Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no brak premki to nie jest dobre posunięcie, w przypadku jak gra/skiny czy co tam będzie do kupienia w bf sklepiku xd nie będzie schodzić jak tam sobie zaplanowali to odbije się to na zawartości tych dodatków - będą ubogie i rzadkie jak w bf2. Ale coś mi się wydaje że mimo hejtu to ten bfik się będzie dobrze sprzedawał. 

Opublikowano

Nie wiem czy mnie ominęło ale, było gdzieś w jaki sposób, podczas operacji, ostatni dzień będzie rozwiązany? Mam na myśli last man stand. Będzie jakieś pole siłowe zadające obrażenia i zmniejszające obszar? Bo cos takiego chyba musi być, żeby uniknąć chowania się w jakimś zakątku mapy.

Opublikowano
W dniu 10.06.2018 o 23:50, walek napisał:

Brak Premium nie oznacza, ze wydawcy gry nie sa chciwi i jedyne co ich motywuje to dobro graczy. Prawda jest taka, ze te pazerne k&^y beda chcialy zarabiac w inny sposob. Zaprasza do obejrzenia materialu. 

Jak dla mnie to oczywiste, że ktoś chce otrzymywać hajsy za swoją prace.

To jest tak jakby pracownik się starał i robił nadgodziny, a szef przy wypłacie wygarnął mu pazerność bo chcę nie tylko pensje podstawową, ale też za te nadgodziny.

Opublikowano
W dniu 11.06.2018 o 07:51, messer88 napisał:

nie no brak premki to nie jest dobre posunięcie, w przypadku jak gra/skiny czy co tam będzie do kupienia w bf sklepiku xd nie będzie schodzić jak tam sobie zaplanowali to odbije się to na zawartości tych dodatków - będą ubogie i rzadkie jak w bf2. Ale coś mi się wydaje że mimo hejtu to ten bfik się będzie dobrze sprzedawał. 

Tak bedzie. Dostaniemy max 4-5 mapek i na tym sie skonczy brak przepustki sezonowej. Dlatego ja biore tylko dla sprawdzenia wersje pecetowa. 

Opublikowano
Godzinę temu, BoroBoro napisał:

Z kim walczymy w tej części ? To są Niemcy czy jakaś inna nacja ? Szkoda ze BF V to pokazywanie najnudniejszych bitew 2 wojny, No i partyzantka w Norwegii to chyba najciekawszy etap 2 wojny xddd 

To nie Niemcy tylko NAZISCI!  Niemcy nie mieli z tym nic wspólnego, a ci czarnoskórzy, to nawet trafiali to Polskich Obozów Śmierci.

:shieeet:

Opublikowano
Cytat

Battlefield 5 rekomendowane wymagania sprzętowe

• System: 64-bit Windows 10
  • Procesor (AMD): AMD Ryzen 3 1300X
  • Procesor (Intel): Intel Core  i7 4790 or equivalent
  • Pamięć: 16GB RAM 12GB RAM
  • Karta graficzna (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX  1060 3GB
  • Karta graficzna (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
  • DirectX: 11.1 lub odpowiednik
  • Internet: 512 KBPS lub szybszy, stabilne połączenie
  • HDD: 50GB

https://www.ppe.pl/news/59239/battlefield-5-z-testami-alpha-znamy-wymagania-sprzetowe.html

Dosyc niskie wymagania. 

Opublikowano (edytowane)

A same barwy otoczenia? czuć że to brudna wojna czy bardziej fortnite?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Jednak czekanie z respawnem to będzie bolączka tej gry, niech Dice to zmieni, serio, czekać na medyka, żeby Cię ożywił zamiast od razu skończyć? No słabo to wygląda.

Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał:

Jednak czekanie z respawnem to będzie bolączka tej gry, niech Dice to zmieni, serio, czekać na medyka, żeby Cię ożywił zamiast od razu skończyć? No słabo to wygląda.

Teraz będzie każdy mógł leczyć, tyle że medyk robi to szybciej.