Hubert249 4 275 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 1 godzinę temu, krzyhu923 napisał: Dobra, opłaca się to już kupić? Wystarczająco połatane? W sumie dalej mógłbym grać w BF4, ale mam ochotę na 2WŚ. To szukaj dalej, bo tam 2WŚ nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Jeden z pracowników DICE trollował ostatnio na Twitterze o megalodonie. Ponadto jakiś As wygrzebał z plików gry nazwy nowych czołgów: Sherman i jakieś brytyjskie działo samobieżne. Znalazł również nazwy trzech nowych broni. Podobnież w przyszłym tygodniu nowy patch ale to kosmetyka. Stawiam, że przed końcem roku wyrobią się z jakąś mapą. Edytowane 10 lutego 2019 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) no przecież dłubią teraz tryb Battle Royale który wyłoży się na pysk bo rynek nie zmieści nic nowego po PUBG, fortnite, CODBO4 i Apex. Zwłaszcza w tak skiepszczonej grze jak BFV którego już nikt nie pamięta. Samo EA ma już pewnie wywalone na BR w BFV bo jest zajęte liczeniem cieżarówek forsy z apexa. Edytowane 13 lutego 2019 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Mapa będzie w marcu xdddddddddd Dziś dodali nowy tryb kooperacji. Ale bez matchmakingu, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Coś mi się wydaje, że seria BF to chyba kipnie. Już lepiej to robili z premium pass. Edytowane 13 lutego 2019 przez Faka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) Niestety... mi się już grać nie chce na tych samych mapach a dopiero 15 lvl... bf4 to było coś nie dało się oderwać , przy 1 tez było nienajgorzej jesscze fajne mapki Z dlc ale tu 3 mapy są fajne ... Edytowane 13 lutego 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 (edytowane) 10 godzin temu, qraq_pk napisał: no przecież dłubią teraz tryb Battle Royale który wyłoży się na pysk bo rynek nie zmieści nic nowego po PUBG, fortnite, CODBO4 i Apex. Akurat BR w klimatach 2WŚ może być genialne i mega na to czekam. Zresztą dla mnie najlepszym BR na rynku jest Blackout ale 2WŚ brałbym w ciemno. A co do BF5 to aż wstyd przyznać ale to jest mój pierwszy BF online(pomijając betę która kompletnie mi nie podeszła). No i póki co jestem zachwycony a wręcz zauroczony. Zobaczymy na jak długo. Edytowane 13 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2019 Jak chorujecie na epilepsję, to nie grajcie w grę, bo po ostatnim patchu przy odradzaniu się możecie dostać migający wściekle obraz. Kiedy spece z DICE naprawią? W NASTĘPNYM PATCHU Ta gra jest takim syfem i chaosem, że ja pierdolę. Jak zarżnąć markę? Właśnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 15 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2019 (edytowane) Jeśli chodzi o skaczący obraz przy odradzaniu, to wciśniecie przycisku ,,options" na ps4 pomaga. Podobnie, gdy mamy czarny ekran po wczytaniu kolejnej mapy. Wtedy dajemy: ..options" następnie dwa razy krzyżakiem w dół, a na końcu X. Trzeba na czuja robić. Normalnie jak wpisywanie cheatów w grach z PSX A tu fajny tekst przypominający co DICE obiecywało w sprawie coop, a co zrobiło. https://screenrant.com/battlefield-v-combined-arms-coop-sucks/ Edytowane 15 lutego 2019 przez dunpeal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Ten multi jest tak wykoorwisty że nie mam pytań. Jestem dosłownie pochłonięty BF'em. Ostatnio taką immersję pola walki miałem oglądając Kompanie Braci. Coś pięknego . Oczywiście seria mnie tak wessała że gram też w BF4/1. Poyyyebalo mnie!!! Edytowane 21 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 592 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 Szkoda tylko że DICE zmusza robić jakieś debilne wyzwania do odblokowania czołgu czy broni, przez co ludzie skupiają się nie na tym co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 7 godzin temu, Ryo-San napisał: Ten multi jest tak wykoorwisty że nie mam pytań. Jestem dosłownie pochłonięty BF'em. Ostatnio taką immersję pola walki miałem oglądając Kompanie Braci. Coś pięknego . Oczywiście seria mnie tak wessała że gram też w BF4/1. Poyyyebalo mnie!!! Nie widziałem w Kompanii Braci kobiet na polu walki i Niemców skaczących z brytyjskich samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 My tu o problemach poważnych a ten że multi wy(pipi)iste...Wy(pipi)iste to było w Bad Company 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Rozi napisał: Nie widziałem w Kompanii Braci kobiet na polu walki i Niemców skaczących z brytyjskich samolotów. Dopóki gra mnie nie zmusza żeby biegać babasztylem to zupełnie mnie to nie boli. Już bardziej irytują mnie (niektórzy) komiksowi operatorzy w R6 Siege Edytowane 21 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Mnie irytuje brak nowych map... Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 W dniu 21.02.2019 o 07:42, bartiz napisał: Szkoda tylko że DICE zmusza robić jakieś debilne wyzwania do odblokowania czołgu czy broni, przez co ludzie skupiają się nie na tym co trzeba. Śmieszny był widok jak dwóch chłopa biegnie z naprawiarkami za czołgiem jak psy za suką z cieczką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) W dniu 21.02.2019 o 07:42, bartiz napisał: Szkoda tylko że DICE zmusza robić jakieś debilne wyzwania do odblokowania czołgu czy broni, przez co ludzie skupiają się nie na tym co trzeba. To akurat powoli robi się standardem w grach online niestety. CoD też mam swoje zyebane medale za które ludzie odblokowują jakieś poyebane skórki, w Dywizji w Last Standzie zawsze musiał się znaleźć jakiś idiota który biegał tylko z shotgunem, zabijał się i podnosił, stał w bazie i nic nie robił (wystarczyło pada położyć na gałce żeby go nie wyebalo z serwera)albo farmił krwawą forsę żeby tylko wbić odpowiednią naszywkę przez co oslabiał zespół. Destiny 2 to samo. Rozegraj 45 meczów w Gambicie żeby odblokować broń X. I połowa gracza stoi i nic nie robi bo wystarczyło tylko skończyć mecz a nie go wygrać. Masakra. Edytowane 22 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Wystarczyło zrobić normalne assignmenty jak w bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 A czy w tej części tak jak w poprzednich można rozwalić czołg spawarą? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 To jednak się rozwijają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 Panowie te wszystkie czołgi i samoloty to jak rozumiem respią się losowo i kto pierwszy ten lepszy?. Nie ma opcji żeby jakiś pojazd czekał tylko na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 25 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2019 Te które przywołasz jako squad leader, dla pewności zabij się od razu i zrespawnuj w pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2019 Kiedy ten Fire Storm się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2019 Pewnie 31 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi