Matriks_1111 288 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) Jakie to jest gunwo to głowa mała... Dobrze, że dali betę, teraz przynajmniej nie mam już żadnych wyrzutów, żeby odwołać preorder Edytowane 4 września 2018 przez Matriks_1111 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 zabrakło chińskiej pani ze snajperką 1 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 4 września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 września 2018 Służę pomocą 1 1 8 2 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Nie bardzo jest jak merytorycznie napisać o nowym BF bo to co prezentują w becie pokazuje kupsztala. Jest to gra zrobiona czysto pod konsumenta, którym jest nastoletni Amerykanin grający na codzień w CoDa na zmianę z Fortnite. Punkty sypiące się z ekranu, od cholery tekstu, kolorowo jak na festynie, miejscami myślałem, że gram w Tibię tyle tekstu wleciało na raz. Design kompletnie nie pasuje do IIWŚ, jest to jakaś tam wariacja, bo pewno w badaniach EA wyszło, że prawda będzie za mroczna dla statystycznego konsumenta. I przez to kurioza jak niemiecki murzyn w kolorowej kamizelce jadący czołgiem Wiejski Tuning 102. Feeling strzelania jest spłycony, czuć jak pistolet na wodę, piu piu piu. Pojazdami steruje się łatwiej, to fakt, ale to dalej pójście w stronę Każualandii. Nie wiem kto to robił, ale bardziej przypomina to żart pokroju BF Hardline a nie pełnoprawną część BF. Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Najgorsze jest to, że i tak się sprzeda. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) 2 godziny temu, YETI napisał: Najgorsze jest to, że i tak się sprzeda. Nie byłbym tego taki pewien. Pograłem jeszcze trochę i coraz bardziej utwierdzam się w tym, że jest to CoD na dużych mapach. respawn jest krótszy, są łatwe i szybkie fragi. Jest jasno, kolorowo i jakoś tak sterylnie. Klimatu II WŚ brak, tak samo jak brak klimatu BFa. Według mnie większość zmian jest zła. BFV to będzie tylko mod do BF1? Chciałbym Z dźwiękiem też jest coś nie tak, a przecież to od zawsze był atut Battlefielda. Ja nie wiem jak można było tak to syerdolic. Edytowane 5 września 2018 przez chris85 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Nie wiem dla kogo jest ta gra. Dla weteranów to jest potężny środkowy palec. Pewnie dla cycatych małpek z Twitch.tv??? Anyway, ciśnie mnie myśl, że tam w EA jakaś feministyczna, czarnoskóra lesbijka urodzona w Singapurze wymusiła te zmiany. Inaczej tego nie ogarnę 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Wszystko mogę przeżyć ale jak po przetestowaniu okaże się że gra nie przejdzie testu firanki to kapa. Test firanki tudzież zasłony polega na jej uniesieniu w pokoju podczas wystrzału z czołgu na dość głośnych ustawieniach kina domowego, jest uderzenie albo nie Edytowane 5 września 2018 przez Wesker 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Te dźwięki są tak bezjajeczne, że prędzej firanka drgnie jak pierdniesz w drugim pokoju Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Można na czołgi montować głośniki i puszczać z nich hip hop? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 9 godzin temu, Moldar napisał: Tak tylko zostawię W zasadzie to taki kamuflaż był możliwy: No ale jebać ich maczetami, nie jestem dostatecznie wyedukowany, żeby w tę grę grać. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Czyli co, kiedy gra przechodzi na free2play? 33 minuty temu, teddy napisał: Można na czołgi montować głośniki i puszczać z nich hip hop? 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 no i pytanie czy jest sens szukania logiki tam gdzie jej nie ma, tylko cieszyc sie gierką taką jaką jest. taka jest formuła gierki i jak sie nie podoba to nie kupisz no i tyle XD polecam arme 3 jak chcecie postrzelać realistycznie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Jeszcze niech bluber tutaj wpadnie z cieczką, że to nie książka historyczna. Tyle razy było już wyjaśnione o co chodzi z tym Battlefieldem, tyle razy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 3 minuty temu, Rozi napisał: Jeszcze niech bluber tutaj wpadnie z cieczką, że to nie książka historyczna. Tyle razy było już wyjaśnione o co chodzi z tym Battlefieldem, tyle razy. A nie mam ochoty, po co się triggerować na gierkę dla januszów? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Osoby, którym podobała się 1 powinny się odnaleźć, podobne to jest. Jak rzeczywiście będzie można wyłączyć skórki, to załatwi to sprawę kolorowych czołgów. Klimatu nie ma co tu szukać, ale to chyba wiadomo od dawna? Ja na pewno tego nie kupię, moim ideałem jest BC2 & B3. 2 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 B4 przy tym to ideał 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 A jak ze zniszczeniami otoczenia?Da się coś roz(pipi)ać? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 1 minutę temu, Litwin81 napisał: A jak ze zniszczeniami otoczenia?Da się coś roz(pipi)ać? Nie, wycofali silnik Frostbite i teraz wszystko niezniszczalne. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 A jak ze zniszczeniami otoczenia?Da się coś roz(pipi)ać? Na mapie zimowej całkiem spoko się niszczy domki. W Rotterdam niewiele się już dzieje, do tego pancerne samochody, nie idzie ich usunąć nawet czołgiem. Ogólnie miejska mapa to porażka, a sam battlefield to jakiś COD. Kupić poniżej stówki, na premierę lepiej omijać. Dice dlaczego Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 No i wszystko w tek kwestii dla mnie.Byłem z choojami od BC2 i dali mi sterylne środowisko jak w COD.No nic,zima zapowiada się z World of Tanks. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Dice miało swoje wzloty i upadki (BF Hardline) ale teraz nie ma już co ratować po średnim jak dla mnie BF1. Nic tylko ogrywać BF 1943...do pożygu na trzech mapkach Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Hardline robili ludzie z nieistniejącego już VISCREAL GAMES 1 Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Fakt ale niesmak pozostał. Mogli to wydać jako osobny twór. Whatever Jutro sprawdze bete no i może za rok używka za 50 pln wpadnie Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Mi w koncu działa ale jak dołączam na serwer ładuje się czarny ekran i cofa do listy serwerów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi