Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to jest właściwie to battle royale, to ten jakiś śmieszny tryb co się spawnuje bez broni jak w tych kolorowych gównach typu pubg czy fortnite?

zresztą bez premki i z liczbą map na start to ta gra bez tego i tak się nadaje do zaorania xd

Opublikowano
1 godzinę temu, da$io napisał:

Niby druga wojna ale na czołgach jakieś różowe loga.Chyba mnie oszukali na lekcjach historii

Różowe loga na czołgach to małe miki. Co powiesz o babie z mechanicznym wysięgnikiem zamiast łapy?:yao:

Opublikowano
7 godzin temu, da$io napisał:

Niby druga wojna ale na czołgach jakieś różowe loga.Chyba mnie oszukali na lekcjach historii

przecież już w BF 3 klany mogły mieć swoje loga na pojazdach i ciuchach, więc nie widzę problemu. Gorzej że dla mnie za dużo customizacji będzie postaci, grasz a tu przeciwnicy z mechanicznymi grabiami i mordami wymalowanymi na niebiesko jak w (pipi)anym avatarze.

Opublikowano

To nie podręcznik ale trzymajmy się chociaż ogólnych zarysów.Poza tym ta debilna polityczna poprawność nakazała im nie umieszczać symbolu nazistow w grze o II WŚ a można różowe napisy :down:

Zawsze ceniłem atmosferę wojny w grach o wojnach. Tu jest jakaś wojna ale nie II-a. 

Spoko, podobno jestem już za stary jako klient dla korpo devów więc obecny target to max 25 lat i miłość do Fortnite. Jak tak to ok

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, _Be_ napisał:

Ej ale wiecie że to gra a nie podręcznik do historii?

A później się dziwimy że młodzież na zachodzie twierdzi że to Rzesza rozpętała wojnę a nie Niemcy itp, od takich rzeczy się zaczyna. Już w BF1 wciskano nam bzdety jaką to odegrały kobiece oddziały, a kończąc na tym amerykańskim  oddziale złożonym z czarnych.

Gdyby mogli to by stwierdzili że tylko dzięki nim wygrano wojnę.

Teraz walka przeniosła się na YT :notbad:

Edytowane przez SG1-ZIELU
Opublikowano

no ale zabawne jest to że fani bfa śmiali się z coda jak to murzyński babsztyl może być nazistą a z tego co widać w bf v mogą być jeszcze lepsze cyrki.

hipokryzja zaczyna się wbijać w doopska i bardzo dobrze. jak dla mnie to są niepotrzebne dodatki i tylko świadczy o lenistwie devów, bo zamiast pomyśleć nad jakimiś opcjami wyglądu z pomysłem, które tak nie naginały by realiów settingu to idą na łatwizne i wpyerdalają różowe mp40, dokładnie tak jak zrobił to cod ww2.

Opublikowano
10 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

A później się dziwimy że młodzież na zachodzie twierdzi że to Rzesza rozpętała wojnę a nie Niemcy itp

Ty no cytując wiki 

Cytat

Wojna wybuchła 1 września 1939 po ataku III Rzeszy w porozumieniu ze Związkiem Radzieckim

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Ty no cytując wiki 

Rozumiesz że wiki tworzą ludzie i można znaleźć tam wiele kwiatków. Ale śmiało jak dla ciebie wojnę nie rozpoczęły Niemcy to ok.

Z innej beczki Beta startuje dla wszystkich 6 września a dla pre-orderów 4

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał:

Z innej beczki Beta startuje dla wszystkich 6 września a dla pre-orderów 4

O w końcu podali to się zobaczy wreszcie, będzie grany weekend z BF.

Opublikowano

jak już chcemy się łapać za słówka to za wiki:

Cytat

III Rzesza (niem. Drittes Reich) – nieoficjalna nazwa państwa niemieckiego pod rządami Adolfa Hitlera i NSDAP w latach 1933–1945. Oficjalnie państwo nosiło nazwę Rzesza Niemiecka (Deutsches Reich)

Opublikowano (edytowane)

Ale pierdolone gówno, niech oni przestaną istnieć.

DlIv3UEWsAEd9Zm.jpg

II wojna światowa, niedouczone śmiecie!!!

Edytowane przez Rozi