Opublikowano 16 stycznia 20196 l Tak, ale w 'trójce ' pojazd nie mógł jechać, a można było z niego się ostrzeliwać .
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Jest coś takiego jak 'Uszkodzenie gąsienicy', więc pojazd na pewno nie może jechać, albo jedzie wolniej.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Linia frontu z 16 graczami (2 x 8) to jakiś żart, zwłaszcza na Hamadzie...
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Nowy czołg nie będzie dostępny dzisiaj, lecz dopiero w jednej z następnych aktualizacji Jeśli oni mają taki problem z wrzuceniem jednego pojazdu, to o jakiejś rozsądnej ilości nowych mapek możemy pomarzyć. W sumie zastanawiam się czym oni się zajmują, skoro skórki na postacie dostępne za ,,chaptery" mieli gotowe już na premierę i znalazły się już na płytce. Teraz tylko je odblokowują.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Lecą w chuja. A wiecie przez kogo to wszystko? Przez skurwiałe EA, oby zdechli jak najszybciej.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l te 3 nowe brońki podobno też rozbite na cały chapter zamiast dać od razu wszystkie żeby sobie odblokowywać jak się komu podoba?
Opublikowano 17 stycznia 20196 l W sumie zastanawiam się czym oni się zajmują, No jak czym pewnie już robią kolejną grę na przyszły rok. Przecież EA chce wycisnąć wszystko co się da.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 21 minut temu, messer88 napisał: te 3 nowe brońki podobno też rozbite na cały chapter zamiast dać od razu wszystkie żeby sobie odblokowywać jak się komu podoba? Zgadnij xd
Opublikowano 17 stycznia 20196 l (pipi)a i graj teraz w nowym trybie do dupy żeby se odblokować karabin. Zamiast zrobić normalne nie wiem 50 killi czy coś to trzeba się wynudzić na za dużych mapach do 8v8 w tym squad conquest
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Człowiek czyta że dodadzą dwa nowe tryby do gry. Fajnie, większy wybór. Potem doczytuje, że nie od razu i tylko na pewien czas bo nie wiadomo czy się spodoba. Kiedyś dawali na stałe i najwyżej niewielu grało ale były. Teraz będą kasować. Pure modern gaming nie ma co.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Mały podbój to był świetny w BF4 32 na 32, nie wiem czego później z tego zrezygnowali.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l 32 na 32 to jest w normalnym podboju przecież. W Małym nie było pojazdów?
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Faktycznie, to tam chyba było 24 na 24 i były pojazdy tylko mniejsza ilość.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Podbój drużynowy 8vs8 rządzi ! W BF1 90% spedzilem na zwyklym podboju. W BFv do niedawna tez tylko ten tryb ogrywalem, a teraz po druzynowym ciezko mi sie odnalezc na zwyklym.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l DICE (prawdopodobnie )wypnie się na corową społeczność. Ta ,rozczarowana, pisze, że bez klanówek nie ma co grać w BFV. Tymczasem nawet Farming Simulator doczeka się swojej ligi No i pierwsze szczury uciekają z tonącego okrętu zwanego BFV Kolejny BF na przyszły rok sam się nie zrobi.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Napewno jest to pytanie z typu co za debil, ale gram online jako medyk, przede mną lezy gość do reanimacj.....jak go uleczyc? Nie pojawia mi sie żaden komunikat do uzdrowienia
Opublikowano 26 stycznia 20196 l No podchodzisz do niego i naciskasz kwadrat, czy tam X na Xboksie. Odpala się animacja wtedy.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 21 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: Mam to samo Wybierz serwer ręcznie a nie wchodz do szybkiej gry Działa