Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiają się gameplaye z Rotterdamu (mimo embarga do jutra z powodu uczczenia pamięci ofiar tej strzelaniny, nie skomentuję nawet):

Za nic w świecie nie czuję klimatu II wojny światowej, nawet pomijając rozdarte japy kobiet. 

Opublikowano

Jeśli ktoś twierdził, że brak Premium to dobra rzecz, to XD Ta gra będzie tak wykastrowana, że aż strach. A z resztą, niech zdechnie całkowicie.

Opublikowano

Dziś czytałem, że jeszcze coś wycieli i będzie później, takiego zabiegu się nie spodziewałem.

Człowiek myślał, że nauczyli się po Starwars 2, a tu pojechali jeszcze bardziej

Normalne elementy gry beda dodawać jako free DLC, co za raki :D:rotfl:

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

Widzę, że tu jakies nagłe przebudzenie nastąpiło. Że też nie zapaliła się wam lampka, kiedy mówili o braku Premium - przecież to EA, wiadomo było, że coś knują :)

EA nie jest tu żadnym wyjątkiem i czarną owcą. Wszyscy duzi wydawcy robią to samo, Ubisoft, Activision, Microsoft, ale gracze to łykają a korporacje notują miliardowe zyski więc nie zapowiada się na to żeby coś się zmieniło 

Opublikowano

Dodaliby jeden, jeden suwaczek, który wyłączałby te kustomizacje płci, skórki i inne gówna. No ale nie, trzeba golić frajerów i mówić mi, że jestem niewykształcony i po niewłaściwej stronie historii. Kompletne zero wczuwy przez te babskie głosy (jeszcze jakby to były jakieś wojska sowieckie, OK, ujdzie).

Opublikowano

Kilku klientów już się tłumaczyło. 

Ktos opowiedział historię o swojej córce, która nie mogła stworzyć postaci w BF1 takiej, która jej odpowiada i jest do niej podobna xD 

No tak córeczka tworzy swój wirtualny odpowiednik, po czym pali Niemców przy użyciu miotacza ognia i nabija Ruskich na bagnet xD