Plugawy 3 669 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 Tylko medyk mógł leczyć z tego co pamiętam. Całe kur.wa szczęście, że nie zainstalowałem tej spier.doliny tylko od razu sciagnąłem z EA access BF1, który jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2019 W BF V podnosić może każdy, medyk robi to po prostu szybciej. A leczyć to tylko medyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) Czy Dice ma jakiś zarysowany plan dalszego rozwoju gry? Chodzi mi głównie o nowe mapy. Gram od bez mała dwóch tygodni i już mi się powoli zaczynają nudzić te Narviki, Arrasy czy Panzerstormy. Współczuję tym, którzy od premiery w to grają, a sądząc po maksymalnych rangach (50) jest to nie mała liczba grajków... EDIT: Przy okazji zapytam: czasami jak kogoś uglebimy na sicher wyświetla się biała trupia czacha, a czasem żółta. OCB? Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 biała zwykłe kille kolorowa heady, kolory możesz zmienić w opcjach jak coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Wygląda baaardzo spoko. Ta ostatnia Al Sundan też jest taka battlefieldowa. A pod koniec roku Pacyfik. Może coś jeszcze będzie z tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Jedyny fajny moment w zwiastunie to pierwszy wybuch rozwalający pół ulicy. Tak, to powinno wyglądać w grze, której producenci chwalą się "zniszczalnym otoczeniem", a nie na materiałach promocyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 Ten trailer Ja wiem, że to zabawa, gra i arcade (w tej właśnie kolejności), ale na miły bóg! W tym metrze jatka jak sto pięćdziesiąt. Bomby, miny karabiny pistolety i kastety, ale światła palą się jak nie przymierzając w centrum handlowym w przeddzień Wigilii. Ach te Dice... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 października 2019 ale przecież rozpie/rdol na Metro akurat tak wygląda xD może w końcu zmotywuje się do odpalenia multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Piękna ta mapa, aż się rok 2011 przypomina. Niedługo jeszcze Pacyfik i może coś będzie z tego BFa ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 Co jakiś czas wchodzę do tematu i czytam, ale jeszcze nie zdecydowałem się w to zagrać i chyba w końcu spróbuję, bo pewnie powychodziło już z milion łatek i teraz da się czerpać frajdę. Czekałem aż załatają co trzeba i nie chciałem psuć sobie pierwszego wrażenia. Gdybym grał - nawet z przerwami - od premiery do dzisiaj to pewnie już by mi się "przejadło", bo nie spędzam w multi setek godzin i najlepsza łatka by tego nie zmieniła, a tak w najbliższym czasie zagram w całkiem nowy (dla mnie), grywalny tytuł. A z tego co wiem, samo strzelanie jest bardzo fajnie w tej grze. Jak wygląda obecnie sprawa z mapami? Jest już wystarczająca ilość czy nadal ubogo? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 moim zdaniem dalej jest ubogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 października 2019 13 minut temu, krzychu392 napisał: Co jakiś czas wchodzę do tematu i czytam, ale jeszcze nie zdecydowałem się w to zagrać i chyba w końcu spróbuję, bo pewnie powychodziło już z milion łatek i teraz da się czerpać frajdę. Czekałem aż załatają co trzeba i nie chciałem psuć sobie pierwszego wrażenia. Gdybym grał - nawet z przerwami - od premiery do dzisiaj to pewnie już by mi się "przejadło", bo nie spędzam w multi setek godzin i najlepsza łatka by tego nie zmieniła, a tak w najbliższym czasie zagram w całkiem nowy (dla mnie), grywalny tytuł. A z tego co wiem, samo strzelanie jest bardzo fajnie w tej grze. Jak wygląda obecnie sprawa z mapami? Jest już wystarczająca ilość czy nadal ubogo? Map jest 15 + ta wielka do battle royale. Broni jest po kilkanaście na klasę. Myślę, że warto teraz spróbować zagrać, bo jest to jeden z najlepszych BFów, jeśli chodzi o sam feeling strzelania i poruszania się. Pod koniec roku (albo w listopadzie) ma wyjść dodatek z wojną na Pacyfiku, trzy nowe mapy, bronie, pojazdy, Japończycy itd. Wykup EA Access na miesiąc (15 złotych kosztuje) i sam sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Moim zdaniem map jest wystarczająco, broni tez dosyc sporo tylko mam wrażenie, ze w BF1 byly lepsze, bardziej pasujące i mialem kilka ulubionych. Tutaj mimo przegrania ok 100h w multi jeszcze do zadnej sie nie przekonałem. No moze troche do smle turnera. Macie jakies ulubione? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Gewehr 1-5 i startowy sturmgewehr 1-5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Moją ulubioną jest MG-34 i MG-42, żadna gra nie daje takiej przyjemności strzelania z nich. No i Brena lubię, oraz STG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 października 2019 (edytowane) https://twitter.com/BFBulletin/status/1186269324920737792 Edytowane 22 października 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 I to jest Battefield! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Fajnie, tylko szkoda, że w tym czasie to ja już w coda będę grać. Wcześniej to powinno wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 A ja będę grał i w Coda i w BFa. Niedawno wróciłem dopiero do V i fajnie się teraz pyka. Nie jest to poziom jedynki, ale nie jest zle. Teraz ten dodatek Pacyfik spowoduje ze częściej brde wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Wydaje mi się ,że BF jednak sporo się różni od CoDa i ma swoich odbiorców. Ja tam pykam tylko w BF bo mi rozgrywka z CoDa tak średnio podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 BF to przede wszystkim inna skala potyczek, więc mocno różnią się te gry od siebie. Tego tryby w cod dla wielu graczy nie biorę pod uwagę, bo to parodia była w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 powrót do przeszłości taki powinien być BF V od czasu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 (edytowane) Elo pacyficzne wariaty, dzisiaj wjeżdża update 5.0, dodający dużo nowego contentu, a nowe mapki i chapter startują w czwartek. Dostajemy: - 4 bronie na start, reszta w trakcie chaptera - M1 Garand, Typ 99 Arisaka, Typ 100 i M1919A6, z których można strzelać już dziś: - piękny nowy title screen i nowe menu: Dodatkowo frakcje i ich umundurowanie podzielono na cztery: Japończycy, Amerykanie, Brytyjczycy, Niemcy. Szkoda, że bab nie usunęli, ech. A dzisiaj o godzinie 14 schodzi embargo na gameplaye. Edytowane 29 października 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi