Bartg 5 476 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Na 99,99% multi będzie normalne bez jakiś katan, protez czy zestrzeliwania samolotów 2 strzałami z karabinu, aż takie debile tam nie pracują bez przesady, tylko czemu tego najpierw nie pokazali? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 W Bf2 chodziło raczej o coś innego. Tutaj wszyscy hejtują to co widzieliśmy na trailerze (i tak, nie wygląda to na realistyczne realia ww2) ale gameplayu w tym było powiedzmy sobie szczerze - nic. Nie lepiej poczekać na faktyczną rozgrywkę? I tak już nie wiele zmienią:D Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 NO ALE STUDIOWALEM HISTORIE, SNILEM O GIERCE, A TAM METAL GEAR SOLID I NINJA Z KATANA!!!!!!!!!!!!!!! 1 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Ja uważam ze trailer był beznadziejny ale dlatego ze był sztuczny i chaotyczny, jednak reakcja graczy i stosunek łapek w dół to serio zakrawa na mizoginizm. mimo wszystko dice i ea już dostało po łbie i o ile marketing bf1 zaczął się fantastycznie, o tyle tutaj jest mocna wtopa 1 Cytuj
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 22 minuty temu, krzyhu923 napisał: Ja nie mam nic do kobiet w grach, ale nachalne forsowanie ich na okładkach i robienie z nich od czapy głównego bohatera (póki co trailera) jest słabe. Zobacz ilu jest bohaterów w tym trailerze, ile z nich to kobiety, a później kto - przypadkowo oczywiście - dostał protezę ręki, żeby było bardziej cool. Ale to za mało, ta kobieta jest tak wspaniała, że pomimo niepełnosprawności jest wspaniałym snajperem. No i ten bohaterski ratunek nieustraszonej, wcale nie słabszej fizycznie, niezależnej one man army babki. Ale czemu tak bardzo Cię to boli? Ale tak naprawdę. Czemu nie mogą pokazać "nieustraszonej, niezależnej" kobiety, która dalej jest "wspaniałym snajperem"? Co ci to wadzi po 12219494 grach z białym "nieustraszonym, niezależnym" kolesiem? Chyba najlepiej to opisał sam dev od DICE: 4 Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 figaro zamkniesz tę morde kiedyś? 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 To z drugiej strony, ktoś licząc na Battlefielda znowu w czasach WW2 chciał coś takiego? Patrząc po reakcji w necie jakieś 0.1% ludzi. Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 4 minuty temu, Mr. Bamboo napisał: Ale czemu tak bardzo Cię to boli? Ale tak naprawdę. Czemu nie mogą pokazać "nieustraszonej, niezależnej" kobiety, która dalej jest "wspaniałym snajperem"? Co ci to wadzi po 12219494 grach z białym "nieustraszonym, niezależnym" kolesiem? Chyba najlepiej to opisał sam dev od DICE: Nie chce mi się tłumaczyć czegoś, co wydaje mi się oczywiste, dlatego odwróć swoje pytanie i odpowiedz: dlaczego ci to nie przeszkadza? Nie chodzi mi o cechę tej kobiety, tylko o kumulację cech, która jest żałosna, nie pasująca do tej gry (przynajmniej w założeniu gry mającej oddawać realizm 2WŚ, to nie jest gra na podstawie komiksu o superbohaterze) i zabawna zarazem. Cytuj
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Teraz, krzyhu923 napisał: Nie chce mi się tłumaczyć czegoś, co wydaje mi się oczywiste, dlatego odwróć swoje pytanie i odpowiedz: dlaczego ci to nie przeszkadza? Nie chodzi mi o cechę tej kobiety, tylko o kumulację cech, która jest żałosna, nie pasująca do tej gry (przynajmniej w założeniu gry mającej oddawać realizm 2WŚ, to nie jest gra na podstawie komiksu o superbohaterze) i zabawna zarazem. Najwyraźniej taką grę o 2WŚ chcieli zrobić tym razem. Koniec końców sam multiplayer będzie podobny do tego co kochasz. Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 No to zje.bali. Produkcja gier to nie jest ich hobby tylko praca i źródło zarobku. Jest popyt, jest podaż. Jest popyt w tym przypadku? Cytuj
