Banan91PL 34 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Kurde rzeczywiście w połowie meczu jestem i już mam dość Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 4 minuty temu, Banan91PL napisał: Kurde rzeczywiście w połowie meczu jestem i już mam dość No xD Mówiłem, że trzeba mieć talent, żeby tak to zyebac. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Na xboxie x framerate to chyba 40 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Kiedy rusza ta otwarta beta dla wszystkich? Na ps4 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Jutro będzie można pograć, otwarta beta dla wszystkich. 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Zagrałem dwa mecze i chyba sie wyleczyłem z BF tym roku. Jutro podejście nr 2. XOX robi wrażenie względem maszynki razy trzy Xy E: Teraz włączyłem na większym ekranie niż telefon i chyba nie ma sie tym co sugerować. Szoty z RTX ewidentne z kalkulatora . Edytowane 5 września 2018 przez gamerTHC Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Dajcie spokój na xboxie x framerate to jakaś parodia Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Tak trochę na spokojnie. Spodobało mi się atakowanie nocą i skoki na spadochronach. Można trochę pokombinować lądując gdzieś za linią wroga. Generalnie łączenie tych trybów to fajna opcja i podoba mi się to. Podnoszenie kumpli dowolną klasą również jest w porządku, jak i zbieranie apteczek na zapas, czy sumowanie punktów w grupie dla specjalnych umiejętności. Niestety minusów jest znacznie więcej, Rotterdam to przeciętna mapa i niewiele tu destrukcji, dodać do tego jeszcze pancerne auta i ciężko się porusza czołgiem przez te ulice. Samo strzelanie mi się nawet podoba ale dźwięki bardzo dziwne i mam wrażenie że przesadzili z AIM assist. Same odgłosy walk jakoś takie niemrawe, czasem jakby ich nie było i ma się wrażenie, że nic się nie dzieje. Generalnie powoli bliżej grze do coda, co mnie mocno boli. Skinów na czołgi, różnorodności wojsk to nawet nie chce mi się komentować, bo to wygląda patologicznie mocno. Co najważniejsze, klimatu II wojny tutaj po prostu nie ma. Jest niestety bardzo średnio, seria się pogubiła. Pamiętam jeszcze jak przy battlefield 1 wysmiewali się z CODa, a aktualnie idą w tym samym kierunku. Chciałbym słabych ocen i kubeł zimnej wody aby się ogarnęli. Edytowane 6 września 2018 przez Moldar 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Właśnie skończyłem dłuższą sesję z betą i moje odczucia są w zasadzie podobne jak wcześniej czyli DLC do BF1, jest jeszcze sporo do poprawy. Grafika jak na razie taka sama jak BF1 z jakimiś dodatkowymi ficzerami ale bez fajerwerków, gunplay miodny, recoil odczuwalny a tryby jak najbardziej na plus. Czekam na pełną wersję Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 41 minut temu, Wesker napisał: Właśnie skończyłem dłuższą sesję z betą i moje odczucia są w zasadzie podobne jak wcześniej czyli DLC do BF1, jest jeszcze sporo do poprawy. Grafika jak na razie taka sama jak BF1 z jakimiś dodatkowymi ficzerami ale bez fajerwerków, gunplay miodny, recoil odczuwalny a tryby jak najbardziej na plus. Czekam na pełną wersję Chyba jesteś jedyny na forum, któremu ta tfu gra przypadła do gustu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Śmiesznie się strzela tą snajperką. Jak pobiegłem na tyły wroga w wielkich operacjach to headziki wpadały hurtowo. Na 10 strzałów, 7 wlazło prosto w mordę xd Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) Juzefku i Teresko przenajświętsza uruchomiłem bete i nie spodziewałem, że, aż tak może to wyglądać!Kto to robił? wygląda na studio 3 LA Dice albo i gorzej.To już BF Hardline był bardziej strawny. Oczo(pipi)liwość cała ta kolorystyka, ikonki jest nie do wytrzymania.Przeważa nad całością, czuje się jak w jakimś cyrku .Na dodatek sylwetki żołnierzy -anoreksja.Pffff. ..To jak to wygląda to teraz jest jakiś kiepski żart.Czytałem że idzie czerpać przyjemność ze strzelania , to się im udało ,no chyba tylko dla gimbusów z fornite.Nie kupie tego nawet w promocji. Edytowane 6 września 2018 przez Mecenas Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Mi się wydaje, że seria nigdzie się nie pogubiła. Uderzają po prostu w ch.ujowy target i dzieciaki grający w kolorowego fortnajta. