messer88 6 435 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 No ja bym chciał te operacje np z Berlinem poprzedzając wzgórzami seelow, Stalingrad oklepany. Charków, Budapeszt, dużo tego. a zapewne będzie jedna wschodnia mapa gdzieś na koniec 2019 xd o ile w ogóle coś się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Wspaniałe jest robienie okopów przy atakowaniu w trybie Frontlines, ale mi się ta gra podoba xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 3 godziny temu, Rozi napisał: Niekoniecznie musi być Stalingrad, jak już chcą te mniej znane epizody - ale bitwy na Łuku Kurskim chyba nie było nigdzie za bardzo eksploatowanej? Jakieś potyczki związane z Fall Blau może? Kurde, ale miejskie mapy jakieś muszą być. Początek Wielkich Operacji z przepływaniem barką Wołgi? Jestem MOKRY. Jak coś, to w CoD: United Offensive w części ruskich była bitwa o kursk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 Najbardziej zjebana mapa? Bez wątpienia Hamada. Ilość kampiących snajperów przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 no hujowa jest a na frontlines to już w ogóle, za wielki obszar Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 ale multikille z V1 tutaj to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Zabija się strasznie szybko, nie ma klasycznego oznaczania, praktycznie nie widać kto Cię zabił. DICE kilka elementów z trybu hardcore dało do normalnego trybu przez co gra jest wymagająca, przynajmniej dla mnie i zdecydowanie muszę zmienić kilka swoich nawyków z poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Czyli gra nastawiona i nagradzająca Mariusza siedzącego w krzakach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) @YETI Szybko kończąca się amunicja średnio pozwala na długie kampienie. Jedyne rozwiązanie to granie wsparciem, ale ze względu na brak samoodnowialnego zdrowia, (przynajmniej do pewnego poziomu i czasu) co też zbytnio nie pomaga w długim przesiadywaniu w krzakach. Edytowane 2 stycznia 2019 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 no albo wycieczki do supply stations, oczywiście ilość graczy co rzucają apteczki/ammo jest strasznie niska, za to podnosić żeby zaraz zginąć to pełno dzbanów chętnych gra nie nagradza krzaków bo zrobisz niski score co się przekłada na wolniejsze levelowanie danej klasy, chociaż w sprzyjających warunkach przy obronie idzie zrobić dobry wynik o ile z tych krzaków fragujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 ...i oczywiście nie wspierasz w żaden sposób drużyny, co jest najważniejsze w Battlefieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 no jak nie jak tak, zabijasz typków co na capa wbijają Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, YETI napisał: Czyli gra nastawiona i nagradzająca Mariusza siedzącego w krzakach? Tak jesli grasz na ratio. Dodatkowo jest bonus dla leżących z rozłożonym dwójnogiem. Edytowane 2 stycznia 2019 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 3 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2019 Ależ ta gra jest dobra! Aż jestem w szoku. Feeling strzelania i celowania jest chyba jeszcze lepszy niż w jedynce. Nie widzę też tej rzekomej poprawności politycznej (no te swastyki mogłyby wrócić). Ogólnie polecam, super giereczka i aż szkoda, że sprzedaję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 niezły bug że nie wyekwipujesz nowo odblokowanej broni bez wyjścia z serwera xd po 30+h godzin z grą to takich pierdół jest sporo jedne bardziej drugie mniej denerwujące, zaraz wbiję max level i ciekawe skąd wtedy będą lecieć te company points. Mam nadzieję że wprowadzą w patchu auto zmianę camo do aktualnie granej mapki bo zmienianie tego ręcznie jest upierdliwe. ktoś tu grał w singla? ciekawi mnie czy za skończenie dają coś do mp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Za zebranie wszystkich listów w kampanii Norweżki, Murzyna i Anglika są nóż, maczeta i kij do krykieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 (edytowane) Zagrałem w końcu Linię Frontu i kurde chyba najlepszy tryb w całej grze. Fajne połączenie szturmu z podbojem wraz z dynamicznie zmieniającymi się celami. Wiem, że było to już w jedynce, ale tutaj wydaje mi się, że gra była bardziej pod to stworzona niż poprzednio. Edytowane 6 stycznia 2019 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 (edytowane) W przyszłym tygodniu patch, 17 stycznia nowy rozdział i nowa zawartość - bronie, tryby itp. W styczniu ma być jeszcze jedna łatka. Może doprowadzą w końcu tę grę do porządku. PS FG-42 to bestia, nie broń Edytowane 9 stycznia 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 to poczekaj na MG42 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 (edytowane) Teraz jeszcze info o nowych mapach poproszę Edytowane 10 stycznia 2019 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 3 godziny temu, messer88 napisał: to poczekaj na MG42 Mam już Super jest to, że wymusza na nas inny styl grania. Ale kurde jak się wejdzie z nim do pomieszczenia i zacznie młócić z biodra, to Nowe mapki w marcu będą niestety, chyba, że EA pęknie pod naporem graczy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 Wyjdzie w końcu ten battle royale. Gra może stanieje, to pomyśle o kupnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 45 minut temu, Rozi napisał: Mam już Super jest to, że wymusza na nas inny styl grania. Ale kurde jak się wejdzie z nim do pomieszczenia i zacznie młócić z biodra, to jak grasz, dłuższa taśma czy większy rof? ja próbowałem dwóch zestawów kusi mnie to jeszcze szybsze strzelanie ale 50 pestek znika za szybko, szkoda że gdzieś tam po drodze nie ma 100. Jednak chyba z 250 trzeba będzie na stałe grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 Kiedy ten Batek ma szansę wjechać do EA Access? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi