Opublikowano 7 stycznia 20187 l Zalozylem forumkowy discord dla BLACHARSTWA, mozecie tam dyskutowac o stemie, gierkach, promocjach, grac, gadac, no co chcecie https://discord.gg/K55R7Gk
Opublikowano 8 stycznia 20187 l 3 godziny temu, NemoKOF napisał: A można everyone używać? Bo na PRAWDZIWYM discordzie nie można. @everyone jak jakiś pedau xD
Opublikowano 8 stycznia 20187 l 24 minuty temu, Kinoji napisał: jak jakiś pedau xD A to nie Ty przed chwilą coś o kutasach pisałeś? Trochę krypto
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Godzinę temu, Bzduras napisał: A to nie Ty przed chwilą coś o kutasach pisałeś? Trochę krypto ktos o nicku "kutas" dolaczyl do kanalu i tak mu fenomenalnie wylosowalo tekst powitalny (discord ma rozne) - to moje to byl cytat xd
Opublikowano 8 stycznia 20187 l ejjj ale nie migrujcie z jedynego slusznego discordu nintendofagowego @everyone
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Przeciez my nawet pecetow nie mamy w wiekszosci, zeby tam sie przenosic xd tylko fpe switch server kurla
Opublikowano 8 stycznia 20187 l no to rayos nie chciał mi jedengo serwera udostępić do pubga na discordzie nintendozboczkowym a teraz prosi o moda :v
Opublikowano 8 stycznia 20187 l xDDDDDDDDDDDDDDDDDD co za stuleja daj mu, to w sumie bardziej ja zadecydowalem o tym, zeby osobny serwer zrobic zamiast pokoju
Opublikowano 8 stycznia 20187 l ja tylko wykonywałem rozkazy @Kinoji, sam przecież z dobrej woli Wam zalozylem pokoj pubga u nas na discordzie, ale kinoji przyszedl i Was wywall do osobnego serwera
Opublikowano 8 stycznia 20187 l hahahahahahaha yebaniuki atencjusz z kompleksem wladzy w necie xddd a jak sie wczoraj pucowal z funkyourself w temacie administracyjnym, czopek z glowy robi by mu dali tu kiedys moderke skoro coraz wiecej ludzi z wladzy znika z forumka
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Myślałem @Orzeszek że masz screeny z wczorajszej dyskusji Rayosa z Fukhimself.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l jakie rozmowy :| wtf @NemoKOF faktycznie na autopilocie jedzie chyba już xD
Opublikowano 8 stycznia 20187 l 6 minut temu, Shen napisał: nieładnie sie zachowales Kinoji to mi wszystkie posty minusuj teraz wyrownalem pozniej karme - pomoglem veliusowi z emotkami
Opublikowano 8 stycznia 20187 l 6 minut temu, NemoKOF napisał: Myślałem @Orzeszek że masz screeny z wczorajszej dyskusji Rayosa z Fukhimself. Dobrze wszedl w role xD