złoty 4 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Panowie jak odblokować amg/42 bo wcześniej ten cały teatr wojny mi niezaliczało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Kupić za Company Coins w menu wyboru broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Wielkie dzięki bo nie wiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Nie ma w uzbrojeniu są tylko jakieś skórki do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 na tej liście wyboru broni danej klasy, tam na samym dole powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Jezu, jaka ta gra jest cudowna. Gdyby nie najgorszy na świecie marketing i okrojona zawartość, to byłby to jeden z lepszych BFów, bo strzelanie i cała mechanika są No i gdyby nie EA, niech zdechną. Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Szukałem nie mogę znaleźć masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Jeżeli się nie mylę, to po ostatnim updejcie ta opcja zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Szkoda kurde A tak w ogóle to kto chętny do grania bo samemu to tak żsmutno się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Ale burdel w tym DICE Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 592 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 No z gierką jest ogólnie cyrk ale gra się przyjemnie bardzo, skusiłem się ostatnio za te 139zł i imo w tej cenie naprawdę warto. Do grających na konsoli polecam ustawienia z filmiku niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Gra się przyjemnie ale Oni zarzynają ta gierkę. Czołg sprawia ogromny problem, dodają tryby na chwilę i w jakiś dziwnych odstępach. Tam źle się dzieje Poza tym drużynowy podbój na początku był fajny. Teraz często się zdarza, że do drużyny trafia dużo ludków z klanu i można się wk... a nie grać. Gra to na jakiś myszkopodobnych wynalazkach i tylko ciśnienie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Zagrałem jeden meczyk na podboju i o paaaaaaaaaaaaaaanie jak w to się dobrze gra. Nie spodziewałem się, że tak się będę dobrze bawił. Strzelanie jest miodzio i aż się czasy BC2 przypominają. Coś czuje, że wpakuję masę godzin jak za starych, dobrych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 dobrze się gra, dobrze się strzela, ale po kilkudziesięciu h z grą to jedyne plusy. Map jest mało i wiadomo że nie każda się sprawdza w określonym trybie, niektóre są przycięte po prostu idiotycznie, niby brak spotu i większy teren żeby sobie flankować a kończy się tak że 3/4 teamów goni się poza capami, podobno miało to sprawić że łatwiej zrobić dobra flankę niż w 1 czego nie rozumiem bo tam mapy były elegancko skrojone i mimo spotu można było fajnie wchodzić na plecy. No i bugi, jest tego kupa i widzę że każdy patch potrafi coś s(pipi)ić koncertowo, obecny kill cam jest jak dla mnie bardzo irytujący. Co prawda w 1 nie grałem od początku ale nie przypominam sobie żeby coś tam było denerwujące a tutaj co chwila się coś trafi. apdejty i unlock broni rozbity na 3 tygodnie zamiast dać normalnie assignmenty też lipa, szkoda że się skupiają na hujowej kustomizacji zamiast grę naprawiać i wrzucić nową mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Gracze chcieli brak Premium, to mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) A to tylko jeden z problemów tej gry. Edytowane 31 stycznia 2019 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 592 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Godzinę temu, Rozi napisał: Gracze chcieli brak Premium, to mają. Premium też był chuyowy bo dzielił graczy i po jakimś czasie w mapy z dodatków nie szło grać bo ludzi nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 W Battlefieldzie 1 do tej pory ludzie grają, ten argument jest po prostu z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) Już to chyba pisałem ale rok od premiery BF4 grałem na pełnych serwerach z dodatków tak jakbym grał w podstawkę. Premium było umową między graczem a DICE, która zmuszała tych drugich to ruszenia tyłków i robienia mapek. Teraz niestety nic już nie muszą. Edytowane 31 stycznia 2019 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) pewnie się powtórzę ale jakoś nigdy nie miałem problemu żeby znaleźć grę na mapach z dlc w 1 nawet sporo po ich debiucie a wiecie co tu jest jeszcze dobre? brak nade spamu Edytowane 31 stycznia 2019 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 592 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 25 minut temu, Rozi napisał: W Battlefieldzie 1 do tej pory ludzie grają, ten argument jest po prostu z dupy. Jakiś jeden serwer na podboju może byś znalazł, ale niektóre tryby np dominacja były martwe już kilka miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) 20 minut temu, messer88 napisał: pewnie się powtórzę ale jakoś nigdy nie miałem problemu żeby znaleźć grę na mapach z dlc w 1 nawet sporo po ich debiucie a wiecie co tu jest jeszcze dobre? brak nade spamu Ja chciałbym więcej broni, map i mundurów. A najbardziej kamuflaż Erbsentarn <3 Edytowane 31 stycznia 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 tego też nie kumam bo wariacji kamo na niemieckie mundury mają masę a serwują jakieś wymyślone z dupy wzory/kroje jak z wolfensteina Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 (edytowane) Jedynym powodem czemu jest taka gra a nie inną to EA...kiedyś Dice robiło BF powiedzmy co 3 lata a teraz można powiedzieć że od 4 lat robią co roku (liczę tu SW które jest BF w kosmosie) Imo premiuma nie ma bo nie mieliby czasu na przygotowanie dodatkowej ilości map jak trzeba już nową gierkę robic Edytowane 31 stycznia 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 5 godzin temu, bartiz napisał: Premium też był chuyowy bo dzielił graczy i po jakimś czasie w mapy z dodatków nie szło grać bo ludzi nie było. Nie wiem o czym mówisz. Na mapach z DLC grali zdecydowanie bardziej kumaci gracze, to był jedyny podział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi