Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Tak zaorać gierkę i brnąc dalej w ten sam syfiasty sposób to jest sztuka. 

Liczę naiwnie, że olali grę bo uwijają się z Bad Company 3 na nowe konsole...

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 258,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

No i będzie znowu gorzej, bo seria od BF3 to mniej lub bardziej równia pochyła. 

Opublikowano

BF4 to ostatni prawilny battlefieldzik

edit co minusujecie ameby taka prawda 

Edytowane przez Banan91PL

Opublikowano

Pozwolę się nie zgodzić ale nie daję minusów.

Dla mnie Bad Company 2 gdzie radocha z grania była nieziemska. Tłukło i rozpadało się wszystko. Arica Harbor śni mi się po nocach.

Teraz hiper ultra unreal engine'y i karty grafiki za 5 tysięcy a nie potrafią zrobić totalnej demolki.

Opublikowano

Wydaje się, że wyjście Bad Company 3 to niemal pewniak. Pytanie czy jeszcze w tym roku czy 2020?

Opublikowano

Za mną przemawia jedynie sentyment za Bad Company. Wiele godzin dobrej zabawy zarówno w świetnym multi(mega dodatek Vietnam!) jak i klimatyczny singiel z udanym dubbingiem. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W trailerze jest widoczny.D7mMnpBXoAIoZzT.jpg:large

Opublikowano

21 minut temu, MYSZa7 napisał:

ja już sprzedałem :potter:

Ja nawet nie kupiłem :potter::potter:

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

A w tym singlu całym są te nieszczęsne misje skradankowe co były w BF1?

Mapka całkiem w pytę! Tak w ogóle odpaliłem ostatnio V po dłuższej przerwie i zacząłem grac snajperem bo męczyło mnie bieganie na sprincie, żeby zabić jednego typa i zaraz dostać serie w plecy. Teraz rzucam sobie flary, stawiam punkty respawnu w taktycznych miejscach i wspieram drużynę z dystansu. No całkiem fajnie się gra.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie regulujcie odbiorników, to Battlefield XDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Kiedy dodadzą jetpack?

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie można było tak od razu?

Opublikowano

Operation Underground :banderas: 

<włącza OLX'a>

Opublikowano

Chciałbym się jarać, ale nie dam rady.

Al Sundan i Marita -  7 miesięcy zajęło im wklejenie poziomów z singla do multi. Wow. 

Provence i Lofoten islands to niestety mapki 5 vs 5. 

Metro miało rację bytu tylko na PS3 przy serwerach 12 vs 12, gdzie można było się pokusić o taktyczną grę. Na 64 typa będzie to strzelanie do dziury. 

Opublikowano

No ta gra powinna wyjść w tym roku na jesień, z całą tą zawartością.

Odpaliłem pierwszy raz grę od lutego i kurde no strzelanie i cała mechanika, to jest top Battlefieldów (nowa rusznica przeciwpancerna :banderas:). A potem patrzysz na zawartość i masz dwie mapy od premiery XDDDD 

Czy ja dobrze widzę, że zabrali Podbój i Przełamanie na nowej mapie?