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) Wystrarczy że uderzają w taki target to wystarczy zeby zarznąć serie. Widzicie te tłumy grające w F i nagle przechodzą na BF?XD Edytowane 6 września 2018 przez Mecenas Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 1 minutę temu, Mecenas napisał: Wystrarczy że uderzają w taki target to wystarczy zeby zarznąć serie. Widzicie te tłumy grające w F i nagle przechodzą na BF?XD Nikt tego nie widzi poza EA Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Jak można pisać że to wygląda jak BF1,dla mnie to regres graficzny.W filmiku moja pierwsza kosa i raczej ostatnia,bo gra jest nudna,w ogóle nie przypomina BF-a. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 A mnie się gra podoba jednak oczywiście ma sporo problemów - dźwiękowo jest to sroga porażka, 64 osoby na serwerze a przez większość meczu jest cicho? co to ma być? na Rotterdam atmosfery wojny kompletnie nie czuć, klimat ucieka - graficznie też uważam że jest jakiś regres, nie widziałem jeszcze BF1 po patchu dla One X ale daleki jestem od zachwytu. Na dodatek na Rotterdam permamentie dorysowują się obiekty - aim assist skandaliczny - dziwny system spotowania jakiejś wybitnie kolorowej stylistyki nie zauważyłem, tak samo jak i niemieckich azjatek, pewnie jednak kwestia czasu jak ludzie zaczną odlokowywać customizację. Najważniejsze dla mnie że dobrze się strzela, a klasa snajperska jest równie dobra co w BF1, mi to wystarczy by dobrze się bawić. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Ja zauwazylem ze dźwięki są okropne graficznie to tam ujdzie ale na xox spadki są odczuwalne fps Cytuj
neon 11 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Ad. Aim assista (autorotation), w retailu zostanie on calkowicie wykasowany pozostanie tylko slowdown. Juz slysze ten placz, ze ze snajperki przestaly wchodzic 1hity hehe. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 7 godzin temu, chris85 napisał: Chyba jesteś jedyny na forum, któremu ta tfu gra przypadła do gustu. Przypadła w sensie że to takie dla mnie BF1 DLC i nic więcej i jak pisałem sporo do poprawy i da się pograć, nie mówię tu o 100h ale 50 może pyknie Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Pograłem chwilę i faktycznie nie czuję za bardzo mocy broni. Strzelając takim RSC1917 w bf1 miałem wrażenie, że zaraz pad wyskoczy mi z łap. Tutaj takie piu- piu i tona punktów. Gdyby ktoś zasłonił tytuł i powiedział mi, że tak wygląda nowe CoD, to pewnie uwierzyłbym tej osobie. Teraz mam dylemat, bo chętnie sprawdzę pełną wersję, ale nie wiem czy na premierę. Wolę chyba jednak wydać walutę na pewniaka jakim będzie RDR2. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Kurde i pomyśleć że w takim Bf3 rozegrałem ponad 1000h.W bf4 podobnie,trzeba zmienić markę a dla mnie to ból jakby mi jedyny sklep z pobudzaczami zamknęli. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) Zmienić markę ale na jaką? CoD jest z(pipi)any, R6 jest super, jeśli trafisz na kumaty team z tym, że to zupełnie inne multi. Jakieś grindy czy future shootery mnie nie kręcą. Edytowane 6 września 2018 przez chris85 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Ale przestańcie bzdurzyć o gunplayu jak w CoDzie, bo to już zwykły hejt. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi