Szymek 1 047 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Miesiąc po premierze gierka będzie pewnie do kupienia za 169 a po nowym roku jak panom tabelki nie będą się zgadzac w raporcie za 99. Glosujcie Panowie portfelem ja Was bardzo proszę a może kiedyś doczekamy się BF na miarę Bad Company 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Myślę, że to nie kwestia braku premium, tylko chęć zarabiania na grze przy niskich nakładach. Już BF1 na tle BF3/4 to był kastrat pod KAŻDYM względem (bronie, mapy, mapy dlc, gadżety, pojazdy), a premium miał. Edytowane 3 Października 2018 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) No miał. Ale te mapki z dlc były dużo lepsze, niż te z podstawki. Wątpię, żeby tak było w przypadku BFV. Jeśli gra się nie sprzeda, a wiele na to wskazuje,to po co się starać po premierze? Lepiej zaorac, zapomnieć i skupić się na nowej części. No chyba, że będzie jak w przypadku Rain Six Siege. Edytowane 3 Października 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Spokojnie, sprzeda się.Preordery to nie wszystko.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 3 godziny temu, dunpeal napisał: Myślę, że to nie kwestia braku premium, tylko chęć zarabiania na grze przy niskich nakładach. Już BF1 na tle BF3/4 to był kastrat pod KAŻDYM względem (bronie, mapy, mapy dlc, gadżety, pojazdy), a premium miał. Śmiem się nie zgodzić, mam inne zdanie. Problem z BF1 był tylko taki że pierwsze dlc było za późno Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Sprzeda się owszem, ale obstawiam,że sprzeda się gorzej niż BF:Hardline.Smród pozostanie co mnie cieszy (cena tej gierki będzie leciała na łeb na szyje, może to zmotywuje tych nizerłaków, ńbembnów do zrobienia następnej częsci na poziomie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Hardline to nieudany experyment, 5 to pełnoprawna nowa część i idę o zakład że sprzeda się dużo lepiej.Sam nie jestem jakimś psychofanem bf, więc nie kupuje na premiere, ale z tego co gadałem z kolegami w teamie przy okazji grania w betę to zamierzają kupic blisko premiery.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ponieważ zarzuciłem grze małą ilość broni na start na twiterze jednego z portali przychylnych EA i pewnie opłacanych dziś ten portal wrzuca takie porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Widać jak na dłoni że ilość nie znaczy jakość.Taki bc2 również nie potrzebował tony sprzętu aby grało się fantastycznie.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Na początku twierdziłem że za mało broni ale jak sobie człowiek uświadomi to tak na prawdę gra tylko wybranymi, cieszy za to większa ilość pojazdów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Pytanie jest takie: na uj mi więcej broni? Grając w BF1 każdej klasy, używałem tylko 1-2 broni, które trafiły w mój gust i były dobre. Więcej nie znaczy lepiej, mogą się trafić chvujówki. A na dodatek bronie mają swoje perki, które sobie ulepszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Mogli zrobić grę o II WŚ bez Niemców, bo po co Niemcy...? Gracie wybranymi, ale spośród czegoś je wybraliście, a jak wam narzucą mniejszą ilość to nie będziecie mieli z czego wybierać tych swoich ulubionych. Większa ilość broni = większa szansa, że te parę broni przypadnie wam do gustu. Edytowane 4 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 34 minuty temu, krzyhu923 napisał: Mogli zrobić grę o II WŚ bez Niemców, bo po co Niemcy...? Gracie wybranymi, ale spośród czegoś je wybraliście, a jak wam narzucą mniejszą ilość to nie będziecie mieli z czego wybierać tych swoich ulubionych. Większa ilość broni = większa szansa, że te parę broni przypadnie wam do gustu. BF1 nie miał Francuzów na starcie także tego :p Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych A kiedy grałeś nim w BF1 bo ja gram co tydzień i broń była modyfikowana nie raz, a obecnie nie pamiętam kiedy ostatnio od niej zginąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: 13 godzin temu, dunpeal napisał: Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych A kiedy grałeś nim w BF1 bo ja gram co tydzień i broń była modyfikowana nie raz, a obecnie nie pamiętam kiedy ostatnio od niej zginąłem. Zielu ty ogólnie rzadko padasz na glebe w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wbijcie lepiej ten 50lvl w B1943 bo wstyd przed ludźmi tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 7 godzin temu, Litwin81 napisał: Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Max to 50. Patrz niżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 To ten 50 lvl A gdzie było 55?Chyba w COD4? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Jest to skaza na mojej służbie w BF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Obniżyli cenę BF V w store na 249 złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Obniżyli cenę BF V w store na 249 złotych.To bardzo fajny news Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 po becie to za 49 bym może wziął Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi