Opublikowano 8 marca 20187 l W dniu 12.01.2018 o 14:24, Ficuś napisał: odpiete joycony....galka steruje mario, a odbicia pileczki wyprowadzam machajac reka? jestem na TAK W dniu 27.02.2018 o 22:43, Ficuś napisał: Dawac lepiej info czy kampania bedzie prawilna z elementami rpg, o multi i opcjonalnym graniu joyconem jako rakietka dziekuje panie nintendo, ze zaglada pan na forum, zakup day one i jeszcze betka przed premiera
Opublikowano 8 marca 20187 l gadali ze jeszcze wroca do opowiadania o gierce blizej premiery, ciezko byloby wszystko o niej powiedziec w tych 5min czego sie na razie boje? balansu przy specjalnach ale pewnie tez po to beta
Opublikowano 9 marca 20187 l Raczej Mario RPG bym się nie spodziewał, ale przynajmniej nie wygląda to na klasyczny turniej.
Opublikowano 9 marca 20187 l No, mozna zapomniec o elementach rpg, gdyby mialy byc to wczoraj by powiedzieli. Szkoda tez, ze rozgrywka bedzie ograniczona przy sterowaniu ruchowym, no ale poza tym wyglada calkiem wporzo.
Opublikowano 9 marca 20187 l Sterowanie ruchowe idealne na imprezę z casualami, nie trzeba będzie im wyjaśniać przez 30 minut wszystkich niuansów tylko "bierzemy joy-cony i machamy, tylko nie rzućcie w telewizor". Na koniec mówili, że o grze będzie więcej w kolejnych miesiącach, więc jest jeszcze nadzieja na rpg.
Opublikowano 15 maja 20186 l Niby przez wiekszosc czasu o mechanice czyli powtorka tego z directa ale od 4:20 zaczynaja sie nowe fragmenty z story mode i wow, wyglada to mega dobrze, a bossowie beda epic
Opublikowano 15 maja 20186 l To jeszcze tylko dodam, że ten turniej online, żeby przetestować przed premierą odbędzie się od 1 do 3 czerwca i będziemy mieli w nim do dyspozycji 4 postacie: Mario, Yoshi, Peach i Bowser Edytowane 15 maja 20186 l przez funditto
Opublikowano 15 maja 20186 l Wygląda na to, że jest jakiś tryb rozwoju postaci, więc rewelacja. Dodatkowo te fikołki by dojść do piłki. Meczyki 2 vs 2. Chyba będzie day one
Opublikowano 15 maja 20186 l Najlepsze info z tego trailera to to, ze mowia o mozliwosci rozgrywania turniejow ze znajomymi, wiec w koncu bedzie chyba lepszy system niz w mk/splatoonie
Opublikowano 15 maja 20186 l fajnie jakby juz opcja turnieju z friendsami byla w tej becie, akurat beta (choc jeszcze nie potwierdzona data dla eu) wejdzie przy dlugim weekendzie w przerwie od harnasia i pieczonki
Opublikowano 15 maja 20186 l 26 minut temu, Ficuś napisał: choc jeszcze nie potwierdzona data dla eu już jest EDIT Coś się znowu linkowanie tweeterów psuje. 1-4 czerwca od 16:00
Opublikowano 15 maja 20186 l 2 godziny temu, Ficuś napisał: mnie rozwalil ten boss osmiornica na statku xd To Gooper Blooper z Super Mario Sunshine
Opublikowano 16 maja 20186 l Patrzę i patrzę na tego nowego Mario Tennis, i wiecie co? Co raz bardziej mi się ta gra podoba, już nie mogę się doczekać tych turniejów online. Tak jak odpuściłem sobie zakup odsłon na Wii U i 3DS'a, tak tutaj pewnie kupię day one. Tylko dla 100% pewności poczekam sobie na sprawdzenie bety...
Opublikowano 16 maja 20186 l @P-chanmam podobnie. Wcześniej byłem sceptyczny i wydawało mi się, że będzie to Tennis na szybko i na odwal się z ładną grafą jak to było w przypadku Mario Tennis na Wii U. Chciałbym żeby tytuł był jednak wymagający bo zapowiada się naprawdę przednio i może to być jedna z tych gier, które przekonają mnie do zakupu subskrypcji do grania online. Oby tytuł rzeczywiście był pełnowartościowy i nie okazał się wydmuszką to łyknę go jeszcze w tym roku (bo wątpię abym wziął na premierę jak dwa tygodnie później wychodzi Octopath Traveler).
Opublikowano 24 maja 20186 l dzis demko offline, za tydzien w weekend turniej online - tak przypominam
Opublikowano 24 maja 20186 l z tym demem dzisiaj zamieszanie, info rzucilo tydzien temu polygon, a w sumie do dzis nintendo oficjalnie nigdzie nie napisalo o tym, w sieci zamieszanie i rozkminy
Opublikowano 24 maja 20186 l Ja widzę tylko ze od 1 do 3 online tournament i tyle nic o offline demie nie ma
Opublikowano 24 maja 20186 l Wg rozpiski do pobrania będzie jutro, ale czy będzie w nim tryb off-line zobaczymy
Opublikowano 24 maja 20186 l Pierwsza gra sportowa od wielu lat jaką kupię. Ważne żeby miała jak najwięcej do odblokowania. Ostatnio męczy mnie w grach to że postaci/stroje/dodatki trzeba dokupić albo mamy je odblokowane od początku.