SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 Ja wróciłem do gry i znów fajnie się gra. Chętnie dziś przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 O jezusicku, ale sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 października 2019 (edytowane) Ta gra powinna wyjsc dopiero teraz właśnie w takiej formie. Teraz to aż chce sie grac Edytowane 29 października 2019 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 no wygląda zayebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 BREAKING: EA CEO Andrew Wilson confirms that a new Battlefield title will launch in the Fiscal Year 2022 (between April 2021 and March 2022), featuring new innovations enabled by next-gen consoles and their growing installed base. Via Fiscal Earnings Call #Q2 #FY20. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten dodatek Pacific zassie się samoczynie (Instant On) czy osobno trzeba go będzie ściągać? Ciekawe czy od jutra rana będzie już można w niego zagrać. Jestem teraz na chorobowym, EA Access mam do połowy listopada, więc od biedy mogę spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Wszystkie dodatki do tego BFa są w patchach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Kurde, no mam ea access opłacone, a jakoś nie mam siły na ściąganie tej części, która już stała się w miarę znośna jak wszedł ten cały Pacyfik. W BF1 przegrałem sporo godzin, bo wszystko ładnie trafili z targetem graczy i klimatem. Widzę, że ludzie na internetach ładnie hajpują tego patcha, bo to tak powinien od samego początku wyglądać, trzeba będzie znaleźć motywację do grania. Anthem i Battlefront 2 mi to po części uniemożliwiają i weź to znajdź jakiś czas na granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Trochę się spóźnili z tym dodatkiem, tak z pół roku jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Tak naprawdę co ten dodatek zmienia?Cały core rozgrywki jest taki sam tak? Trzeba biegać do tych magazynów z amunicja, biegasz z 3 pociskami,Mapy kompletnie z dupy, słaby balansJakieś idiotyczne skiny, no i arsenal składa się z 3 karabinów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 Od której godziny będzie można napierać na nowych mapach? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 Już można Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 15 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Tak naprawdę co ten dodatek zmienia? Cały core rozgrywki jest taki sam tak? Trzeba biegać do tych magazynów z amunicja, biegasz z 3 pociskami, Mapy kompletnie z dupy, słaby balans Jakieś idiotyczne skiny, no i arsenal składa się z 3 karabinów. Akurat tutaj (po ograniu dogłębnym) muszę się nie zgodzić, że opcja ze stacjami zaopatrzenia jest zła. Jest bardzo dobra, bo skraca kamperstwo i wymusza drużynowe granie jeszcze bardziej. I nie trzy pociski, acz trzy magazynki. Doszło kilka nowych map, które są świetne - Operacja Podziemie, Merkury, te dwie z Pacyfiku, a i stare mają Battlefieldowy klimacik - Panzerstorm, Spustoszenie. Skinów na broń idiotycznych nie ma, wszystko mieści się w ramach przyzwoitości, a samych broni jest 64 (nie liczyłem granatów i gadżetów), plus kilka dołączy w tygodniowych zadaniach 5 chaptera - BAR, Type 97 LMG, Jungle Carbine, pistolet Nambu Type 94, pm Nambu Type 2A, M3 Grease Gun i Lunge Mine. Także Kaziku, teraz ta gra wygląda trochę inaczej. Nadal boli echo SJW, głupie elitarne postaci, wrzeszczące baby, no ale sam rdzeń rozgrywki i mechanika jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 Chyba kupię ea Access żeby sprawdzić czy faktycznie jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 W weekend gra jest za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 No i jak mapki? Grałem na Iwo-Jimie to ładny cluster fuck. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 To co się odwala na Iwo Jimie to majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Chyba czas wrócić do gry. Wszędzie same zachwyty. Skoro następny BF ma wyjść dopiero za mniej więcej 2 lata, liczę, że przez ten czas wprowadzą sporo nowego do 5-tki. D-Day, Stalingrad, ofensywę w Ardenach. Możliwości jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Właśnie też widzę wszyscy zachwalają, a ja głupi wymieniłem BF5 na BFront2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Niech mnie ktoś uszczypnie, to musi mi się śnić Nie do wiary, że z tego premierowego ścierwa zrobili BFa jak Bóg przykazał. Jeszcze ta grafika o matulu. Azjatyckie mapy wyglądają jak do(pipi)ana gierka AAA jakieś Uncharted czy coś. Bawro EA lepiej późno niż wcale. Edytowane 1 listopada 2019 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Zagrałem mecz chyba na Iwo Jimie no i to jest Battlefield. Teraz weź tu się skup na czymś jak jest cod i ciągnie codziennie do apex o singlowych gierkach to ja już zapomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Tak mnie wciągnęło, że od razu 5 godzin przesiedziałem. Początek niezbyt zachęcający - głównie przez ogromny ping, dochodzący nawet do ponad 300 - i brak wprawy, bo ostatni raz grałem w wakacje. Później już sam miód. Iwo Jima ma taki klimat, że cały czas nie mogłem wyjść z podziwu. Przedzieranie się od plaży w górę, zdobywanie kolejnych umocnień (albo z drugiej strony obrona strategicznych punktów) sprawiło więcej frajdy niż wszystkie pozostałe mapy razem wzięte. Pacific Storm też spoko, szczególnie jak zmienią się warunki pogodowe. Ogólnie update na duży plus. Oby tak dalej DICE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Zassało mnie jak BF1 w dniu premiery. Panowie czym najlepiej strzelać w tej części? W poprzedniej uwielbiałem Fedorova. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Po zobaczeniu trailera najnowszych mapek oraz przeczytaniu waszych zachwytów postanowiłem opłacić miesięczny abonament EA, pobrać gierkę i przekonać się na własnej skórze czy jest dobrze. I wiecie co? Jest lepiej niż się spodziewałem ! Jestem pełen podziwu, że twórcy byli w stanie przejść z tego początkowego stanu gówna, jakim była ta gra w momencie premiery do takiego cuda, jakim jest teraz. Obecnie niestety jestem samotnym wilkiem na polu walki. Jeśli ktoś z forumka chciałby się do mnie dołączyć zapraszam do znajomych PSN: OptimumOptimo Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Od czasów 3 gram solo. Generał @pleju zdradził i gra w konkurenta (złożę wniosek o wotum nieufności dla towarzysza generała), Dopiero co mi się ściągnęło więc się sprawdzi na weekend skoro jest darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi