Opublikowano 23 maja 20186 l Teraz, Malibu napisał: Brak premium Oby nie skończyło się jak w battlefroncie albo brakiem map
Opublikowano 23 maja 20186 l 1 minutę temu, Farmer napisał: teraz nawet pawcio do teamu wróci bo coraz bardziej wygląda to jak fortnite xDD kupić to coś jak wychodzi rdr
Opublikowano 23 maja 20186 l 2 minuty temu, Malibu napisał: Brak premium Tu nie ma z czego się cieszyć bo to znaczy, że będą graczy yebać na mikrotransakcjach
Opublikowano 23 maja 20186 l ja (pipi)ę, jakie (pipi) HAHAHAHAHAHA, co za (pipi), nadal w to nie wierzę.
Opublikowano 23 maja 20186 l OD dawna nie widziałem tak słabego zwiastun w wykonaniu DICE, przecież oni zawsze potrafili zrobić hype WTF
Opublikowano 23 maja 20186 l Potencjał poważnej, dorosłej gry sprowadzili do malowania twarzy, broni i munduru. Poza tym strasznie od BF1 się nie różni. Dobranoc
Opublikowano 23 maja 20186 l Autocelowanie wchodzi na nowy poziom, teraz wystarczy tylko trzymać RT, nie trzeba dotykać analogów.
Opublikowano 23 maja 20186 l S(pipi)ysyny (pipi)ane zrobiły z tego jakieś kolorowe (pipi)ostwo. Masakra.
Opublikowano 23 maja 20186 l prawie się udławiłem czereśniami. To na pewno nie będzie alternatywna 2WŚ?