Sedrak 767 Opublikowano 3 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2020 Jakby ktoś by chętny do pogrania to niech mnie zaprosi do znajomych. Pograłbym, ale niestety nie mam żadnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Ok, BF 1 naprawdę mi się podobał i ograłem go głównie dla kampanii i popykania w multi, bo do nich zawsze mam słomiany zapał. Czego tutaj się spodziewać? Bo mówiąc szczerze już sam nie wiem czego. Gra ma dostać ostatni update i DICE odcina się od gry jak od Battlefronta II. Chcę ograć singla, który jest już kompletny, tak? Do tego multi jest już na tyle połatane, że granie jest teraz już spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Generalnie to MP był spoko każdy kolejny update więcej z(pipi)ał niż poprawił. Jak teraz zaczniesz bez porównania to sam sprawdzisz może Ci siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 a co to za aktualizacja 5gb na PC? podobno miało już nic nie być Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Dodali "gry społecznościowe"... tfu... modyfikatory rozgrywki, czyli to co można było robić w 3 i 4 od początku chyba? Innymi słowy można wreszcie zrobić meczyki z samym nożowaniem ( @tommi powinien być zadowolony), piechota bez shotgunów, itd. W sumie dobrze bo można pociskać same Metro albo miejskie mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Szukam chętnych do grania w BF5 i też starsze części serii na XSX. Mój GT: mclusky1962 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Szukam chętnych do grania w BF5 i też starsze części serii na XSX. Mój GT: mclusky1962 Że tak powiem ty uju . Nawet nie chwaliles się że przeszedłeś do naszej rodziny zielonych . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Ty tez Zielu na X grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Ty tez Zielu na X grasz?Oczywiście kupiłem x na premierę zresztą prawie wszyscy z którymi grałem , bluszcz, freed,autfrein, steryd przeszli na Xboxa a ps5 pro kupimy za 2 lata . Tylko że mało gram już w BF najwięcej w warzone Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 A czym się tu chwalić? Byłem z PlayStation od dziecka i po tylu latach nie mogę nawet kupić konsoli na premierę? Tyle przegranych godzin i wydanej kasy. Powinni zadzwonić i zapytać czy mają wysłać pocztą czy odbiorę osobiście. Zielu, wyślij zaproszenie do znajomych to na pewno w coś zagramy. Warzone odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 warto brac teraz bf5? duzo jeszcze gra ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Grają cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 761 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 Zaraz wpadnie na plusiku, to się potestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 Testowałem kilka dni temu i gra ciągle jest kasztanem. Najlepsze jest to, że sam nie rozumiem jakim cudem Dice tak spierdolilo dorobek BF1. Jedyne do czego nie można się przyczepić to oprawa, która zachwyca na XSX, dźwięk i przepiękny soundtrack. Jakikolwiek balans tam nie istnieje, bronie są zjebane a jedyny słuszny wybór, to coś na długi/średni dystans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Może i gram op stg44, ale nie będę się przejmował, używanie normalnie dostępnej broni nie jest oszukiwaniem, a gra się w 64 osoby moim zdaniem fenomenalnie, tyle w temacie. Tylko map trochę mało na dłuższą metę. A grafika na XSX jest zauważalnie lepsza niż w BF1, nawet jeśli BF1 nadal wygląda w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 7 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2021 najbardziej OP był sturmgewehr 1-5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 Szybkie pytanko: jak aktywować tą bombę latającą, czy niszczyciela czołgów, jako dowódca drużyny? Aktywuję, ale nigdzie ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 Jako team musicie mieć odpowiednią ilość punktów. Na V1/JB potrzeba coś ponad 41k. To raz. Dwa, nie można aktywować bomby czy czołgu gdy jakaś drużyna z teamu właśnie aktywowała swoją. Masz wtedy szarą ikonkę zamiast białej. Musisz poczekać. Trzy, summon trochę trwa. Rakieta musi swoje przelecieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 (edytowane) Włączyłem V dla singla i sprawdzenia multi. Z trybem dla jednego gracza wytrzymałem 30 minut. Liczyłem na intensywną kampanię, a dostałem otwartą mapę. Niech oni już zaorają ten tryb. Od BC2 zacząłem grać w multi. Polubiłem głównie za tryb Rush. W każdej kolejnej części setki godzin. Ale to skupienie się na Podboju wałkowane przez cztery kolejne odsłony... Gra się dobrze, ale przy kolejnej części oczekuję nowości. Edytowane 16 maja 2021 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 47 minut temu, Aleks napisał: Ale to skupienie się na Podboju wałkowane przez cztery kolejne odsłony... Gra się dobrze, ale przy kolejnej części oczekuję nowości. Z nowości, to dostaniesz zapewne większe mapy, więcej ludzi i więcej podboju... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 Mniejsze tryby trzeba grać zaraz jak gra wyjdzie bo szybciutko je zamordują Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 W dniu 14.05.2021 o 21:50, Farmer napisał: Jako team musicie mieć odpowiednią ilość punktów. Na V1/JB potrzeba coś ponad 41k. To raz. Dwa, nie można aktywować bomby czy czołgu gdy jakaś drużyna z teamu właśnie aktywowała swoją. Masz wtedy szarą ikonkę zamiast białej. Musisz poczekać. Trzy, summon trochę trwa. Rakieta musi swoje przelecieć. Tak, ale ja aktywuję niszczyciela czołgów, a nigdzie go nie ma...aktywuję tą bombę latającą i nic, mimo osiągniętego limitu punktów. Tylko zrzut zaopatrzenia, zasłonę dymną i bombardowanie mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 30 minut temu, McDrive napisał: Z nowości, to dostaniesz zapewne większe mapy, więcej ludzi i więcej podboju... Dlatego nie czuje hype na nową odsłonę. Wielu chce powrotu do 3/4. Ja uważam, że seria potrzebuje gruntownego przemodelowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 37 minut temu, Boomcio napisał: Tak, ale ja aktywuję niszczyciela czołgów, a nigdzie go nie ma to masz wtedy przy spawnpointach kółko z pojazdem do wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 Godzinę temu, Aleks napisał: Dlatego nie czuje hype na nową odsłonę. Wielu chce powrotu do 3/4. Ja uważam, że seria potrzebuje gruntownego przemodelowania. Nie ma szans. Tak jak CoD idzie w szybkość, tak BF będzie kierowany na wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi