Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Ja wczoraj pograłem z dwie godziny i 4 razy musiałem grę wyłączać bo czarny ekran ładowania mapy. Błąd który był w BF4 podobno wtorkowy patch m to naprawić

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 258,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

Multi jest dobre gorzej z historią w kampanii.

Ja rozumiem ludzi, którzy tą grę krytykują za całokształt i dobrze się producentom obrywa za to! A wystarczyło niespieprzyć całej tej otoczki związanej z drugą wojną światową to i ludzie chętniej by im wybaczyli te braki w zawartości.

Opublikowano
6 minut temu, Kolos28 napisał:

Multi jest dobre gorzej z historią w kampanii.

Ja rozumiem ludzi, którzy tą grę krytykują za całokształt i dobrze się producentom obrywa za to! A wystarczyło niespieprzyć całej tej otoczki związanej z drugą wojną światową to i ludzie chętniej by im wybaczyli te braki w zawartości.

O tym właśnie mowie. Nie gra jest zła tylko marketing. Ale pojawiają się opinie tutaj typkow którzy nawet nie grali. Żal mi ich. 

Podobnie było w temacie VR. Jeden miał mdłości i zaraz nakręcił że wszyscy rzygaja. Ludzie się wstrzymywali z zakupem a później się okazało że tylko on nie ogarnął a jak inni kupili to okazało się że VR to geniusz granie. 

Opublikowano

Prowo, albo...

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

co z tą zawartością, nowa mapka będzie już w marcu?

Tak, ale będziesz musiał kupić grę, żebyś mógł narzekać, że DICE się nie chce i że śmieszne będzie wyglądało te 10 mapek przy 22 które miały w podobnym czasie od premiery BF3/4. Inaczej będziesz hejterem, któremu mamusia nie dała kieszonkowych na grę. 

Edytowane przez dunpeal

Opublikowano
5 minut temu, dunpeal napisał:

Tak, ale będziesz musiał kupić grę, żebyś mógł narzekać, że DICE się nie chce i że śmieszne będzie wyglądało te 10 mapek przy 22 które miał w podobnym czasie od premiery BF3/4. Inaczej będziesz hejterem, któremu mamusia nie dała kieszonkowych na grę. 

Jeżeli twierdzisz że BF 4 miał 22 mapy 19 dni po premierze to w tamta gre chyba też nie grałeś. 

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Jeżeli twierdzisz że BF 4 miał 22 mapy 19 dni po premierze to w tamta gre chyba też nie grałeś. 

Czytaj ze zrozumieniem. 

Opublikowano
6 minut temu, dunpeal napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. 

A jak za dwa lata BF V będzie miał łącznie 22 mapy to odszczekasz?

Opublikowano

22 mapki to BF4 miał po pół roku. Już odszczekuję lol. 

Opublikowano
Mama mówi że jak spadnie cena do 100 to kupimy gierkę, tak więc już niedługo :-)
Ja wczoraj kupiłem cyfrę deluxe za 105 zł. a więc już można próbować wychaczyć w okolicy 100 zł.
Opublikowano
52 minuty temu, Kolos28 napisał:
2 godziny temu, messer88 napisał:
Mama mówi że jak spadnie cena do 100 to kupimy gierkę, tak więc już niedługo :-)

Ja wczoraj kupiłem cyfrę deluxe za 105 zł. a więc już można próbować wychaczyć w okolicy 100 zł.

Gdzie te cuda sprzedają?PC?

Opublikowano

Ostatnio przypadkowo w telewizji trafiłem na spot BFV, w którym były cytaty z recenzji The Verge oraz Kotaku

"The best of the series" - Kotaku

Z ciekawości postanowiłem wyszukać tę reckę, żeby zobaczyć jak bardzo cytat jest wyjęty z kontekstu.

No i co? Nic takiego w tej recenzji nie ma. Albo ja jestem ślepy.

Co najwyżej epicki slogan można zamienić na:

"It’s a good game" - Kotaku

https://kotaku.com/battlefield-v-the-kotaku-review-1830469347

https://youtu.be/SOYckIhnapU?t=13

Czyżby EA oszukiwało graczy?

Opublikowano
Godzinę temu, El Loco Chocko napisał:

Widać że ten to przynajmniej gra w tą grę:) Nie jak pozostali.

To że marketing wpłynał na sprzedaż to wiemy.

Gośc mówi że BF V jest godnym następcą 3 i 4 i ogólnie bardzo dobrą grą.

Ale to co ciekawego powiedział, to to że tak samo jak na BF V negatywnie, tak na BF 1 pozytywnie wpłynał marketing i tylko dlatego BF 1 dobrze (lepiej od V) się sprzedał. Ale że BF 1 była słabą grą to ludzie stracili zaufanie i wstrzymali się z zakupem BF V mając na uwadzę słabe BF 1. 

Można mieć pretensje do trailera czy do zawartości (wg mnie i tak wystarczającej) ale nie można odmówić BF V tego że to świetna strzelanka w multi.

A to że się źle sprzedała? No cóż, już więcej takiego syfu jak BF 1 pewnie nie zrobią. 

Opublikowano

Najpierw wymądrzałeś się, ze w tym temacie tylko narzekania a ty chcesz czytać o o wrażeniach z gry a nie jakieś tam krytyki. Teraz sam robisz jakieś personalne wycieczki i ciężko Ci przyjąć, ze komuś gra może się nie podobać. Merytoryki w tych twoich postach niewiele ale do trolowania to jak najbardziej jesteś pierwszy.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Co do przecen b5 to wstępnie nie twierdziłbym ze to kwestia sprzedaży, a czasu przedświątecznego, ea odkąd pamietam przeceniała gierki 30-40% przed świetami, kwestia jest tego ze b5 miał późno premierę i to tak wyglada, ze po dwóch tygodniach zarzynają cenę. No ale tez może być fakt ze gierka się nie sprzedaje, a jak na święta się nie sprzeda to kiedy?