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Tak i mała grupka stulejowych krzykaczy w internecie tego nie zmieni. Ja jedynie liczę, że na E3 pokazą już normalny, spokojny gameplay, bo ten trailer widać, że został tak zmontowany by pokazać jak najwięcej nowych ficzerów. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 w 16 godzin trzy razy więcej kciuków w dół, niż pod trailerem BF1 z 2016 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Kowal i Fakes Forge jak zawsze w formie 1 2 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Prawdziwi weterani tej serii i tak kupia wszystko co wyda DICE Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Mroku napisał: Prawdziwi weterani tej serii i tak kupia wszystko co wyda DICE ZM Mam przegrane z 400 godzin w BF1 na Xbox One i playstation 4 i jakoś nie poleciałem po Battlefront 2, bo to (pipi), którego nie będę wspierać. Edytowane 24 maja 2018 przez chris85 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) 28 minut temu, Rozi napisał: Nie reaguj na niego, to zniknie. Nadal piecze pupa po wczorajszej prezentacji? Biedak bedzie musial przez kolejne 2 lata grac w malo grywalnego bf1, az do porzygu Chyba, ze wesprze tego raka od DICE i kupi battlefielda "V" Edytowane 24 maja 2018 przez Mroku Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mersi 804 Opublikowano 24 maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Mr. Bamboo napisał: Tak i mała grupka stulejowych krzykaczy w internecie tego nie zmieni. czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktycznie wszędzie ludzie się do tego negatywnie odnoszą, nawet chady co wyruchały więcej lasek przez tydzień niż ty przez całe życie z twoim starym, NO ALE HE HE BO NIE CHCO KOBIET NA GŁUWNYM FRONCIE WALCZOMCYCH RAMIE W RAMIE Z FACETAMI W DRUGIEJ WOJNIE ŚWIATOWEJ TO NAZWE WSZYSTKICH STULEJAMI I PRAWICZGAMI, NIE CHCO EQUALITY MUDŻINÓW Z KATANAMI GDZIEŚ NA POLACH W BELGII, HA HA JAM TO JEST PRAWDZIWY ALPHA MALE BO MI TO NIE PRZESZKADZA! nie, ludzie chcieli klimatów w stylu szeregowca ryana a nie kolorowego gówna z mechaniczną laską na pierwszym planie to właśnie pokazuje jak EA i DICE słucha community, albo raczej w ogóle tak samo jak Activision z Codem, wiecie czemu Fortnite jest obecnie najpopularniejszą grą na rynku? dlaczego taki szał jest na nią? bo przede wszystkim Epic ma zaje,bistą komunikacje ze społecznością, masa odpowiedzi i czynnego udziału w dyskusjach m.in. na reddicie, wprowadzanie rzeczy których gracze oczekują w grze, dlatego jest taki hype na nią, a tutaj co widzimy? chcieliście drugiej wojny światowej w następnym bfie? okej ale przedstawimy wam ją po naszemu i będziemy mieli wyebane na to co powiedzą, damy trendy i mentalność XXI wieku do wydarzeń które odbyły się ponad 70 lat temu, PRZECIEŻ CO MOŻE PÓJŚĆ WTEDY NIE TAK??? :-----)))) a no niezła sraka, ja już mam tylko taką nadzieje, że to był coop i multiplayer wygląda zupełnie inaczej, ale i tak gorszego pierwszego wrażenia nie mogli zrobić z tą grą, na chwile obecną nawet nie mam w planach jej kupować XD Edytowane 24 maja 2018 przez mersi 12 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) juz nie hejtujmy, Kromka jest zaufanym człowiekiem i polecam material gra będzie mega a trailer to niewypał po prostu Kromka widział gameplay i mówi żeby się nie obawiać o „battlefield fortnite” Edytowane 24 maja 2018 przez Banan91PL Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Wytrzymałem 20 sekund, ten człowiek (kimkolwiek on jest) nie umie mówić. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Brak premium xdddd przy battlefroncie 2 tez ludzie walili konia ze nie będzie season passa a wyszły takie lootboxy ze grać się nie dało w multi Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 No dokładnie, nie wiem jak naiwnym trzeba być, żeby sądzić, że nie będzie jeszcze większego dojenia jak co roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi