Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 13 minut temu, teddy napisał: Serio jest tak malo preorderow? Co za wyborna wiadomość Podobno w porównaniu do nowego CODa to o ponad 85% mniej. Robić preordera na CODścierwo Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 26 minut temu, Yakubu napisał: Jeśli dobrze odrobili lekcje, to myślę, że może być dokładnie na odwrót nie za bardzo, pre-ordery są słabe. The damage is done.
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Tam coraz więcej jest wycinane a potem będą dawać za darmo, było to już w battlefront 2
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Pojawiają się gameplaye z Rotterdamu (mimo embarga do jutra z powodu uczczenia pamięci ofiar tej strzelaniny, nie skomentuję nawet): Za nic w świecie nie czuję klimatu II wojny światowej, nawet pomijając rozdarte japy kobiet.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Widzę że prawie wszystko co zapowiedzieli to będzie po premierze xd Jest dobrze,na premierę dostaniemy 1 mapę dwie bronie i 3 pojazdy.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Jeśli ktoś twierdził, że brak Premium to dobra rzecz, to XD Ta gra będzie tak wykastrowana, że aż strach. A z resztą, niech zdechnie całkowicie.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Dziś czytałem, że jeszcze coś wycieli i będzie później, takiego zabiegu się nie spodziewałem. Człowiek myślał, że nauczyli się po Starwars 2, a tu pojechali jeszcze bardziej Normalne elementy gry beda dodawać jako free DLC, co za raki
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Widzę, że tu jakies nagłe przebudzenie nastąpiło. Że też nie zapaliła się wam lampka, kiedy mówili o braku Premium - przecież to EA, wiadomo było, że coś knują
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 10 minut temu, Wredny napisał: Widzę, że tu jakies nagłe przebudzenie nastąpiło. Że też nie zapaliła się wam lampka, kiedy mówili o braku Premium - przecież to EA, wiadomo było, że coś knują EA nie jest tu żadnym wyjątkiem i czarną owcą. Wszyscy duzi wydawcy robią to samo, Ubisoft, Activision, Microsoft, ale gracze to łykają a korporacje notują miliardowe zyski więc nie zapowiada się na to żeby coś się zmieniło
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Dodaliby jeden, jeden suwaczek, który wyłączałby te kustomizacje płci, skórki i inne gówna. No ale nie, trzeba golić frajerów i mówić mi, że jestem niewykształcony i po niewłaściwej stronie historii. Kompletne zero wczuwy przez te babskie głosy (jeszcze jakby to były jakieś wojska sowieckie, OK, ujdzie).
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Ja tam na razie czekam z preorderkiem żeby zobaczyć najpierw jakie będą wersje z dodatkowymi skórkami
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Mam nadzieje ze DICE na premiere infity war part 2 tez zrobia event z thanosem <3
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l W sumie to mam zamówionego preordera w jakiejś cebuli, ale im dłużej na to patrzę, to odnoszę wrażenie, że chyba poczekam na tą gierkę w ramach EA Access...
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Chciałbym poznać nazwisko gościa człowieka który nadał myśl przewodnią tej gry. Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez da$io
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Kilku klientów już się tłumaczyło. Ktos opowiedział historię o swojej córce, która nie mogła stworzyć postaci w BF1 takiej, która jej odpowiada i jest do niej podobna xD No tak córeczka tworzy swój wirtualny odpowiednik, po czym pali Niemców przy użyciu miotacza ognia i nabija Ruskich na bagnet xD