Farmer 3 281 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Singiel zapowiada się podobnie jak w przypadku BF1 co jest na plus. W 1 nie był wybitny ale na pewno o niebo lepszy niż w częściach poprzednich. Ciekawe czy kiedyś doczekamy się przedstawienia REALNEGO oblicza wojny gdzie brud, smród i głód wyzwalają w ludziach najgorsze instynkty. Mogliby pokazać jaja i zrobić historię z perspektywy szeregowego nazisty ale nie takiego, który gardzi Hitlerem ale takim, który wierzy w swój kraj, wierzy, że oficerowie, SS, a nawet Gestapo działają by bronić kraju. Bo jak wiadomo każdy villian jest bohaterem swojej opowieści. 1 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 No niestety, singelek bez fajerwerków, bo poprawność polityczna. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Inteligencja tych botow zabija,chlopy same pod lufe ci sie laduja xd O takim czyms jak flankowanie czy cos to zapomnij... Po Dice w sumie nie ma czego sie spodziewac tylko Spieerdoliny . Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) Fajnie, do marca stanieje, połatają i moooooże sprawdzi się ten BR ...bo tak to nikogo edit: (13 godzin później) No i widzicie? N do I do K do O do G do O ...bo wszyscy czekają na rdr2 Edytowane 25 października 2018 przez qraq_pk Cytuj
da$io 110 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 W Niemczech już odpuścili i można tworzyć gry pełne nazistów. W Szwecji nie można. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Ja biorę na premierę, o co chodzi? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 W dniu 27.10.2018 o 12:21, Gumiś_JaGoDa napisał: Ja biorę na premierę, o co chodzi? Że patrząc na poprzednie części taki temat pękał o gadki,przypuszczeń,domysłów a teraz każdy ma to w doopie. W dniu 27.10.2018 o 09:42, da$io napisał: W Niemczech już odpuścili i można tworzyć gry pełne nazistów. W Szwecji nie można. Pewnie się boją że wyjdzie że kolaborowali ze szkopami podczas II wojny. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 mój kumpel bierze na premierę i twierdzi, że mu się za(pipi)iście podoba i z tego co widział na necie to pozytywny odzew ma ta część u ludzi nie grał w poprzednie bfy i zakładam, że community z którego czerpie relacje też średnio wypada ze znajomością poprzednich odsłon, szczególnie 4 i niżej, który były znacznie bardziej skillowe od 1 i teraz V Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 W przyszłym tygodniu early Access to sprawdzę czy błędy poprawili. Tak czy inaczej ja też kupuje . Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Dajcie spokój , chłopy wypuszczają ten syf x 20 broniami , połowa to te same guny z jedynki.Najlepsze ,że te downy tłumacza brak contentu ,bo to po początek wojny xd Na początku drugiej wojny światowej nic nie było ,3 karabiny na krzyż i murzyny w roterdamie z 10 nabojami. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 nie zapominaj o azjatkach Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 podoba mi się, oczywiście day one będzie Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Brak trybu battle royale, pocieta kampania, brak wyboru map i co najwazniejsze jedynie 30HZ tickrate serwerow na premiere. podoba mi się, oczywiście day one będzie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Brak trybu battle royale, pocieta kampania, brak wyboru map i co najwazniejsze jedynie 30HZ tickrate serwerow na premiere. podoba mi się, oczywiście day one będzie W cod nie masz kampanii , serwery chyba 15 HZ i popatrz jak się sprzedaje. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 30? Skad te info? CoD mial 20, ale juz jest 60. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 30? Skad te info? CoD mial 20, ale juz jest 60.Na YouTube jest film który analizuje Hz serwerów nowego CODa , i w zależności od ilości osób na serwerze się Hz zmienia. Jak znajdę to wrzucę Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 @SG1-ZIELU na PS4 będziesz ostatecZnie grał? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 [mention=41988]SG1-ZIELU[/mention] na PS4 będziesz ostatecZnie grał?Jeszcze nie wiem, bo zastanawiam się czy brać na premierę. Co do Hz CODa rzeczywiście teraz jest 60 Hz ale na start tak nie było. Polecam kanał battle(non)sense tak jest fajnie wszystko opisane . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: W cod nie masz kampanii , serwery chyba 15 HZ i popatrz jak się sprzedaje. I czwarta mapa do zombie jest za paywallem w postaci season passa, który kosztuje 289zł Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) 9 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: 19 godzin temu, Mroku napisał: Brak trybu battle royale, pocieta kampania, brak wyboru map i co najwazniejsze jedynie 30HZ tickrate serwerow na premiere. podoba mi się, oczywiście day one będzie W cod nie masz kampanii , serwery chyba 15 HZ i popatrz jak się sprzedaje. Serwery w multi dzialaja w 60hz. Na poczatku bylo 20, ale zmienili to po 2 tygodniach Nowy CoD ma o wiele bogatszy content na start i nie ma co porownywac z ta upadajaca na kolana seria battlefield. Teraz jak EA postanowilo zrezygnowac z przepustki premium to bedziecie teraz dostawac 'darmowa' zawartosc tak jak w Battlefront 2, czyli raz na pol roku jedna mape do multi. Edytowane 6 listopada 2018 przez Mroku Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Serwery w multi dzialaja w 60hz. Na poczatku bylo 20, ale zmienili to po 2 tygodniach Nowy CoD ma o wiele bogatszy content na start i nie ma co porownywac z ta upadajaca na kolana seria battlefield. Teraz jak EA postanowilo zrezygnowac z przepustki premium to bedziecie teraz dostawac 'darmowa' zawartosc tak jak w Battlefront 2, czyli raz na pol roku jedna mape do multi.Ale ja to mówiłem od początku jak ludzie się cieszyli że z premium zrezygnują , ja z tego rozwiązania byłem zadowolony bo na start dostawałem dużo i za premium jeszcze więcej. A teraz tak jak piszesz będzie to samo co z battlefront 2 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 No tak bo we wszystkich dodatkach, wszystkie mapy były wartościowe. IMO lepiej mieć niepodzieloną społeczność i dostawać rzadziej mapki, ale (mam taką nadzieję) lepsze i takie na których rzeczywiście będzie chciało się grać. Chyba doskonale wiemy jak wyglądał żywot grania na mapach z premium do tej pory. Chociaż z drugiej strony jak pomyślę o BF3, to tam chyba wszystkie dodatki były konkretne pod względem map. Najlepsze chyba te z BtK i CQ, dużo czasu na nich spędziliśmy. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 w bf1 większość map lepsza w dodatkach, plus premka odsiewała dzbanów i na serwerach z dlc był lepszy poziom. Porobili dodatki za darmo to czasem się grać odechciewało. a jak faktycznie 5 się przyjmie jak blasterki 2 na co się raczej zanosi to darmowe dodatki to będzie straszna kicha jak w bf2 właśnie, rzadkie i ubogie w zawartość. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi