Opublikowano 19 sierpnia 20186 l co to jest właściwie to battle royale, to ten jakiś śmieszny tryb co się spawnuje bez broni jak w tych kolorowych gównach typu pubg czy fortnite? zresztą bez premki i z liczbą map na start to ta gra bez tego i tak się nadaje do zaorania xd
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Niby druga wojna ale na czołgach jakieś różowe loga.Chyba mnie oszukali na lekcjach historii
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, da$io napisał: Niby druga wojna ale na czołgach jakieś różowe loga.Chyba mnie oszukali na lekcjach historii Różowe loga na czołgach to małe miki. Co powiesz o babie z mechanicznym wysięgnikiem zamiast łapy?
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 7 godzin temu, da$io napisał: Niby druga wojna ale na czołgach jakieś różowe loga.Chyba mnie oszukali na lekcjach historii przecież już w BF 3 klany mogły mieć swoje loga na pojazdach i ciuchach, więc nie widzę problemu. Gorzej że dla mnie za dużo customizacji będzie postaci, grasz a tu przeciwnicy z mechanicznymi grabiami i mordami wymalowanymi na niebiesko jak w (pipi)anym avatarze.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l To nie podręcznik ale trzymajmy się chociaż ogólnych zarysów.Poza tym ta debilna polityczna poprawność nakazała im nie umieszczać symbolu nazistow w grze o II WŚ a można różowe napisy Zawsze ceniłem atmosferę wojny w grach o wojnach. Tu jest jakaś wojna ale nie II-a. Spoko, podobno jestem już za stary jako klient dla korpo devów więc obecny target to max 25 lat i miłość do Fortnite. Jak tak to ok
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 19 godzin temu, _Be_ napisał: Ej ale wiecie że to gra a nie podręcznik do historii? A później się dziwimy że młodzież na zachodzie twierdzi że to Rzesza rozpętała wojnę a nie Niemcy itp, od takich rzeczy się zaczyna. Już w BF1 wciskano nam bzdety jaką to odegrały kobiece oddziały, a kończąc na tym amerykańskim oddziale złożonym z czarnych. Gdyby mogli to by stwierdzili że tylko dzięki nim wygrano wojnę. Teraz walka przeniosła się na YT Edytowane 20 sierpnia 20186 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l no ale zabawne jest to że fani bfa śmiali się z coda jak to murzyński babsztyl może być nazistą a z tego co widać w bf v mogą być jeszcze lepsze cyrki. hipokryzja zaczyna się wbijać w doopska i bardzo dobrze. jak dla mnie to są niepotrzebne dodatki i tylko świadczy o lenistwie devów, bo zamiast pomyśleć nad jakimiś opcjami wyglądu z pomysłem, które tak nie naginały by realiów settingu to idą na łatwizne i wpyerdalają różowe mp40, dokładnie tak jak zrobił to cod ww2.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 10 minut temu, SG1-ZIELU napisał: A później się dziwimy że młodzież na zachodzie twierdzi że to Rzesza rozpętała wojnę a nie Niemcy itp Ty no cytując wiki Cytat Wojna wybuchła 1 września 1939 po ataku III Rzeszy w porozumieniu ze Związkiem Radzieckim
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: Ty no cytując wiki Rozumiesz że wiki tworzą ludzie i można znaleźć tam wiele kwiatków. Ale śmiało jak dla ciebie wojnę nie rozpoczęły Niemcy to ok. Z innej beczki Beta startuje dla wszystkich 6 września a dla pre-orderów 4
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Z innej beczki Beta startuje dla wszystkich 6 września a dla pre-orderów 4 O w końcu podali to się zobaczy wreszcie, będzie grany weekend z BF.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l jak już chcemy się łapać za słówka to za wiki: Cytat III Rzesza (niem. Drittes Reich) – nieoficjalna nazwa państwa niemieckiego pod rządami Adolfa Hitlera i NSDAP w latach 1933–1945. Oficjalnie państwo nosiło nazwę Rzesza Niemiecka (Deutsches Reich)
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l a czy moja postać będzie mogła wyglądać jak żołnierz wehrmachtu? pytanie retoryczne
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l a czy moja postać będzie mogła wyglądać jak żołnierz wehrmachtu? pytanie retoryczneNie, ale za to będzie mogła wyglądać jak współczesny militarny gimbus.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Ale pierdolone gówno, niech oni przestaną istnieć. II wojna światowa, niedouczone śmiecie!!! Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Rozi
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Komentarze pod trailerami to beka totalna.Dobrze że ludzie nie akceptują tego SJW gówna.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Mi i tak trochę smutno, jakby nie było ostatnio sprawdzałem to od BC2 do BF1 spędziłem ponad 5 tyś godzin. I na pewno nie kupuję pieprzenia youtuberków że mamy inny wybór. (pipi)a ja nie mam grałem od BF do BF
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Nie pyerdol Kamil, będziemy na(pipi)iać w battlerojala Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l ja tam wielkiego hejtu nie rozumiem, nie zmienia to faktu że EA ostro się przejedzie na tym BFie po co było kombinować?
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Jeśli dobrze odrobili lekcje, to myślę, że może być dokładnie na odwrót