Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Tak zaorać gierkę i brnąc dalej w ten sam syfiasty sposób to jest sztuka. Liczę naiwnie, że olali grę bo uwijają się z Bad Company 3 na nowe konsole...
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l No i będzie znowu gorzej, bo seria od BF3 to mniej lub bardziej równia pochyła.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l BF4 to ostatni prawilny battlefieldzik edit co minusujecie ameby taka prawda Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Banan91PL
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Pozwolę się nie zgodzić ale nie daję minusów. Dla mnie Bad Company 2 gdzie radocha z grania była nieziemska. Tłukło i rozpadało się wszystko. Arica Harbor śni mi się po nocach. Teraz hiper ultra unreal engine'y i karty grafiki za 5 tysięcy a nie potrafią zrobić totalnej demolki.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Wydaje się, że wyjście Bad Company 3 to niemal pewniak. Pytanie czy jeszcze w tym roku czy 2020?
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Ja już się nie jaram nowymi tytułami od tej firmy , czy ktoś jeszcze liczy że zrobią to dobrze .
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Za mną przemawia jedynie sentyment za Bad Company. Wiele godzin dobrej zabawy zarówno w świetnym multi(mega dodatek Vietnam!) jak i klimatyczny singiel z udanym dubbingiem.
Opublikowano 27 maja 20195 l tak bardzo nikogo ta gra? ja się ogarnąłem że ostatni raz grałem w grudniu...
Opublikowano 27 maja 20195 l Ja od stycznia nie grałem, ale sprawdzę w czwartek, jak dadzą tę nową mapę. O, będzie polska broń: https://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_samopowtarzalny_wz._38M Edytowane 27 maja 20195 l przez Rozi
Opublikowano 27 maja 20195 l 16 minut temu, Rozi napisał: Ja od stycznia nie grałem, ale sprawdzę w czwartek, jak dadzą tę nową mapę. O, będzie polska broń: https://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_samopowtarzalny_wz._38M Gdzie piszą, że będzie wz.38 w grze?
Opublikowano 28 maja 20195 l fajnie się zapowiada ta mapka no i spoko trailer, mogli takie robić przed wypuszczeniem gry xd
Opublikowano 29 maja 20195 l A w tym singlu całym są te nieszczęsne misje skradankowe co były w BF1? Mapka całkiem w pytę! Tak w ogóle odpaliłem ostatnio V po dłuższej przerwie i zacząłem grac snajperem bo męczyło mnie bieganie na sprincie, żeby zabić jednego typa i zaraz dostać serie w plecy. Teraz rzucam sobie flary, stawiam punkty respawnu w taktycznych miejscach i wspieram drużynę z dystansu. No całkiem fajnie się gra.
Opublikowano 30 maja 20195 l XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie regulujcie odbiorników, to Battlefield XDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 30 maja 20195 l przez Rozi
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Chciałbym się jarać, ale nie dam rady. Al Sundan i Marita - 7 miesięcy zajęło im wklejenie poziomów z singla do multi. Wow. Provence i Lofoten islands to niestety mapki 5 vs 5. Metro miało rację bytu tylko na PS3 przy serwerach 12 vs 12, gdzie można było się pokusić o taktyczną grę. Na 64 typa będzie to strzelanie do dziury.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l No ta gra powinna wyjść w tym roku na jesień, z całą tą zawartością. Odpaliłem pierwszy raz grę od lutego i kurde no strzelanie i cała mechanika, to jest top Battlefieldów (nowa rusznica przeciwpancerna ). A potem patrzysz na zawartość i masz dwie mapy od premiery XDDDD Czy ja dobrze widzę, że zabrali Podbój i Przełamanie na nowej mapie?