Litwin81 1 155 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Jak dadzą Polaków(co by nie było 4 armia wśród Aliantów)to dla Monte Cassino kupię tę grę 1 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Jak dadzą Polaków(co by nie było 4 armia wśród Aliantów)to dla Monte Cassino kupię tę grę Nie sądzę skoro na start będą dwie frakcje to nie wierzę że w kolejnych dadzą Polskę. Pewnie będziemy grać Amerykanami Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Minusem tej gry jest to, ze ta beta jest (pipi)owa oraz to, ze dice obralo sobie za setting 2WŚ. Ps. Dobra cenzura jest na chacie w wersji PC Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 41 minut temu, Litwin81 napisał: Jak dadzą Polaków(co by nie było 4 armia wśród Aliantów)to dla Monte Cassino kupię tę grę Jak w tej armii ma być siedmiu i jakiś chińczyk, to ja dziękuję. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 no akurat pod monte cassino walczyli między innymi marokańczycy, hindusi, maorysi itd. Cytuj
Ryuk 1 482 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) W dniu 7.09.2018 o 07:56, SG1-ZIELU napisał: Dokładne ale i tak deal za(pipi)isty płacisz 420 zł i grasz we wszystko przez cały rok. Sony i MS nigdy na taki program się nie zgodzą gdybym grał więcej na Pc to na pewno bym brał . Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Sony nie, MS gdyby ea chciala to na bank by pozwolil. Ale to nie CW. Edytowane 8 września 2018 przez Wolfie_ 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Zagrałem dwa meczyki i......podoba mi się. O dziwo czułem tam starego, dobrego Battlefielda gdzie przyjemnie się strzela a mapa jest całkiem sensownie zaprojektowana. Super, że gra celuje w 60fps ale widać to po dosyć słabej grafice, a bugów jest strasznie dużo no ale miejmy nadzieję, że do premiery naprawią. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Minusem tej gry jest to, ze ta beta jest (pipi)owa oraz to, ze dice obralo sobie za setting 2WŚ. Ps. Dobra cenzura jest na chacie w wersji PC No ponoć white man wpisać się nie da :każ: Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Giereczka miazga, czuc ciężar wojaka, dynamika na plus, nie (pipi)je adhd no i Rotherdam 10/10.Narvik tez spoko w sumie.Tak jak 4 i 1 mi nie podeszly tak tu jestem kupiony.Graficznie na pro jak na bete jest kozak, dzwiek klasa jak zawsze.Mega patent jest z tymi fortyfikacjami itd.Chce sobie gdzies przeleciec skrótem a tu nagle odrutowane i zonk Randomy jak zawsze wy(pipi)ka nie podnosza, ale w teamie jest baja.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 (edytowane) 8 godzin temu, Moldar napisał: No ponoć white man wpisać się nie da :każ: (pipi)a nie mogłem uwierzyć i musiałem sprawdzić na własne oczy Same lewackie, SJW, i inne gówna tam pracują, marketing i promowanie gry idzie im coraz lepiej. Powodzenia Edytowane 9 września 2018 przez SG1-ZIELU Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Mala ilosc preorderow, na twitchu zainteresowanie praktycznie zerowe. Licze ze gracze sie zmobilizuja jak przy battlefroncie i nie kupia tego smiecia Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Witamy w szwedzkim umyśle w 2018 r. Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 27 minut temu, teddy napisał: Mala ilosc preorderow, na twitchu zainteresowanie praktycznie zerowe. Licze ze gracze sie zmobilizuja jak przy battlefroncie i nie kupia tego smiecia serio jest tak źle ( nie śledzę twitcha i nie jestem w temacie) czytałem że EA opłaciło streamerów więc spodziewałem się że gierka zyska nieco zainteresowania (https://www.resetera.com/threads/ea-trying-a-new-tactic-to-gain-traction-promote-battlefield-v-paying-streamers-this-weekend.67306/) Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 No oplacili, ogladalem troche shrouda wczoraj i mial wielki napis SPONSORED BY EA xDDDDD I nawet z tym oplaceniem byli chyba na 4-5 miejscu jako gra. Teraz wszystkie streamy oglada jakies 3.5k osob. BF nigdy nie jest w topie, ale na premiere nowej czesci (nawet bet czy alf) wskakiwal do top 3 bez oplacania streamerow, teraz lezy i kwiczy. I dobrze 2 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Powinni zmienić nazwę na Battlefield SJW 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Od BC2 robię preordery i kupuje premium, ale dość tego czekam spokojnie do premiery i wtedy się zobaczy.Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Szkoda, że teraz nie wypuścili nowej części Titanfall. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Ja nie wiem po co oni na siłę robią z tej gry symulator jakiś xdBattlefield to gra dla januszy,to jest zabawa a tu dice daje mechaniki z bardziej hardkorowych fpsow.Jeden magazynek na rundę,no ja pierrrdole...Brak regeneracji życia,szybki ttk no Red orchestra normalnie.Tylko tam przynajmniej nie ma murzynów i Chińczyków w Stalingradzie.Jak to możliwe ,że na PS3 z 24 graczami mieliśmy większą intensywność walki niż tutaj na 64.Tutaj się nic nie dzieje, jest pusto nudnawo..Oni musieli by zmienić rozmieszczenie flag, ogólnie te głupie mechaniki usunąć,Narazie to jest tragedia. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 1 godzinę temu, oni napisał: serio jest tak źle ( nie śledzę twitcha i nie jestem w temacie) czytałem że EA opłaciło streamerów więc spodziewałem się że gierka zyska nieco zainteresowania (https://www.resetera.com/threads/ea-trying-a-new-tactic-to-gain-traction-promote-battlefield-v-paying-streamers-this-weekend.67306/) EA opłaca streamerów od samego początku, to standard już od BF4, tylko po aferze z tym związanej, wszystko teraz jest przejrzyste. Nie wiem, łatwo trollować BFV, ale zalinkowany temat to xDDDD - swoją drogę alpha też miała sponsorowane streamy. BF1 naturalnie również. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Każda gra ma swoich Youtuberkow, gorzej że ludzie biorą ich oceny jako wyznacznik, tak samo z ocenami portali. Przecież to w większości opłacane oceny Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Nic się nie dzieje, bo te respawny są za długie. Jak padniesz to czekasz na wykrwawienie/podniesienie, a jak ci się umrze to dodatkowo czekasz 10s na odrodzenie. Przez większość meczu od groma ludzi wącha kwiatki od spodu, albo biega między flagami, a na polu bitwy co chwila pustki. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 (edytowane) Ludzie się boją wyjść na otwarte pole, ciągłe przyczajki i ten zyebany system spotowania, tak zyebany, ja nie oczekuje od tej gry symulacji, żebym wskazywał co najwyżej zbliżoną lokalizację przeciwnika, tylko widzę typa, oznaczam go i mam go na radarze przez pewien czas. To była dla mnie podstawa od kilku lat w BF’ie. O tych bzdurach z leczeniem i amunicją w postaci jakiś punktów nie wspomnę. Edytowane 9 września 2018 przez MYSZa7 2 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Z tym podnoszeniem jest jak z Dieselem w Szeregowcu Ryanie: masz murowane kule w dupę jak zechcesz ratować kumpla bo zazwyczaj gość obrywa na otwartej przestrzeni, a animacja podnoszenia jest długa i z pozycji przysiadu. Mało kto się kwapi by zarobić kulkę za ziomka z drużyny. Niby to wszystko bardziej naturalne ale w praktyce mało efektywne. W poprzednich odsłonach mogłeś podbiec , na glebę i potraktować strzykawką/defibrylatorem i niech sobie radzi (choć to powodowało nagminne nabijanie punktów za podnoszenie w BF3 i BF4 kosztem podwójnej śmierci bo typki tylko stali za rogiem i reanimowali zamiast wpierw wyczyścić przedpole). Jak dla mnie system spotowania jest niepotrzebny. Nie w takiej formie. W poprzednich odsłonach naturalnym było oznaczanie dla siebie i ekipy tutaj oznaczamy tylko "point of interest" co prowadzi do kolejnej niepotrzebnej rzeczy: mnogość ikon i informacji na ekranie. Jak mi się grało? Ciężko stwierdzić. Nadal uważam, że to BF1 na nowych mapach z paroma innowacjami. Mocne ograniczenie ammo w magazynku wymusza bardziej taktyczne podejście, a to na plus. Koniec ze staniem czołgiem na wzgórzu i okładanie pociskami. Chyba mocno podbili działka strzelców w czołgach. Sporo łatwiej jest ustrzelić typa z KM-u niż z działa. Desant z samolotu za linie wroga jest ciekawy (łatwy sposób na nabicie kos ). Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Mieli dać system przeciągnięcia rannego żołnierza z linii strzału i dopiero reanimacja, w becie tego nie ma więc znając tą firmę dadzą później Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi