Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Ktoś zna odpowiedź na pytanie dlaczego nowe tryby dają tylko na 2 tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 L I V E S E R V I C E Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Jest w końcu. Zajaweczka Firestorma. Ależ będę w to łupał! Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 13 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2019 (edytowane) 109 zl za pudlo w euro to bardzo uczciwa cena, wiec wzialem wczoraj. Po przeskoczeniu z FC New Dawn, feeling ze strzelania normalnie jak z kolejnej generacji No i ta grafika na prosiaku (tak, wiem, dla PCMR to sa ustawienia low). Jak na moje casualowe granie idealny tytul z bardzo dobrym stosunkiem jakosci do ceny Edytowane 13 marca 2019 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2019 Po 40 godzinach ci się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 Zależy jak bardzo "rozciągniesz" te 40 godzin w czasie. Ja gram od połowy grudnia i do tej pory mam wbite 52h. Odpalam sobie na chwilę kilka razy w tygodniu, w weekend trochę dłużej i jak na razie mi się nie nudzi. Wyzwania "zmuszają" do próbowania różnych trybów i broni, które też się spoko lvl'uje. Generalnie dobrze się bawię. Ale jak ktoś łupie ostro dzień w dzień w ograniczoną ilość trybów to rzeczywiście może wychodzić bokiem przy niedużej zawartości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 Zastanawiałem się nad zakupem, ale gdy patrzę na to co DICE odpyerdala, to chyba sobie poczekam... Mam nadzieje że teraz jak już mają odhaczony Battle Royale przyjdzie czas na normalne dodatki, z klasycznymi mapami do trybu Operacja, utrzymane w klimatach starych Battlefieldów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 No to się rozczarujesz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 alez ekscytacja i podniecenie na forum tym nowym trybem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 4 godziny temu, ASX napisał: Mam nadzieje że teraz jak już mają odhaczony Battle Royale przyjdzie czas na normalne dodatki, z klasycznymi mapami do trybu Operacja, utrzymane w klimatach starych Battlefieldów Nie liczyłbym na to. Krążą ploty, że ta cała obiecana Grecja to tylko jedna mapka xD Ale skrytykuj to pod jakimś Battlefieldowym profilem w mediach społecznościowych, to od razu zlecą się barany co piszą, że ,,wolą jedną mapkę, a dobrą". Tak jakby na tę jedną mapkę była jakaś gwarancja jakości xD Nie wiem, ja tam wolałem standardowe 4 mapki w dodatku. Większe szanse były na chociaż jedna dobrą mapkę, a jak się fajny dodatek trafił to i nawet na wszystkich można było konkretnie pograć. No, ale co zrobić skoro społeczność skupiona wokół BF woli mieć mniej niż więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 HAHAHAHAHAAHAHAHHAAAHAH Do jesieni TRZY nowe mapy, powtarzam TRZY. Chce ktoś kupić tego śmiecia? 7 dyszek z wysyłką jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 Yapyerdole Wiedziałem, że oni są serio, ale to jest żałosne. Udało im się stworzyć dobre strzelanie, to zepsuli całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 (edytowane) w tym tempie minie dobrych kilka lat zanim zobaczymy kompetny teatr działań z taką operacją Overlord, Barbarossa czy Market Garden, nie wspominając już o mniej znanych historiach z czasu II wś. To żałosne traktowanie konsumentów. Rozumiem że to przebudzenie giganta będzie dotyczyć wojny na Pacyfiku? Co do obecnego stanu gry to, to niedawno kupiłem i podoba mi się nacisk na współprace wewnątrz drużyny co wymusza nieco bardziej taktyczne podejście. Strzela się w porządku. No i gra standardowo jak na Battlefielda wygląda i brzmi pięknie. Kobiety i przesadzoną kustomizacje jestem w stanie przeboleć. Ale to co kładzie moim zdaniem grę i co sprawiło że odłożyłem ją po kilku godzinach jest brak zawartości. Chuy mnie strzela jak co chwile musze grać na Narviku. No cóż może wróce na jesień. Edytowane 22 marca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 (edytowane) Kup lepiej Siege'a. Edytowane 22 marca 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Właśnie skumałem, że PIERWSZA nowa mapa będzie dopiero w maju xdddddddddddddddddddddddddd EA kurwy (pipi)ane, zdechnijcie ciężką śmiercią. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2019 no ale Premium za DARMO! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 Oszaleje grając ciagle na tych mapach do maja ba do końca roku żeby mieć 3 wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 Większość z tu obecnych wylewało pomyje na premium w grze , że dzieli graczy itp . Teraz go nie ma i już nie dzieli graczy bo oni po prostu przestają grać . Także to słynne live content można sobie w dupę wsadzić i niech tech sposób biznesowy ea zdechnie jak najszybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 W dniu 22.03.2019 o 20:10, ASX napisał: w tym tempie minie dobrych kilka lat zanim zobaczymy kompetny teatr działań z taką operacją Overlord, Barbarossa czy Market Garden, nie wspominając już o mniej znanych historiach z czasu II wś. To żałosne traktowanie konsumentów. Rozumiem że to przebudzenie giganta będzie dotyczyć wojny na Pacyfiku? Co do obecnego stanu gry to, to niedawno kupiłem i podoba mi się nacisk na współprace wewnątrz drużyny co wymusza nieco bardziej taktyczne podejście. Strzela się w porządku. No i gra standardowo jak na Battlefielda wygląda i brzmi pięknie. Kobiety i przesadzoną kustomizacje jestem w stanie przeboleć. Ale to co kładzie moim zdaniem grę i co sprawiło że odłożyłem ją po kilku godzinach jest brak zawartości. Chuy mnie strzela jak co chwile musze grać na Narviku. No cóż może wróce na jesień. No właśnie 4 chapter pachnie mi ofensywą Market Garden ale czy i jak to przedstawią to już zupełnie inna bajka. To ile jest obecnie map? 4? 5? Beka trochę bo gra przez to wygląda jak demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 44 minuty temu, Farmer napisał: No właśnie 4 chapter pachnie mi ofensywą Market Garden ale czy i jak to przedstawią to już zupełnie inna bajka. To ile jest obecnie map? 4? 5? Beka trochę bo gra przez to wygląda jak demo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 Godzinę temu, Farmer napisał: No właśnie 4 chapter pachnie mi ofensywą Market Garden ale czy i jak to przedstawią to już zupełnie inna bajka. To ile jest obecnie map? 4? 5? Beka trochę bo gra przez to wygląda jak demo. Żadne Market Garden, bo Market Garden było w 1944 roku, a oni jadą historycznie (). Na jesień będzie 1941 i dołączenie Amerykanów, a potem niech zdechnie ta gra i firma EA, (pipi) (pipi)one z(pipi)ane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 Kiedy ten firestorm ma wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2019 (edytowane) W poniedziałek. Chcesz Kuba kupić grę? 70 złotych z przesyłką. Edytowane 23 marca 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 24 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2019 ostatnio plus mi się skończył i widzę że nie ma sensu przedłużać raczej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi