Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Tak, ale w 'trójce ' pojazd nie mógł jechać, a można było z niego się ostrzeliwać .

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 256,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

Jest coś takiego jak 'Uszkodzenie gąsienicy', więc pojazd na pewno nie może jechać, albo jedzie wolniej.

Opublikowano

To jest nojs:

Opublikowano

Nowy czołg nie będzie dostępny dzisiaj, lecz dopiero w jednej z  następnych aktualizacji:facepalm:

Jeśli oni mają taki problem z wrzuceniem jednego pojazdu, to o jakiejś rozsądnej ilości nowych mapek możemy pomarzyć. 

W sumie zastanawiam się czym oni się zajmują, skoro skórki na postacie dostępne za ,,chaptery" mieli gotowe już na premierę i znalazły się już na płytce. Teraz tylko je odblokowują. 

Opublikowano

Lecą w chuja. A wiecie przez kogo to wszystko? Przez skurwiałe EA, oby zdechli jak najszybciej.

Opublikowano

te 3 nowe brońki podobno też rozbite na cały chapter zamiast dać od razu wszystkie żeby sobie odblokowywać jak się komu podoba? 

Opublikowano

W sumie zastanawiam się czym oni się zajmują,

No jak czym pewnie już robią kolejną grę na przyszły rok. Przecież EA chce wycisnąć wszystko co się da.
Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

te 3 nowe brońki podobno też rozbite na cały chapter zamiast dać od razu wszystkie żeby sobie odblokowywać jak się komu podoba? 

Zgadnij xd

Opublikowano

Opublikowano

(pipi)a i graj teraz w nowym trybie do dupy żeby se odblokować karabin. Zamiast zrobić normalne nie wiem 50 killi czy coś to trzeba się wynudzić na za dużych mapach do 8v8 w tym squad conquest 

Opublikowano

Człowiek czyta że dodadzą dwa nowe tryby do gry. Fajnie, większy wybór. Potem doczytuje, że nie od razu i tylko na pewien czas bo nie wiadomo czy się spodoba. Kiedyś dawali na stałe i najwyżej niewielu grało ale były. Teraz będą kasować.

Pure modern gaming nie ma co. 

Opublikowano

mały podbój 8 na 8 daje radę, przypominają się czasy BF3 na PS3

Opublikowano

Te zadania na złote bronie jaki rak, masakra.

Opublikowano

Mały podbój to był świetny w BF4 32 na 32, nie wiem czego później z tego zrezygnowali.

Opublikowano

32 na 32 to jest w normalnym podboju przecież. W Małym nie było pojazdów?

Opublikowano

Faktycznie, to tam chyba było 24 na 24 i były pojazdy tylko mniejsza ilość.

Opublikowano

Podbój drużynowy 8vs8 rządzi ! W BF1 90% spedzilem na zwyklym podboju. W BFv do niedawna tez tylko ten tryb ogrywalem, a teraz po druzynowym ciezko mi sie odnalezc na zwyklym.

Opublikowano

DICE (prawdopodobnie )wypnie się na corową społeczność. Ta ,rozczarowana, pisze, że bez klanówek nie ma co grać w BFV.

Tymczasem nawet Farming Simulator doczeka się swojej ligi :dynia:

No i pierwsze szczury uciekają z tonącego okrętu zwanego BFV

Kolejny BF na przyszły rok sam się nie zrobi. 

Opublikowano

Napewno jest to pytanie z typu co za debil, ale gram online jako medyk, przede mną lezy gość do reanimacj.....jak go uleczyc?

Nie pojawia mi sie żaden komunikat do uzdrowienia

Opublikowano

No podchodzisz do niego i naciskasz kwadrat, czy tam X na Xboksie. Odpala się animacja wtedy.

Opublikowano
21 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

Mam to samo

Wybierz serwer ręcznie a nie wchodz do szybkiej gry

Działa ;)