Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Jak oceniacie mapy? Mi się raczej gra dobrze na wszystkich, nawet Hamada, na którą narzeka każdy, z kim do tej pory rozmawiałem, w tej części gdzie są ruiny daje radę. Przed szereg wystawiłbym zdecydowanie Rotterdam, Twisted Steel, Arras i Devastation (na doczepke jeszcze Fjell). Nie ma natomiast mapy za(pipi)istej, na której chciałbym grać bez przerwy. Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Mapy są świetne. Hamada to mapa docelowo na pojazdy, ale ładnie zrobili ruiny na cqc i dla tych co nie przepadają za pojazdami. Amsterdam po bombardowaniu ma mega, mega klimat! Ja na szczęście nie spotkałem w tej części żadnej mapy, która powoduje u mnie natychmiastową ewakuację z serwera. Jest ich mało, ale wszystkie mi odpowiadają. W poprzednich częściach zawsze była jedna/dwie, których nie trawiłem. Jak przypomnę sobie Teheran z BF3 to jeszcze dzisiaj mnie boli. Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ja z kolei nie lubię Fjell. Zawsze na niej bawię się samolotem bo walka piechotą nie specjalnie mnie kręci na tej mapie. Najbardziej jaram się jak wjeżdża Narwik Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Dzisiaj zacząłem i od jutra z @Koleś88 idziemy na wojnę na ps4. Dodawajcie do znajomych i możemy wieczorami postrzelać w ekipie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W dniu 29.11.2018 o 23:51, MAJOCHEY_PL napisał: Nie do końca wypierdoliło. Ogłoszą raport finansowy i okaże się, że jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Każda duża firma choćby nie wiem jak na plecy się wyłożyła, to w raportach będzie twierdzić że jest inaczej. Pistaczek, wybrałeś wersję PS4 bez grafiki względem PC? Why? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Napawa mnie optymizmem, że ea sobie ten głupi ryj rozwaliło wraz z tą gierką. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Jest aż tak źle jak mówi AngryJoe? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Obejrzę po pracy , choć nie spodziewam się zachwytu. Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Jest w ogóle jakiś forumowy pluton? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 6 minut temu, creatinfreak napisał: Jest w ogóle jakiś forumowy pluton? Tylko egzekucyjny. 1 Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 9 godzin temu, easye napisał: Każda duża firma choćby nie wiem jak na plecy się wyłożyła, to w raportach będzie twierdzić że jest inaczej. Pistaczek, wybrałeś wersję PS4 bez grafiki względem PC? Why? I mam grać na K+M+Garb jak jakiś zwierz? Się gra, gdzie się znajomych ma. Przy okazji, nie mam czasu na oglądanie graficzki bo dużo biegam i zabijam, KD samo się nie zrobi. Najważniejsze, że stabilne 60FPS! 1 Cytuj
złoty 4 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Grafika na ps4 pro jest słaba, można z tego sprzętu wyciągnąć więcej, co do rozgrywki to jest ok. Fajnie sie strzela z broni w tej części.Gra jest bardziej skilowa no i dewastacji budynków jest bardziej szczegółowa Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) To i tak plus ze dziala stabilnie, bo w becie to nawet bez grafiki do 60 fpsow brakowało sporo! Edytowane 3 grudnia 2018 przez easye Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Oglądając materiały na youtube widzę że BfV na pro chodzi trochę lepiej niż na Xbox X , za to na PS4 i X1 to jakiś dramat stabilności tam żadnej a klatki bardziej przypominają 30 FPS niż 60 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 No skoro na PS4 PRO jest 1800p to i mogli mieć lepszą wydajność kosztem rozdziałki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Nawet aktualizacja dzisiejsza została przeniesiona z powodów błędów . Jacy oni są zabawni Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 #everyonesbattlefieldTo ten # który pojawił się na wielkim plakacie na imprezie świątecznej EA gdzie wyśmiewali ludzi którzy krytykują grę ? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ta, gra ma multum problemów (czytaj, jest zbugowanym early accesem) no ale szwedzkie płaczki z DICE szkalują graczy za to że nie podobają się im gimnazjalne przesłanki polityczne. Może gdyby tak marketing gry skupił się na promowaniu samej gry a nie kobit z protezami to może nie byłoby takiego dymu, ale oczywiście oni są niczemu winni. Więcej takich eventów, napewno to zachęci ludzi do gry albo jej kupna! Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Nie bierzmy na poważnie ludzi z kraju w którym do jakiejś narodowej komisji kultury wybierają urodzonego w Pakistanie muzułmanina który rozbrajająco przyznał że nic o tej kulturze nie wie co nie przeszkodziło mu poszukiwać muzułmańskich korzeni min. w herbach Wikingów a Pani Minister Kultury chce przyjmować dżihadystow z ISIS i ich nawracać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Akt desperacji 2:0, na razie tylko na Xbox ale podobno w następnej kolejce PS4 i PC. Oczywiście na twiterze już płacz ludzi którzy kupili grę na premierę 2 Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Trzeba odpalić 1 i sprawdzić Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Ok to podsumujmy. Burnout, Dead Space, Mass Effect, Titanfall i teraz Battlefield idzie do piachu? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 (edytowane) Ciekawy jestem kto i kiedy kupi EA i będzie po kolei odświeżać wszystkie marki. Ed. Z drugiej strony pokazuje to jakie marże producenci gier nakładają na płyty skoro tuż po premierze takie obniżki Edytowane 5 grudnia 2018 przez McDrive Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi