Opublikowano 23 maja 20186 l Brak premium? To najgorsza wiadomość. Dzięki temu będą biegać dziwadła jak w R6. Nawy Seals w stroju samuraj z epoki. Ja (pipi)e
Opublikowano 23 maja 20186 l Dice to chyba uderza pod fanów Phantom Pain. Najpierw V, teraz ta łapa..
Opublikowano 23 maja 20186 l Pierwszy raz w życiu oglądałem trailer i poczułem się jakby ktoś dał mi w ryj
Opublikowano 23 maja 20186 l ku,rwa mać myślałem że tylko w codzie będą wciskać teraźniejszość w czasy 2 wojny światowej a jak widać dice śmiecie ze szwecji idą tą samą drogą, jakaś piszcząca laska w tle z metalową ręką walcząca niczym rambo z nazistami z marsa, laska tak samo na okładce standardowej edycji, gameplay w ogóle mnie nie porwał, zero klimatu 2 wojny, to będzie jakaś sielanka z otoczką tylko drugiej wojny światowej, yebać tą część, niby jeszcze chcą pokazać początki wojny i wciskają jakieś walki z norwegii, a o pierwszym kraju który został zaatakowany przez niemcy w tamtym czasie cisza, beka z tego bfika
Opublikowano 23 maja 20186 l ta babeczka to się chyba z Dishonored albo innego Deus Exa z przeszłości urwała z tą łapą
Opublikowano 23 maja 20186 l Na kanale ea polska zastanawiają się czy nie oddać kasy EA za prowadzenie
Opublikowano 23 maja 20186 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Hahahhaha, tam typ na plecach ma jebaną katanę AHAHHAHAHAHAHAH mnie bardziej zdziwila babka ktora uzywa karabinu wyborowego posiadajac tylko jedna funkcjonalna reke xd
Opublikowano 23 maja 20186 l Enter mankind’s greatest conflict with Battlefield V as the series goes back to its roots with a never-before-seen portrayal of World War 2 Już wiemy o co chodziło z tym "WW2 with a twist". Na koniec filmiku mogliby sobie jakiegoś grilla zrobić.
Opublikowano 23 maja 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Hahahhaha, tam typ na plecach ma jebaną katanę AHAHHAHAHAHAHAH W skrzynkach kosmetycznych pewnie będzie np claymore do wyboru XD
Opublikowano 23 maja 20186 l A wystarczyło zrobić coś takiego tylko w lepszej grafie Dice i Ea nie umiejo w gry Edytowane 23 maja 20186 l przez Cedric
Opublikowano 23 maja 20186 l Te perki u żołnierzy, jakieś statystyki, to już nie jest Battlefield. Awatar (pipi)a, nie nie, nie wierzę. Dawno się tak nie rozczarowałem.
Opublikowano 23 maja 20186 l 5 minut temu, mersi napisał: ku,rwa mać myślałem że tylko w codzie będą wciskać teraźniejszość w czasy 2 wojny światowej a jak widać dice śmiecie ze szwecji idą tą samą drogą, jakaś piszcząca laska w tle z metalową ręką walcząca niczym rambo z nazistami z marsa, laska tak samo na okładce standardowej edycji, gameplay w ogóle mnie nie porwał, zero klimatu 2 wojny, to będzie jakaś sielanka z otoczką tylko drugiej wojny światowej, yebać tą część, niby jeszcze chcą pokazać początki wojny i wciskają jakieś walki z norwegii, a o pierwszym kraju który został zaatakowany przez niemcy w tamtym czasie cisza, beka z tego bfika Tam jest spadający pocisk V1, a niemcy używali ich w latach 1944-45 Mosty i spadochroniarze to Market Garden czyli wrzesień 1944 jest na tym trailerze
Opublikowano 23 maja 20186 l Masowo przybywa łapek w dół pod trailerem. Ludzie błagają o brudną, szarą, realistyczną II wojnę światową z za(pipi)istą grafą, zniszczeniami a oni zrobili coś takiego no brak słów. Dice za moment doświadczy tego co miało Activision dwa lata temu, milion łapek w dół. Edytowane 23 maja 20186 l przez Neox
Opublikowano 23 maja 20186 l Fanek przestań (pipi)a rozkminiać tę grę, to jest potwarz dla historii, dla ludzi, (pipi)a mać A teraz porównajcie do tego: Nara Battlefield
Opublikowano 23 maja 20186 l poczuć jakiś klimacik brudnej, krwawej drugiej wojny światowej, nazistę przystawiającego ci do głowy walthera i coś pyerdolącego po niemiecku, no niestety nie tym razem w bfie v XDDD boże niech zgniją te szwedzkie rozwodnione ciuciumajtki z dajs
Opublikowano 23 maja 20186 l Wojna to się dopiero zacznie w internetach. No bo kto mądry kupi tą bajkę?
Opublikowano 23 maja 20186 l Mam nadzieję, że żaden z żyjących weteranów drugiej wojny nie zobaczy tego żałosnego trailera. Tyle ode mnie. Edytowane 23 maja 20186 l przez Vexilium
Opublikowano 23 maja 20186 l Bardziej niż ten fejkowy trailer śmieszy mnie ten szał (pipi) na widok kobiety i murzyna, przerabialiśmy to już dwa lata temu, dlaczego jesteście tacy zyebani i nadal drążycie ten temat? Karny kutas dla DICE za ten trailer który strasznie śmierdzi fejkiem i wygląda jak CGI z singla, sugerowanie że to jest gameplay z multi jeszcze im się czkawką odbije. Aczkolwiek za brak premium passa i ogólnie przedstawienie wizji tej gry jestem w stanie to wybaczyć i oczywiście czekam z niecierpliwością Aha nazwa gry też słaba.