bartiz 1 592 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 2 godziny temu, chris85 napisał: Nie wiem o czym mówisz. Na mapach z DLC grali zdecydowanie bardziej kumaci gracze, to był jedyny podział. Tak, przez miesiąc od wyjścia dodatku albo do czasu zrobienia wszystkich trofikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 1 minutę temu, bartiz napisał: Tak, przez miesiąc od wyjścia dodatku albo do czasu zrobienia wszystkich trofikow. Może wybierałeś szybki mecz. Ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem pełnych serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 Strasznie irytują mnie lagi, neta mma dobrego stabilne połączenie w innych sieciowych grach brak problemów ping 30 a mam twk ze biegnę i efekt jak by kroku do tylu i znów biegnę strasznie to irytuje i oczywiście ciagle utraty pakietów . Może serwery przez anthema nie wyrabiają czy coś nie wiem ale denerwujące to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Generalnie jeśli mówisz o tych ikonach po prawej stronie to miałem to zawsze. Jak będziesz miał neta 100 Mbit to one też tam będą. Zresztą lagi to znak rozpoznawczty tej serii. Od kilku osłon. Chociaż tu, na razie, dramatu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Ciekawe kiedy nowe mapki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 W marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 chyba mapka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 1 mapa po 5 miesiącach od premiery ... Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 W dniu 1.02.2019 o 16:34, Banan91PL napisał: Strasznie irytują mnie lagi, neta mma dobrego stabilne połączenie w innych sieciowych grach brak problemów ping 30 a mam twk ze biegnę i efekt jak by kroku do tylu i znów biegnę strasznie to irytuje i oczywiście ciagle utraty pakietów . Może serwery przez anthema nie wyrabiają czy coś nie wiem ale denerwujące to jest Ja sobie odpuściłem tą grę. Lagi jak stąd na księżyc i gameplay mi się totalnie przejadł. Wyjdzie ten tryb BR to jeszcze raz pożyczę, ale nie wróżę im sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 Największą wadą tej gry jest tzw. live service, który ssie pałę, ale gracze mają to, czego chcieli. Już rzygam jednymi i tymi samymi mapami, dzisiaj uaktualnili Armory - czy są nowe części ubioru i skórki? A gdzie tam, wszystko dało się kupić od premiery. Serio kurwa? Ta gra padnie do wakacji, jeśli nie będą rzucać contentu. I skończy tak samo jak Battlefronty. Ale to EA, rzeźnicy i debile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 No 9 map już się przejada ciagle hamada arras i pogięta stal Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 15 minut temu, Banan91PL napisał: hamada arras i pogięta stal Tylko te ogrywam. Też. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 ja jak trafię hamadę i widzę że nie będzie szybka gra w jedną albo drugą to zmieniam serwer. Najbardziej siedzi mi devastation, fjell i arras. Brakuje tutaj mapki jak de vaux co mogłem grać non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 5 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2019 Czyli to, że gra ssie to wina graczy? Na moje oko to patologia EA razem Dice. Zamiast robić grę jak developer przykazał dają nam jakieś podprogowe pseudomądrosci, dramatycznie wszystkiego mało i najważniejsze skórki. Ciężko dać jedną mapę miesięcznie? Jakby to opisać i cofnąć się z 10-15 lat temu nikt by nie uwierzył w to co wciskają za prawie 300 stówy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 A EA dalej mydli oczy i nie potrafi przyznać się do skopanego marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Chyba ponad 7 milionów sprzedanych gier, a EA i tak nie jest zadwolone z wyników... Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 Ciekawe jaką wymówkę wymyślą, kiedy okaże się, że tryb BR w marcu nie zwiększył znacząco wyników z powodu wypuszczenia darmowego Apex Legends Warto też pamiętać o tym, że gra od 2 miesięcy kosztuje połowę swojej pierwotnej ceny,. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 A ta kampania chociaż dobra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 53 minuty temu, krupek napisał: A ta kampania chociaż dobra? Najlepiej jakby jej nie było 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 No YT nie wygląda źle. Pewnie z dobre 4h strzelania i biegania w aurze heroicznego boju. Kiedyś się sprawdzi. Battlefield 1 nie był zły, fajne lokacje nawet były, no ale Games with Gold było, także tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) Jedyna fajna kampania była w bc bo przynajmniej była z jajem i goście mieli zayebiste teksty. Tu brak jakiegokolwiek AI przeciwników. Dice tak średnio umie w dobrze opowiedzianą historię. Od bidy można zagrać, ładna grafika i dźwięk przez 5 h gwarantowane. Edytowane 6 lutego 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 7 baniek opchnęli i jeszcze marudzą? Co za dzbany, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2019 1 godzinę temu, da$io napisał: 7 baniek opchnęli i jeszcze marudzą? Co za dzbany, że tak powiem. 7 baniek na trzy platformy przy tak agresywnym marketingu i obnizaniu ceny dość szybko to jest porażka. 3 godziny temu, Szymek_PL_ napisał: Najlepiej jakby jej nie było Ja nie rozumiem po co DICE/EA się pcha w te kampanie jak zdecydowanie nie umieją jej zrobić, ale sukces Black Opsa 4 podpowiada, że kolejny BF może być już bez singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 Dobra, opłaca się to już kupić? Wystarczająco połatane? W sumie dalej mógłbym grać w BF4, ale mam ochotę na 2WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 Opłaca się, bardzo fajna, ale wybrakowana z contentu strzelanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi