Banan91PL 35 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Widać po tym gameplayu ze snajperzy znów będą przekoszeni Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 EA zarznęło kolejną serie taka prawda .Trzeba być na prawdę z chója optymistą żeby wierzyć że będzie jakiś progres tej serii.Oni się boja pokazywać cokolwiek po tej fali hejtu , prawda jest taka że ludzie dostaną fajną no skillową gierke która ma jakies tam nawiązania do WWII, gre która będzie się sprzedawać i zdechnie po poł roku. 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Nie grałem zbyt długo w jedynkę, ale imo to jest jakby żwawsze i ja np. widzę różnice w strzelaniu. Pewnie i tak przygoda z grą skończy się na becie Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 To zielone wokół pola walki w 1 gameplayu, to zorza polarna, czy zwężające się pole walki w battla royale ? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Kur wa jak bf1 to wyglada identycznie, troche na bani jestem i bym sie nie skumal gdybym kur wa nie czekal na ta gre Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 (edytowane) + Poprawiona animacja postaci + podrasowana grafika (PC) + zniszczenia jeszcze większe + wybuchy wyglądają jeszcze lepiej + brak możliwości zrobienia "skip" po śmierci Tryby w jakie przyjdzie zagrać na start CQ, Team Deathmatch, Airborne, CQ Assault, Breakthrough, Frontlines, Domination, Final Stand. Na premierę nie będzie Rusha a nawet nie ma potwierdzenia czy będzie w ogóle dodany. Dla mnie chyba najlepszym trybem będzie Grand Operations, A tu pół godzinny materiał z gry Edytowane 10 czerwca 2018 przez SG1-ZIELU Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Nowa stronka od Bfa, Enigma. https://enigma.battlefield.com Do wygrania wyjazd na Gamescon. Niestety nie dla Polaków zamieszkałych w Polsce. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 35 minut temu, SG1-ZIELU napisał: brak możliwości zrobienia "skip" po śmierci coo? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Zabici nie maja teraz opcji skip revive. Jednakże...wygląda na to że licznik bije bardzo szybko, chyba ze zdecydujemy czekać na medyka. Wtedy znacząco ten czas się wydłuża. Więc nie wiem czy to jakaś wielka zmiana. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 5 minut temu, El Loco Chocko napisał: Zabici nie maja teraz opcji skip revive. Jednakże...wygląda na to że licznik bije bardzo szybko, chyba ze zdecydujemy czekać na medyka. Wtedy znacząco ten czas się wydłuża. Więc nie wiem czy to jakaś wielka zmiana. Chyba tak jest bo rzeczywiście aż trudno byłoby dobiec kogoś podnieść, a w innych partiach fimu właśnie osoba która chce być podniesiona ma animację prosząco o podniesienie Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Dobra może być opcja z wzywaniem medyka. Ile razy padło się 2m za medykiem, a ten nic. Na minimapę nie patrzy to za plecami nic się nie dzieje. Ciekawie wygląda też motyw z przewracaniem się na plecy. Jeśli dobrze rozumiem będzie można też z pozycji leżącej błyskawicznie obrócić się na plecy? Dobry patent jak ktoś chce nam wjechać w dupe ostrym narzędziem, a nie jak teraz spróbuj obrócić się albo wstać zanim typ zdąży podbiec. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Tak jak pisałem wyżej animacja postaci zrobiła duży progres i to jest na duży plus Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 2 godziny temu, El Loco Chocko napisał: Zabici nie maja teraz opcji skip revive. Jednakże...wygląda na to że licznik bije bardzo szybko, chyba ze zdecydujemy czekać na medyka. Wtedy znacząco ten czas się wydłuża. Więc nie wiem czy to jakaś wielka zmiana. czyli że po zgonie automatycznie gra skipuje za nas do respawnu chyba że coś się wciska żeby czekać na medyka? No w sumie to dziwna zmiana i nie wiem czy w ogóle takie coś potrzebne. Skip przydatny żeby nie ginąć po raz 2gi jak jakieś dzbany podnoszą na ślepo i sami przy tym giną. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 No dla mnie to wygląda że ci którzy skipowali, nie będą już musieli trzymać spacji, ot co lol 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Ogladalem te gempleje i zbytnio nie mam pojecia o co tu chodzi,kazdy wyglada jakby uciekl z balu przebierancow. Przeciez na hardcore to non stop bedzie friendly fire, Nie wiadomo,czy to axis czy aliance Nie wierze,ze mozna to tak spieryolic. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Na skiny na razie mam wywalone. Jestem ciekaw jak będzie się w tej części strzelać. Snajper znowu będzie przesadzony skoro wywalili z gry obniżenie lotu pocisku i teraz gdzie celujemy tam trafiamy. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Pokazali dokładnie to czego można się było spodziewać po trailerze. Wesoło, kolorowo i niech nawet nie nazywają tego II wojną. Dla bohaterów programu Matura to bzdura będzie spoko dla reszty nie bardzo. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Po obejrzeniu tych gameplayów już trochę lepiej to czuję, ale nadal nie ma jaranka. Nic a nic nie czuć II wojny, to bardziej na współczesnh konflikt wygląda i rzeczywiście ciężko odróżnić żołnierza przeciwnika od swojego (a Murzyni i Azjaci jak widać też walczyli o Narvik). Grand Operations zapowiadają się ciekawie. Kupię kiedyś, absolutnie nie na premierę. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 2 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Ogladalem te gempleje i zbytnio nie mam pojecia o co tu chodzi,kazdy wyglada jakby uciekl z balu przebierancow. Przeciez na hardcore to non stop bedzie friendly fire, Nie wiadomo,czy to axis czy aliance Nie wierze,ze mozna to tak spieryolic. Spójrzcie na te zegarki naręczne. W drugiej wojnie światowej już takie były? Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 20 minut temu, Czezare napisał: Spójrzcie na te zegarki naręczne. W drugiej wojnie światowej już takie były? To kompasy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Godzinę temu, Czezare napisał: Spójrzcie na te zegarki naręczne. W drugiej wojnie światowej już takie były? W drugiej wojnie światowej były zegarki nanożne. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Gameplayowo wygląda spoko. Jednak ta mapka, wygląd postaci itp. bardziej mi przypomina strzelankę w świecie Frostpunk Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 Brak Premium nie oznacza, ze wydawcy gry nie sa chciwi i jedyne co ich motywuje to dobro graczy. Prawda jest taka, ze te pazerne k&^y beda chcialy zarabiac w inny sposob. Zaprasza do obejrzenia materialu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi