Szymek 1 055 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Miesiąc po premierze gierka będzie pewnie do kupienia za 169 a po nowym roku jak panom tabelki nie będą się zgadzac w raporcie za 99. Glosujcie Panowie portfelem ja Was bardzo proszę a może kiedyś doczekamy się BF na miarę Bad Company 1 Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) Myślę, że to nie kwestia braku premium, tylko chęć zarabiania na grze przy niskich nakładach. Już BF1 na tle BF3/4 to był kastrat pod KAŻDYM względem (bronie, mapy, mapy dlc, gadżety, pojazdy), a premium miał. Edytowane 3 października 2018 przez dunpeal Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 (edytowane) No miał. Ale te mapki z dlc były dużo lepsze, niż te z podstawki. Wątpię, żeby tak było w przypadku BFV. Jeśli gra się nie sprzeda, a wiele na to wskazuje,to po co się starać po premierze? Lepiej zaorac, zapomnieć i skupić się na nowej części. No chyba, że będzie jak w przypadku Rain Six Siege. Edytowane 3 października 2018 przez chris85 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Spokojnie, sprzeda się.Preordery to nie wszystko.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 3 godziny temu, dunpeal napisał: Myślę, że to nie kwestia braku premium, tylko chęć zarabiania na grze przy niskich nakładach. Już BF1 na tle BF3/4 to był kastrat pod KAŻDYM względem (bronie, mapy, mapy dlc, gadżety, pojazdy), a premium miał. Śmiem się nie zgodzić, mam inne zdanie. Problem z BF1 był tylko taki że pierwsze dlc było za późno Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Sprzeda się owszem, ale obstawiam,że sprzeda się gorzej niż BF:Hardline.Smród pozostanie co mnie cieszy (cena tej gierki będzie leciała na łeb na szyje, może to zmotywuje tych nizerłaków, ńbembnów do zrobienia następnej częsci na poziomie) Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Hardline to nieudany experyment, 5 to pełnoprawna nowa część i idę o zakład że sprzeda się dużo lepiej.Sam nie jestem jakimś psychofanem bf, więc nie kupuje na premiere, ale z tego co gadałem z kolegami w teamie przy okazji grania w betę to zamierzają kupic blisko premiery.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Ponieważ zarzuciłem grze małą ilość broni na start na twiterze jednego z portali przychylnych EA i pewnie opłacanych dziś ten portal wrzuca takie porównanie. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Widać jak na dłoni że ilość nie znaczy jakość.Taki bc2 również nie potrzebował tony sprzętu aby grało się fantastycznie.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Na początku twierdziłem że za mało broni ale jak sobie człowiek uświadomi to tak na prawdę gra tylko wybranymi, cieszy za to większa ilość pojazdów 1 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Pytanie jest takie: na uj mi więcej broni? Grając w BF1 każdej klasy, używałem tylko 1-2 broni, które trafiły w mój gust i były dobre. Więcej nie znaczy lepiej, mogą się trafić chvujówki. A na dodatek bronie mają swoje perki, które sobie ulepszasz. Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 (edytowane) Mogli zrobić grę o II WŚ bez Niemców, bo po co Niemcy...? Gracie wybranymi, ale spośród czegoś je wybraliście, a jak wam narzucą mniejszą ilość to nie będziecie mieli z czego wybierać tych swoich ulubionych. Większa ilość broni = większa szansa, że te parę broni przypadnie wam do gustu. Edytowane 4 października 2018 przez Gość Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 34 minuty temu, krzyhu923 napisał: Mogli zrobić grę o II WŚ bez Niemców, bo po co Niemcy...? Gracie wybranymi, ale spośród czegoś je wybraliście, a jak wam narzucą mniejszą ilość to nie będziecie mieli z czego wybierać tych swoich ulubionych. Większa ilość broni = większa szansa, że te parę broni przypadnie wam do gustu. BF1 nie miał Francuzów na starcie także tego :p Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych A kiedy grałeś nim w BF1 bo ja gram co tydzień i broń była modyfikowana nie raz, a obecnie nie pamiętam kiedy ostatnio od niej zginąłem. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: 13 godzin temu, dunpeal napisał: Miałem DICE za debili, a wychodzi na to, że to geniusze jednak są. Grając w BF1 cały czas zastanawiałem się dlaczego nie paczują tego Hellriegella. Przecież broń był przekoksowana i 90% graczy (lamusów) z nią biegało. Jak widać tresura poskutkowała, skoro teraz pojawiają się teksty, że na co więcej broni skoro 1 czy 2 są dobre, a reszta jest (pipi).owych A kiedy grałeś nim w BF1 bo ja gram co tydzień i broń była modyfikowana nie raz, a obecnie nie pamiętam kiedy ostatnio od niej zginąłem. Zielu ty ogólnie rzadko padasz na glebe w tej grze Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Wbijcie lepiej ten 50lvl w B1943 bo wstyd przed ludźmi tylko. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 7 godzin temu, Litwin81 napisał: Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Max to 50. Patrz niżej Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 To ten 50 lvl A gdzie było 55?Chyba w COD4? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Zielu wbij ten 55 lvl w BC2 bo daje po oczach Jest to skaza na mojej służbie w BF 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Obniżyli cenę BF V w store na 249 złotych. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 Obniżyli cenę BF V w store na 249 złotych.To bardzo fajny news Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 po becie to za 49 bym może wziął Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi