ASX 14 592 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 koleś z Kotaku niby zapewnia że nie będzie lootboxów ale brak transparetności ze strony DICE jak gra będzie monetyzowana budzi mój niepokój. Battlefield to gra usługa i z czegoś muszą być finansowane te wszystkie dodatkowe mapy, bronie i tryby. IMO rozwiązanie Premium z poprzedniej części było bardzo w porządku i szkoda że nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 No jak to jak? Nie season pass i lootboxy to mikrotranzakce będą, serwery pewnie do wykupienia, klany i inne (pipi)y, pewnie żołnierze i brońki tez do kupienia. Ludzie gracie w gierki od wczoraj? To Ea xd czego się spodziewacie? Jakości? Od trójki z każda częścią jest to samo, problemy z optymalizacją, guwnoserwery, guwnobalans. Ale mmmmm nowy battlefieldzik jaranko. Nawet mi was nie żal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nie było w porządku, w te mapki z dlc nikt po miesiącu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 O kurwa, w BF1 do tej pory są pełne serwery na mapkach z DLC, nieźle, co? Ale to trzeba zagrać, a później pisać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Bo dali za darmo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Dali za darmo jakieś dwa tygodnie temu. A dwa tygodnie temu sytuacja była podobna. Chcesz dalej teoretyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Odpowiedzi do tweeta też dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 No właśnie patrzę, 31k graczy na ps4 przez ostatnie 24h niezle jak na 2 letnia gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Godzinę temu, oni napisał: koleś z Kotaku niby zapewnia że nie będzie lootboxów ale brak transparetności ze strony DICE jak gra będzie monetyzowana budzi mój niepokój. Battlefield to gra usługa i z czegoś muszą być finansowane te wszystkie dodatkowe mapy, bronie i tryby. IMO rozwiązanie Premium z poprzedniej części było bardzo w porządku i szkoda że nie zostało Przecież to oczywiste - wystarczy popatrzeć na ubiór postaci w zwiastunie. W grach typu Fortnite funkcjonuje to bardzo dobrze, gra "jedynie" straci na klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Niektórych tak bolą kobiety że woleliby zapłacić 200zł więcej za premum passa i mieć spokój xd jest już wiele przykładów gier z darmowymi DLC i dobrze zrobioną monetyzacją, dlaczego przywołujecie battlefronta 2? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 23 minuty temu, MaZZeo napisał: jest już wiele przykładów gier z darmowymi DLC i dobrze zrobioną monetyzacją, dlaczego przywołujecie battlefronta 2? A ile z nich wyszlo spod reki EA? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) 26 minut temu, MaZZeo napisał: Niektórych tak bolą kobiety że woleliby zapłacić 200zł więcej za premum passa i mieć spokój xd Gram kobietą w pubga, tak o, dla odmiany. Nic wielkiego. No ale do chooja. Jeśli realia II WŚ to niech to będzie wiarygodne i K L I M A T Y C Z N E a nie cyrk na gąsienicach. Murzyn z pejsami w multi? Sweden yes Edytowane 24 Maja 2018 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 3 minuty temu, Grabek napisał: A ile z nich wyszlo spod reki EA? w sumie jest jeden przykład: Titanfall 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ale będę nakurwiał czarną lezbą z różowiutkim Thompsonem i kolimatorem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) 21 minut temu, Yakubu napisał: Ale będę na(pipi)iał czarną lezbą z różowiutkim Thompsonem i kolimatorem I sfasta na plecach obowiązkowo Edytowane 24 Maja 2018 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 6 godzin temu, Bartg napisał: Ja tu tylko zostawię To jest właśnie fajny przykład, który lata mi po głowie od wczorajszego pokazu. MoH:U to chyba najlepsza kontynuacja spod paluchów EA. Wszystko było lepsze w tej części: gameplay, misje, muzyka, fabuła, strzelanie. Nawet bekowe dancing nazi dogs nikogo nie mierziły. A Manon? Idealnie obsadzona postać. Silna, kobieca, niezależna oraz z poczuciem misji i zemsty. Nikt się wtedy nie przejmował, że gra się kobietą. Nikomu to nie przeszkadzało. W BFV kobieta na pierwszym planie też nie jest problemem. Problemem jest cała reszta. Gracze oczekiwali realnych walk w którymkolwiek z wielkich konfliktów. Czy to 2WŚ, czy Vietnam, czy Korea, czy walki w czasie Zimnej Wojny. Nieistotne. A przynajmniej nie jako najważniejsza kwestia. Realizm. To było sygnaturą BF-ów. A co dostaliśmy? Ciężko to opisać słowami. Dostaliśmy coś czego niespecjalnie chcieliśmy. Żeby nie było. Nie mam problemu z grami typu Fortnite. Rozumiem, że kogoś bawi i wciąga taka rozgrywka. Sam nawet za czasów psx ogrywało się namiętnie Hogs of War (chociaż bliżej tej grze do Wormsów). Kolorowo i wesoło? To nie wojna o jakiej nam opowiadano. I nie pasuje do formuły Battlefieldów. BF1 przyjął rewolucje z Battlefronta i szczerze powiedziawszy fuksem udało się Dice pogodzić to z schematem wojny totalnej. Chociaż wielu już wtedy kręciło nosem. Nie wiem gdzie zmierza seria ale chyba wysiadam z tego pociągu na następnej stacji zanim skład wykolei się o swoje własne pomysły. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Myślałem, że się zawiodę, a to co zobaczyłem mi nie przeszkadza. Kiedy była zapowiedź BF1 hype był u mnie na poziomie zerowym i kupiłem dopiero wersję Rewolucja. Tutaj jest duża szansa, że kupię grę na premierę. Mam w nosie zarzuty o kolorowe postacie i kamuflaże tak długo jak będzie mi się dobrze strzelać i grać. W CoD ten cały badziew jest od dawna i nikomu nie przeszkadza pomimo braku zmian w rozgrywce od czasu premiery pierwszej części. Tam tylko personalizacja się rozwija, a cała reszta stoi w miejscu i dlatego podziękowałem tamtej serii. Tu podoba mi się wreszcie możliwość przemieszczenia broni stacjonarnych czego brakowało mi w BF1, bo były rozmieszczone na mapach w tak fatalnych miejscach, że cudem udawało się kogokolwiek trafiać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 @Farmer, Realizm to sygnatura BFow? Nie pomylilo ci sie przypadkiem z jakims pieczolowitym odwzorowaniem realiow czy cos w ten desen? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Realizm w BF-ie... Aha, szczególnie tym ostatnim gdzie każdy strzela z prototypowych w tamtym czasie broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 <kaszle> arma 3 </kaszle> Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Coś w ten deseń @Bansai. Wiadomo, czasem w BF-ie takie kwiatki się dzieją, że łatwiej mówić o przeciwieństwie realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 4 godziny temu, Yakubu napisał: Ale będę na(pipi)iał czarną lezbą z różowiutkim Thompsonem i kolimatorem Ogólnie to na aż taką skrajność bym nie liczył. Wszystko zależy od kamuflaży jakie udostępnią twórcy. Jeżeli będzie jak w BF4 albo i nawet bardziej okrojone z krzykliwych kolorowych kamuflaży, to jedyne co pozostaje, to barwy loga i papa żołnierza, poza oczywiście płcią i kolorem skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 W żadnej grze nie przeszkadz mi granie kobietą. W Siege gram głównie babkami ( Zośka, Twitch czy Mirra) boli mnie natomiast ta debilna custimizacja. Nosz kurde jeden w stroju samuraja, drugi jak obcy, trzeci ma mundur z 2 wojny światowej. Na dodatek fioletowe karabiny z podwieszanym misiem. Wierzę, że Dice nie pójdzie w taką skrajności, ale wiem że będzie ujowo. Nie wierzę natomiast, że będą się tak przykładać do kolejnych darmowych dlc, tak jak przykładali się do tych DLC w BF1. No nie ma (pipi)a we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Świetna analiza od najlepszego jutubera 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 https://www.vice.com/en_uk/article/yvqbek/the-strange-tale-of-the-british-soldier-who-killed-nazis-with-a-sword-and-a-longbow Już wiem kim będę grał dla większego R E A L I Z M U Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi