Skocz do zawartości

Battlefield V

Featured Replies

Opublikowano

Tylko medyk mógł leczyć z tego co pamiętam. Całe kur.wa szczęście, że nie zainstalowałem tej spier.doliny tylko od razu sciagnąłem z EA access BF1, który jest rewelacyjny.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 258,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czy ty masz raka mózgu? bo po twoich wysrywach można stwierdzić że tak, jakiej małej garstce to się nie podoba? przeglądałeś w ogóle internety, komentarze, twitter, youtube z tym trailerem? praktyczni

• Służę pomocą

• Mr. Bamboo
    Mr. Bamboo

Łał, to prawie jak... jakbyś nie powinien oczekiwać od mainstreamowej gry jaką jest Battlefield stuprocentowej dokładności tego co się działo w tych czasach. Trochę mam bekę z waszego bólu pupki. To j

Opublikowano

W BF V podnosić może każdy, medyk robi to po prostu szybciej. A leczyć to tylko medyk.

Opublikowano

:banderas: 

Opublikowano

Czy Dice ma jakiś zarysowany plan dalszego rozwoju gry? Chodzi mi głównie o nowe mapy. Gram od bez mała dwóch tygodni i już mi się powoli zaczynają nudzić te Narviki, Arrasy czy Panzerstormy.

Współczuję tym, którzy od premiery w to grają, a sądząc po maksymalnych rangach (50) jest to nie mała liczba grajków...

EDIT: Przy okazji zapytam: czasami jak kogoś uglebimy na sicher wyświetla się biała trupia czacha, a czasem żółta. OCB? 

Edytowane przez Czezare

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygląda baaardzo spoko. Ta ostatnia Al Sundan też jest taka battlefieldowa. A pod koniec roku Pacyfik. Może coś jeszcze będzie z tej gry.

Opublikowano

Jedyny fajny moment w zwiastunie to pierwszy wybuch rozwalający pół ulicy. Tak, to powinno wyglądać w grze, której producenci chwalą się "zniszczalnym otoczeniem", a nie na materiałach promocyjnych :reggie:

Opublikowano

Ten trailer:yao: Ja wiem, że to zabawa, gra i arcade (w tej właśnie kolejności), ale na miły bóg! W tym metrze jatka jak sto pięćdziesiąt. Bomby, miny karabiny pistolety i kastety, ale światła palą się jak nie przymierzając w centrum handlowym w przeddzień Wigilii. Ach te Dice...:yao: 

Opublikowano

Piękna ta mapa, aż się rok 2011 przypomina. Niedługo jeszcze Pacyfik i może coś będzie z tego BFa ostatecznie.

Opublikowano

Co jakiś czas wchodzę do tematu i czytam, ale jeszcze nie zdecydowałem się w to zagrać i chyba w końcu spróbuję, bo pewnie powychodziło już z milion łatek i teraz da się czerpać frajdę. Czekałem aż załatają co trzeba i nie chciałem psuć sobie pierwszego wrażenia. Gdybym grał - nawet z przerwami - od premiery do dzisiaj to pewnie już by mi się "przejadło", bo nie spędzam w multi setek godzin i najlepsza łatka by tego nie zmieniła, a tak w najbliższym czasie zagram w całkiem nowy (dla mnie), grywalny tytuł. A z tego co wiem, samo strzelanie jest bardzo fajnie w tej grze.

Jak wygląda obecnie sprawa z mapami? Jest już wystarczająca ilość czy nadal ubogo?

Opublikowano

moim zdaniem dalej jest ubogo 

Opublikowano
13 minut temu, krzychu392 napisał:

Co jakiś czas wchodzę do tematu i czytam, ale jeszcze nie zdecydowałem się w to zagrać i chyba w końcu spróbuję, bo pewnie powychodziło już z milion łatek i teraz da się czerpać frajdę. Czekałem aż załatają co trzeba i nie chciałem psuć sobie pierwszego wrażenia. Gdybym grał - nawet z przerwami - od premiery do dzisiaj to pewnie już by mi się "przejadło", bo nie spędzam w multi setek godzin i najlepsza łatka by tego nie zmieniła, a tak w najbliższym czasie zagram w całkiem nowy (dla mnie), grywalny tytuł. A z tego co wiem, samo strzelanie jest bardzo fajnie w tej grze.

Jak wygląda obecnie sprawa z mapami? Jest już wystarczająca ilość czy nadal ubogo?

Map jest 15 + ta wielka do battle royale. Broni jest po kilkanaście na klasę. Myślę, że warto teraz spróbować zagrać, bo jest to jeden z najlepszych BFów, jeśli chodzi o sam feeling strzelania i poruszania się. Pod koniec roku (albo w listopadzie) ma wyjść dodatek z wojną na Pacyfiku, trzy nowe mapy, bronie, pojazdy, Japończycy itd. Wykup EA Access na miesiąc (15 złotych kosztuje) i sam sprawdź.

Opublikowano

Moim zdaniem map jest wystarczająco, broni tez dosyc sporo tylko mam wrażenie, ze w BF1 byly lepsze, bardziej pasujące i mialem kilka ulubionych. Tutaj mimo przegrania ok 100h w multi jeszcze do zadnej sie nie przekonałem. No moze troche do smle turnera. Macie jakies ulubione?

Opublikowano

Moją ulubioną jest MG-34 i MG-42, żadna gra nie daje takiej przyjemności strzelania z nich. No i Brena lubię, oraz STG.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I to jest Battefield!

Opublikowano

LcfDFMg.jpg

Opublikowano

A ja będę grał i w Coda i w BFa. Niedawno wróciłem dopiero do V i fajnie się teraz pyka. Nie jest to poziom jedynki, ale nie jest zle. Teraz ten dodatek Pacyfik spowoduje ze częściej brde wracał.

Opublikowano

Wydaje mi się ,że BF jednak sporo się różni od CoDa i ma swoich odbiorców. Ja tam pykam tylko w BF bo mi rozgrywka z CoDa tak średnio podchodzi. 

Opublikowano

BF to przede wszystkim inna skala potyczek, więc mocno różnią się te gry od siebie. Tego tryby w cod dla wielu graczy nie biorę pod uwagę, bo to parodia była w becie.

Opublikowano

powrót do przeszłości :banderas: taki powinien być BF V od czasu premiery

Opublikowano

Elo pacyficzne wariaty, dzisiaj wjeżdża update 5.0, dodający dużo nowego contentu, a nowe mapki i chapter startują w czwartek. Dostajemy:

- 4 bronie na start, reszta w trakcie chaptera - M1 Garand,  Typ 99 Arisaka, Typ 100 i M1919A6, z których można strzelać już dziś:

EICh4S1W4AI5m6n?format=jpg&name=large

EICh4SoXUAA3Z5u?format=jpg&name=largeEICh4SqWsAATdMd?format=jpg&name=largeEICh4SqX4AAG7Ij?format=jpg&name=large

- piękny nowy title screen i nowe menu:

EICpfvjW4AATUue?format=jpg&name=4096x409

EICZZlzX4AEYVpW?format=jpg&name=large

Dodatkowo frakcje i ich umundurowanie podzielono na cztery: Japończycy, Amerykanie, Brytyjczycy, Niemcy. Szkoda, że bab nie usunęli, ech. A dzisiaj o godzinie 14 schodzi embargo na gameplaye.

Edytowane przez Rozi