funditto 661 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 A Adventure sprawdziłeś ? Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 Yhy, w zimowej krainie jestem, dialogi skippuje bo zenujace ale niektore zadania calkiem spoko pomyslowe Cytuj
funditto 661 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 (edytowane) Gram podobnie, dialogów nie czytam, ale sam pomysł na zadania i poziom trudności uważam za świetny. Jestem pod koniec czwartego świata, ale teraz przyszedł Crash, więc możesz mnie przegonić, jednak na pewno niedługo wrócę, bo ten tryb jest zbyt dobry, żeby go na długo odkładać Edytowane 30 czerwca 2018 przez funditto Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Ponad 80meczy turniejowych za mna w sieci, dodac do tego mecze z kesem, gromitem i kinojim to pewnie setka weszla, cudowna gierka online, wciaga jak narkotyk jak sie zacznie ogarniac glebie systemu Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Poziom online od premiery poszedł w górę i to mocno, często pierwszy mecz trwa i trwa gdzie na początku zazwyczaj był spacerkiem. Dobry szpil ale nerwowy momentami się robię xD Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Od lipca szuka meczy nie tylko po drabince ale i wg poziomu gracza wiec bardzo slabi graja ze soba, a dobrzy z dobrzymi Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Od razu odpalilem turniej i... 7 meczy w pupke. Potem nagle polfinal. Sa emocje, ciekawe czy player base sie utrzyma. Niech zrobia turnieje deblowe. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Ok, znalazlem gre w ktorej jestem najgorszy na świecie. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 1 godzinę temu, Dave Czezky napisał: Ok, znalazlem gre w ktorej jestem najgorszy na świecie. Powtórzę to co pisałem wcześniej - graj w adventure, nauczysz się jak grać i zacznie Ci iść znacznie lepiej Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 lap kilka rad dave, ogarniesz wczesniej czy pozniej bo dobry w gierki jestes Cytuj
funditto 661 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Pisaliście tutaj, że gracie z ludźmi z forum - gdzie szukać opcji grania ze znajomymi, bo ja w online to tylko Tournament odpalałem ? Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 free play - online play - player1 - solo - dajesz plusik i robisz swoj serwer ziomek musi wtedy powtorzyc te kroki ale zamiast zakladac swoj pokoj bedzie widzial twoj (mozna odswiezyc Y) i dolaczy niestety jak to w zwyczaju ma switch nie ma opcji by przypadkiem z soba zagrac bo nie ma jak druga osobe powiadomic, ze chcemy z nia zagrac, ale od tego mamy nasz kochany forumkowy discord 1 Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Pierwszy wygrany turniej Cudowna gra, nie mogę się oderwać od turnieju online. Wreszcie znalazłem odpowiednią postać (Bowser Jr.) i gra klei się coraz bardziej.To co, robimy forumkowy turniej /ligę? Są chętni? 4 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Gratki, ja trzy razy final i zawsze wpjerdol Gra w multi jest niesamowita, najbardziej emocjonujace multi na switcha, farbki tego nie daja bo tam sukces jest druzynowy, mk8 w samym koncepcie rozgrywki jest gra z duza iloscia randomowego farta lub pecha, a tenis...no mega po prostu, te kombinowanie by przechytrzyc przeciwnika, rozpracowywanie jego stylu gry, skillowe wyczucia timemingu przy odbijaniu specjali i zone shotow, cud, miod Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 W dniu 6.07.2018 o 00:26, Gromit napisał: Wreszcie znalazłem odpowiednią postać No gierka jest fantastyczna, zgadzam się z fickiem, że to najlepsze multi na Switcha obecnie. MK nie umywa się poziomem satysfakcji ze zwycięstwa, w Splatoonie pięknie jest wygrać po zaciętym meczu ale to, że tutaj jest 1v1 zwiększa radochę z rozpykania przeciwnika. Ja na razie 2 finały i też oba w plecy Cytuj
funditto 661 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) Doszedłem do ostatniego (chyba) bossa w Adventure po drodze robiąc też wszystkie opcjonalne wyzwania.. co tam się w niektórych momentach działo to nie mam pytań. Single jest przegenialny. Ten boss niestety na ostatnim życiu przy obu próbach zrobił ze mnie siekę, ale nie poddam się i jutro mam zamiar to pokonać. Jeśli chodzi o Multi to zmieniłem postać i idzie mi dużo lepiej chociaż do największych kozaków nadal nie mam startu Edytowane 7 lipca 2018 przez funditto Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 7 lipca 2018 Opublikowano 7 lipca 2018 Polecam Bowsera Jr, czołówka nim gra. Defensywna postać, więc bardzo duży zasięg ramion + podczas ładowania strzałów porusza się prawie tak szybko, jak normalnie, podczas gdy inne postaci praktycznie stoją w miejscu. Pewnie będzie nerfiony, ale póki co nie ma chyba lepszej postaci. Trzeci turniej wygrany 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) przyjemnie mi się patrzy na nasze nicki w pierwszej 20tce w Polsce szkoda tylko trochę, że sortowane to jest w najgorszy sposób, po punktach za ilość rozegranych meczów Edytowane 8 lipca 2018 przez Kinoji 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 Jest ranking z podziałem na Państwa ? To muszę nadgonić, bo od czasów Pokkena na WiiU wiem jaka to satysfakcja być w topie Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 8 lipca 2018 Opublikowano 8 lipca 2018 Jest ranking globalny, krajowy i w gronie przyjaciół. Obecnie jesteś 63 w Polsce Tak jak @Kinoji pisze - sortowanie jest po mniej znaczącej statystyce, która wynika głównie z liczby godzin spędzonych w grze. Właśnie zagrałem mój najdłuższy mecz, 18 - 13 w punktach, prawie 200 tysięcy punktów energii, jakieś 20 minut grania. Żadna gierka na Switcha nie daje tylu emocji, po prostu sam miód. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Przejrzałem ten ranking i najbardziej zaskoczył mnie gość ok 10 miejsca, który ma 100 % wygranych przy 27 meczach :o Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 To jest do zrobienia - możesz akceptować/anulować grę z przeciwnikiem, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby pomijać tak długo, aż trafisz na kogoś grającego postacią inną niż Bowser Jr./Waluigi/Rosalina/Boo. @Kinoji się z tego doktoryzuje więc może Ci napisać więcej na temat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi