Kolos28 282 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 No muzyka w turniejach strasznie irytuje ale sama gra jest super! Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Po włączeniu gry od razu zaczyna się adventure mode. Śmiesznie wyglądają te kilkusekundowe filmiki pomiędzy kolejnymi dialogami. Póki co zagrałem tylko pierwszy mecz, taki typowy tutorial i od razu przełączyłem na granie online. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Jednak pass może kiedy indziej zakupię. Wybrałem ostatecznie Hollow Knighta za naprawdę śmieszne pieniądze, to on mam nadzieję umili mi czas do Octopath Traweler. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Kanapowo gierka sprawdza się rewelacyjnie adventure nawet nie sprawdzałem. Online bez lagów. Jest bardzo dobrze. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Wczoraj również pograłem kanapowo na dwa pady. Zabawa była świetna, pełno śmiechu podobnie jak w mk8 choć jak na razie, karty bardziej się podobają mojej narzeczonej... Pewnie dla tego, że dobrze nie ogarnia jeszcze Dla mnie tenis z mario bardzo udany, online idealnie działa i gra się wyśmienicie.Wracając do jednego utworu podczas gry, w większości jest jeden ale na korty specjalne jak łódź, piramidy itp. posiadają własną muzyczkę. A Wy jak tam, gracie ostro w teniska? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Do casuali, naszych kobiet wiadomo ze mk8d lepszy bo prog wejscia tam minimalny Dzis rano 8 meczy online i jestem zakochany, cudownie w to sie gra, niektore wymiany to mistrzostwo swiata z tymi wszystkimi specjalami, kuvva i wow to od wczoraj najczesniej wypowiadane slowa przeze mnie 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Jedynie co mnie troszkę smuci to to, że ciągle losuje mi 4 korty plus tą jedną pustynną. Nie losuje mi tej na statku, tej śnieżnej itp. Jak to jest u Was? Cytuj
Crinfrid 4 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Cześć, Takie szybkie pytanko, da się grać w trzy osoby na jednym switchu jednocześnie? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 czerwca 2018 Autor Opublikowano 23 czerwca 2018 (edytowane) do kasacji Edytowane 23 czerwca 2018 przez sprite Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Dotarł mój egzemplarz - kilka wniosków na szybko: - wydaje mi się, że grafika jest lepsza niż w przedpremierowym turnieju - Adventure Mode jest liniowy, ale ma też rzeczy opcjonalne do zrobienia - pierwszy boss w Adventure Mode nie był trudny, ale pomysł na walkę z nim bardzo ciekawy - drugi świat w Adventure Mode zaskoczył mnie pomysłami jeszcze bardziej niż walka z bossem w pierwszym (jestem w trakcie tego świata) - online jak już zauważyli inni forumowicze uległ znacznej poprawie Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Może jakaś forumowa liga/turniej? Poczekamy jeszcze tydzień, aż więcej osób się zaopatrzy w grę i jazda. Nie mogę się oderwać od online, niesamowicie miodna jest ta gra. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Za tydzień może być ciężko, bo we wtorek wychodzi Donkey Kong Adventure do Mario + Rabbids, ale za dwa tygodnie bardzo chętnie, a teraz do wtorku będę trenować i po przejściu tego DLC też Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 Ja bardzo chętnie pogram Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 Bilans 17-25, slabiutko, caly czas sie ucze, czasem gracze robia mnie jak chca, gdy ktos ma rosaline lub duszka to juz skipuje, nie ogarniam tych podkreconych Jak tam u Was? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 (edytowane) Ja mam dużo słabszy bilans..ok 30 % wygranych, może to dobry pomysł, żeby skipować Rosalinę. Za to w single'u pokonałem już dwóch bossów i jestem na 3-2. Jest trudno, ale jest też satysfakcja, bo gra się świetnie. Jak dotąd w tym roku grało mi się lepiej tylko w Tropical Freeze Edytowane 25 czerwca 2018 przez funditto Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Online gram duszkiem, sporo osób łapie się na podkręcone serwy i zagrania. Nie zmienia to faktu, że finału nie wygrałem, a lepsi gracze bez problemu radzą sobie z podkręconymi piłkami. Wczoraj pograliśmy z Ficusiem 3 mecze, każdy tymi samymi postaciami (Chain Chomp, Toad, Wario). Fantastycznie się grało, długie wymiany, sporo emocji. Szkoda tylko, że okazjonalnie pojawiały się lagi. Fantastyczna gra w multi, gdyby nie dodatek do królików, to nie odrywałbym się od niej w ogóle. Nie rozumiem tych niskich ocen za singla. MK nie ma singla i dostaje dziewiątki i dziesiątki. Tutaj gra nastawiona na multi ma nawet jakąś historię, gameplay jest fantastyczny. Spokojnie gra na 8.5. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 nowy patch juz do sciagniecia: Changes to Online Tournaments The “Rating” feature will be added to the game on July 1, 2018. Ratings scores will start at 2,000 and go up after scoring points and go down when losing points in matches. It is a score that shows how strong the player is. (The in-game ranking board will continue to be based on Total Points.) In cases where there is a disconnection during a match, ratings will go up or down based on the score in that match at that time. When there is great discrepancy between players in ability, a player’s rating may not go up even if they win. Changes to missions in Adventure mode Forest Practice Court: We have adjusted how often the opponent uses Zone Shots. Forest Edge: We have adjusted how quickly the opponent responds to shots. Reflection Room: We have adjusted how much Energy is refilled. Royal Chamber: We have adjusted how much Energy is refilled. Other changes Online Tournament: We have addressed an issue of settings not aligning with Options settings when starting a match. Online Tournament: We have addressed an issue of the game freezing when pressing certain buttons after there is a communication error. There will be further adjustments to game balance in matches and character performance. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 36 minut temu, Ficuś napisał: There will be further adjustments to game balance in matches and character performance. najwazniejsze info no i tez ten szybki patch to dowod zwlaszcza dla tych, ktorzy nie wierzyli w to, ze tenis bedzie wspierany i patchowany podobnie jak poprzednie multiki od N juz dzisiaj bedzie grane Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 kazda gierka od niny jest super wspierana na switchu, niepowazni sa ci co nie wierzyli, ze zostawia tenis w stanie jak na premiere Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 to pierwsza gra w której dostaje takie wciery... nie potrafię ogarnąć tej gry i ciągle mam wrażenie, że moja postać ma zakodowaną przegraną już od początku. masakra jakaś. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 2 godziny temu, szurubur napisał: to pierwsza gra w której dostaje takie wciery... nie potrafię ogarnąć tej gry i ciągle mam wrażenie, że moja postać ma zakodowaną przegraną już od początku. masakra jakaś. W multi czy w adventure ? Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Godzinę temu, funditto napisał: W multi czy w adventure ? Multi Cytuj
funditto 657 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 To spróbuj najpierw przejść Adventure Mode. Wtedy złapiesz skilla - bardzo fajnie ten tryb uczy jak grać. Też na początku słabo mi szło, a po zrobieniu czterech światów zacząłem wygrywać dużo więcej w multi Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 Ja obecnie bilans 32-35, chain chompem mi sie super gra, yebac rosaliny i boo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi