Bud 11 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Jak zapatrujecie się na gierki z Neo Geo na Switcha? Oferta dla starych wyjadaczy już teraz prezentuje się nieźle, no a przecież z tygodnia na tydzień jest systematycznie rozwijana. Obecnie posiadam pierwszego Metal Sluga i bardzo podoba mi się mnogość filtrów i ustawień wyświetlania do ustalenia. Planuję co jakiś czas dołączać kolejne gierki, z którymi łączą mnie wspomnienia - Spinmaster, Street Hoops etc. Do rozkręcenia dyskusji przeciek z NeoGafa odnośnie kolejnych wydań gierek z Neo Geo na Switcha: December 21: Pulstar (date confirmed) December 28: The King of Fighters '96 (date confirmed on Twitter a few weeks ago) January 4: King of the Monsters January 11: Art of Fighting 2 January 18: Power Spikes II January 25: World Heroes 2 February 1: Samurai Shodown II (aka Shin Samurai Spirits) February 8: 2020 Super Baseball Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Bitemapy dawać kurła ! Sengoku 3 bym nie pogardził. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Nie wiem co to za firma ale nigdy nie kupujcie gier Neogeo portowanych przez DotEmu. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 17 minut temu, devilbot napisał: Nie wiem co to za firma ale nigdy nie kupujcie gier Neogeo portowanych przez DotEmu. A to czemu, jakieś więcej info na temat tego DotEmu? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Na Switcha porty robi The Hamster. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 No ten The Hamster jakoś problemów nie robi i jest gitara, kupiłem od nich Arcade Archives vs. Super Mario Bros i jest git malina, a gierka miód i porzeczka, gameplay nadal nie zmieniony. Przypomniało mi się stare dzieciństwo jak się grało w tego Mario. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 1 godzinę temu, Faka napisał: A to czemu, jakieś więcej info na temat tego DotEmu? Biedne porty pod względem zawartości i to nie chodzi o dodatkowe tryby ale zwyczajne opcje. Problemy z mapowaniem kontrolera, input lag jak (pipi), skaszaniony dźwięk + np takie kwiatki jak możliwość zawieszenia gry używając supera Tizoca na jedej z plansz w Garou. Nie mówiąc o niegrywalnym online. No ale oni chyba głównie portują na steama, porty na ps4 i vitę robi ktoś inny. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Też czekam jak już ktoś tu pisał na Sengoku 3... Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Czyli rozumiem ,że porty Metal Sluga na Switcha są lepsze niż te ze Steama? Warto je zakupić? Bo mój najgorszy cyfrowy zakup to właśnie Metal Slug na Steam. Chodzi to strasznie źle, lag jest ogromny. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Spin Master i Shock Troopers 2, miooooooooooooodzio przypominają mi się lata spędzone na automatach kiedy można było tylko pomarzyć żeby mieć coś takiego pod własnym dachem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi