Mroku 1 005 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 1 minutę temu, chris85 napisał: Jeśli ktoś ma kod to bardzo proszę o PW. W weekend będę poza domem i nie będę mógł spróbować otwartej bety. Złożyłem fakowy Preorder w Euro AGD ale nie dostałem kodu do bety https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/battlefield-v-5-ps4-beta-cd-key Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 2 minuty temu, chris85 napisał: Złożyłem fakowy Preorder w Euro AGD ale nie dostałem kodu do bety To dziwne bo ja zrobiłem preordera w sobotę i kod dziś dostałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 Ja jakaś godzinę temu zrobiłem pre-ordera z Ps Store, ale kodu do bety nadal nie mam. Jak się z nimi skontaktować, żeby mi wysłali. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 455 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 (edytowane) Godzinę temu, walek napisał: Ja jakaś godzinę temu zrobiłem pre-ordera z Ps Store, ale kodu do bety nadal nie mam. Jak się z nimi skontaktować, żeby mi wysłali. Czy ludzie grajcacy na konsolach maja bana na google? 1h czekasz na odpowiedz a wpisal bys w google i mialbys w 5sek info Gone digital? Head to the PlayStation®Store, then find and download the Battlefield V Enlister Offer and the Battlefield V Beta. Install them both and you’re good to go. https://help.ea.com/en-us/help/battlefield/battlefield-v/battlefield-v-open-beta-information/ Edytowane 3 września 2018 przez Wolfie_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 Godzinę temu, walek napisał: Ja jakaś godzinę temu zrobiłem pre-ordera z Ps Store, ale kodu do bety nadal nie mam. Jak się z nimi skontaktować, żeby mi wysłali. czyli już kupiłeś BF’a V? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 455 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: czyli już kupiłeś BF’a V? Moze myslal ze moze anulowac preorder jak mu sie nie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 Co którzy nie maja preordera kiedy mogą ściągnąć betę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 2 minuty temu, Banan91PL napisał: Co którzy nie maja preordera kiedy mogą ściągnąć betę? Już Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 1 minutę temu, izon napisał: Już Nie mogę znaleźć tego na xboxie ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 6 minut temu, Banan91PL napisał: Nie mogę znaleźć tego na xboxie ;< Sry myślałem, że pytasz o PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 Wpisz open beta i znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 3 września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 września 2018 24 minuty temu, messer88 napisał: Wpisz open beta i znajdzie Nie wyszukuje ale już sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 o której dziś startuje ta wcześniejsza beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Od 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 @messer88, a co, możesz już grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Serwery juz dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) ten kod na betę ma 12 znaków? Gdzie to trzeba wpisac ? ok ogarnięte xD BTW kod wycebuliłem, tak samo jak ten na Battlwfront 2. minutka roboty Edytowane 4 września 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Pewnie w Playstation Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Teraz, Rozi napisał: Pewnie w Playstation Store. te z PSN mają 9 znaków ja dostałem na 12. Trzeba go wpisać na stronie EA. Idę po kawę i będę testował tego crapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Na platformie Origin jest 16 znakow. 12 znakow to pewnie jest na PSN i wpisujesz ten kod tak jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 12 znaków jest na PSN, nie 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Dostałem kod na 16 znaków, sorry. Trzeba go wpisać na stronie ea, beta działa mi na PS4 sposób jak coś, oczywiście Battlefront trzeba zmienić na BFV Yep! For the uninitiated, here's how you get beta code for PS4, XB1 or PC via EA Help/Support.1. Click here: https://help.ea.com/en/contact-us/?...egory=codes-and-promotions&issue=invalid-codeIt should select Battlefront II for PS4 with "Invalid code" issue. Change platform to PC or XB1 if that's what you desire.MAKE SURE IT SAYS "INVALID CODE". That's the only way I can guarantee they'll give you instant code. Also make sure you're picking the correct region (e.g. North America, Europe, etc).2. Login with PSN/XBL/Origin3. Whatever email address you see is the one it'll send the email to. Doesn't matter if you change it. Check your EA account email, first and foremost.4. Send a generic email about beta key. Here's mine: Subject: Star Wars Battlefront II early access key Hi there, I pre-ordered Star Wars Battlefront II, may I be granted the beta key? Thanks! 5. Send. Make sure all forms are filled. No need to send an attachment.6. Check email for instant code. This is an automated process with zero human interaction. Best way to tell you received the code is if the ticket is instantly "CLOSED". Check here: https://help.ea.com/ca/my-cases/7. Didn't receive a code in 5 minutes? Is the support page stuck in "loading" loop? Send another ticket. Repeat until you get it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 RIP Serwery sa obciazone na PC. Kazda gra laduje sie w nieskonczonosc i nawet po resecie dalej jest to samo. DICE.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Mi (pipi)e z mm nie wysłali kodu. No trudno, trzeba zrobić preorderka w me 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi