Skocz do zawartości

Battlefield V

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Singiel zapowiada się podobnie jak w przypadku BF1 co jest na plus. W 1 nie był wybitny ale na pewno o niebo lepszy niż w częściach poprzednich. 

Ciekawe czy kiedyś doczekamy się przedstawienia REALNEGO oblicza wojny gdzie brud, smród i głód wyzwalają w ludziach najgorsze instynkty. Mogliby pokazać jaja i zrobić historię z perspektywy szeregowego nazisty ale nie takiego, który gardzi Hitlerem ale takim, który wierzy w swój kraj, wierzy, że oficerowie, SS, a nawet Gestapo działają by bronić kraju. Bo jak wiadomo każdy villian jest bohaterem swojej opowieści.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Fajnie, do marca stanieje, połatają i moooooże sprawdzi się ten BR

...bo tak to nikogo

edit: (13 godzin później)

No i widzicie? N do I do K do O do G do O

...bo wszyscy czekają na rdr2

Edytowane przez qraq_pk
Opublikowano
W dniu 27.10.2018 o 12:21, Gumiś_JaGoDa napisał:

Ja biorę na premierę, o co chodzi?

Że patrząc na poprzednie części taki temat pękał o gadki,przypuszczeń,domysłów a teraz każdy ma to w doopie.

W dniu 27.10.2018 o 09:42, da$io napisał:

W Niemczech już odpuścili i można tworzyć gry pełne nazistów. W Szwecji nie można. 

Pewnie się boją że wyjdzie że kolaborowali ze szkopami podczas II wojny.

Opublikowano

mój kumpel bierze na premierę i twierdzi, że mu się za(pipi)iście podoba i z tego co widział na necie to pozytywny odzew ma ta część u ludzi :reggie: nie grał w poprzednie bfy i zakładam, że community z którego czerpie relacje też średnio wypada ze znajomością poprzednich odsłon, szczególnie 4 i niżej, który były znacznie bardziej skillowe od 1 i teraz V

Opublikowano

Dajcie spokój , chłopy wypuszczają ten syf x 20 broniami , połowa to te same guny z jedynki.
Najlepsze ,że te downy tłumacza brak contentu ,bo to po początek wojny xd
Na początku drugiej wojny światowej nic nie było ,3 karabiny na krzyż i murzyny w roterdamie z 10 nabojami.

Opublikowano

Brak trybu battle royale, pocieta kampania, brak wyboru map i co najwazniejsze jedynie 30HZ tickrate serwerow na premiere. 

podoba mi się, oczywiście day one będzie

Opublikowano
Brak trybu battle royale, pocieta kampania, brak wyboru map i co najwazniejsze jedynie 30HZ tickrate serwerow na premiere. 

W cod nie masz kampanii , serwery chyba 15 HZ i popatrz jak się sprzedaje.
Opublikowano
[mention=41988]SG1-ZIELU[/mention] na PS4 będziesz ostatecZnie grał?
Jeszcze nie wiem, bo zastanawiam się czy brać na premierę. Co do Hz CODa rzeczywiście teraz jest 60 Hz ale na start tak nie było. Polecam kanał battle(non)sense tak jest fajnie wszystko opisane .

Opublikowano
3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał:

I czwarta mapa do zombie jest za paywallem w postaci season passa, który kosztuje 289zł :nosacz3:

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:
19 godzin temu, Mroku napisał:

Serwery w multi dzialaja w 60hz. Na poczatku bylo 20, ale zmienili to po 2 tygodniach :) Nowy CoD ma o wiele bogatszy content na start i nie ma co porownywac z ta upadajaca na kolana seria battlefield. 

Teraz jak EA postanowilo zrezygnowac z przepustki premium to bedziecie teraz dostawac 'darmowa' zawartosc tak jak w Battlefront 2, czyli raz na pol roku jedna mape do multi.

Edytowane przez Mroku
Opublikowano

Serwery w multi dzialaja w 60hz. Na poczatku bylo 20, ale zmienili to po 2 tygodniach  Nowy CoD ma o wiele bogatszy content na start i nie ma co porownywac z ta upadajaca na kolana seria battlefield. 

Teraz jak EA postanowilo zrezygnowac z przepustki premium to bedziecie teraz dostawac 'darmowa' zawartosc tak jak w Battlefront 2, czyli raz na pol roku jedna mape do multi.
Ale ja to mówiłem od początku jak ludzie się cieszyli że z premium zrezygnują , ja z tego rozwiązania byłem zadowolony bo na start dostawałem dużo i za premium jeszcze więcej. A teraz tak jak piszesz będzie to samo co z battlefront 2
Opublikowano

No tak bo we wszystkich dodatkach, wszystkie mapy były wartościowe. IMO lepiej mieć niepodzieloną społeczność i dostawać rzadziej mapki, ale (mam taką nadzieję) lepsze i takie na których rzeczywiście będzie chciało się grać. Chyba doskonale wiemy jak wyglądał żywot grania na mapach z premium do tej pory. 

Chociaż z drugiej strony jak pomyślę o BF3, to tam chyba wszystkie dodatki były konkretne pod względem map. Najlepsze chyba te z BtK i CQ, dużo czasu na nich spędziliśmy.

Opublikowano

w bf1 większość map lepsza w dodatkach, plus premka odsiewała dzbanów i na serwerach z dlc był lepszy poziom. Porobili dodatki za darmo to czasem się grać odechciewało. 

a jak faktycznie 5 się przyjmie jak blasterki 2 na co się raczej zanosi to darmowe dodatki to będzie straszna kicha jak w bf2 właśnie, rzadkie i ubogie w zawartość. 

• Plusik 1