 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Wiem, że to ruch oporu, taki baicik mały Strasznie mnie dziwi, że zaczęli od pokazania tej "drugiej" strony gry, nie wiem kto tam odpowiadał za ten pokaz, ale pewnie z każdą łapką w dół na youtubie leci kolejna osoba z działu marketingu. Nawet jak cała reszta okaze sie mokrym snem fanów WW2 pierwsze wrażenie i tak zostanie. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 akurat ta kobieta jest najmniejszym problemem tego trailera Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) Będzie customizacja bo będą mikropłatności, proste. W ten sposób chcą monetyzowac produkcje i zawsze będę wolał to niż premium passy i inne badziewia które kosztują 200zl i dzielą społeczność. Nawet jeśli od czasu do czasu miałbym ujrzeć na serwerze laske z umalowanym ryjem. ciekawe gdzie byliście ze swoją autentycznością kiedy w bf1 można było biegać terminatorem z pałka i one hitować żołnierzy. Edytowane 24 maja 2018 przez MaZZeo 2 Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Oczywiście, ale dopełnia obrazu całości. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Marzy mi się zmiana wagi avatara, co by biegać taką ulaną rurą z pomalowanym na różowo ryjem grając klasą support wspierając postępowość i odrzucając esencjalizm kobiet w drugie wojnie światowej Bo największy zarzut to kobieta na polu bitwy XD Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Nie wiem na chu.j ta drama. Poczekajcie do faktycznego gameplayu z multi i wtedy można oceniać. Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Tak jakby nie dało się realistycznie przedstawić dzielnej kobiety na polu bitwy. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Teraz, Jakim napisał: Nie wiem na chu.j ta drama. Poczekajcie do faktycznego gameplayu z multi i wtedy można oceniać. Trzeba to yebać od samego początku, szambo wybiło podobnie jak z Battlefront 2. Może się ogarną następnym razem. Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Oceniamy to, czym próbują nas zachęcić do swojej gry. Im więcej dramy, tym przynajmniej trochę większa szansa, że mniej będzie tego w multi ostatecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi