gekon 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2018 Jest sprawa, otóż, moja stara chce gówniaka a ja nie pomyślałem, że to dobra okazja, aby założyć temat o rodzicielstwie. Milan ma, Wujaszek ma, ja będę miał za 50 lat. Jak żyć? Jak być dobrym ojcem? Mogę 500+ jak mam wyższe wykształcenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 No to nie chciej dalij. Ps. powinno być 'guwniaki' Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Gekon, poważnie chcesz zeby dziecko zobaczylo za kilkadziesiat lat fotke taty w przebraniu pirata z papugą w toalecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Przecież Rodzicielstwo jest ciut niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Powiedz jej zeby glupot nie pier.dolila i ze kupisz pieska Albo chomika.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Kup jej kwiatka jakiegoś, w doniczce, np. pelargonię i powiedz, że jak się będzie ładnie opiekowała, to w przyszłości pomyślicie. Potem kupisz jej na tej zasadzie myszkę, świnkę morską, pieska, zyskasz trochę czasu, żeby rozglądnąć się za inną, a obecną kopnąć w du.pę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Powiedz, ze juz masz i nie polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Wlacz jej simsy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Simsy, pelargonie, chomiki... Niech lepiej jej powie "Kochanie, moim penisem nie potrafisz się porządnie zająć od czasu do czasu, a co dopiero dzieckiem codziennie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 11 godzin temu, gekon napisał: Jest sprawa, otóż, moja stara chce gówniaka a ja nie Jakbyś miał problemy mogę pomóc - mam doświadczenie chociaż Milagros lepiej umie bo on za 2 razem dziewczynkę zrobił więc w sumie z nim gadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Doświadczenie xD chyba w zmienianiu avatarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 10 godzin temu, milan napisał: Gekon, poważnie chcesz zeby dziecko zobaczylo za kilkadziesiat lat fotke taty w przebraniu pirata z papugą w toalecie? i tak mniej kłopotliwe niż twoje posty w regionie filmowym mam nadzieję, że Tymek tego nie czyta nie wiedziałem tematu "rodzicielstwo" na dole, można zamykać to. Na razie ze starą poszliśmy na kompromis - dzieciok dopiero za rok. Czyli mam jeszcze 12 miesięcy (+9} na to, żeby przyswoić temat i nauczyć jak nie myć milanem i wujaszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Doświadczenie xD chyba w zmienianiu avatarów. Ty lepiej specjalisto nawijaj jak się robi córkę bo za 2 lata jadę dalej z koksem i pisz czy 500+ masz w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Proszę: Cytat Kobiety, które chcą urodzić dziewczynkę, powinny wykluczyć ze swojego menu banany, a przejść na dietę składającą się m.in. z fasoli i twardego sera - twierdzą holenderscy naukowcy. Trik polega na tym, żeby zrezygnować z potraw bogatych w sód i potas, jak anchois, oliwki, bekon, salami, wędzony łosoś, krewetki, ser z niebieską pleśnią, pomidory, ryż z przyprawami, przetworzone mięso, chleb. A co jeść? Produkty bogate w wapń i magnez. W ten pierwszy obfitują: jogurty, twardy ser, łosoś z puszki, szpinak, tofu, migdały, brokuły, pomarańcze, rabarbar i owsianka. Z kolei doskonałym źródłem magnezu są: orzechy brazylijskie i nerkowca, płatki śniadaniowe z pełnego przemiału, figi i fasola.Przyszły tatuś nie musi zmieniać swojej diety. Zdaniem badaczy, jego menu nie wpływa na płeć dziecka. Mają oni jednak jeszcze jedno zalecenie dla przyszłych mam, żeby począć dziewczynkę powinny kochać się z partnerem regularnie, z wyjątkiem dnia "przed" i "po" owulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Słyszałem teorię, że po dniach płodnych ponoć jest większa szansa na chłopczyka, a przed na dziewczynkę. Nie wiem co mnie bardziej rozbawiło - to, że ktoś mi to powiedział, czy to że się zarzekał, że jest to teoria potwierdzona badaniami naukowymi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Red dzisiaj ogladalem czarno na bialym o smogu. Ja (pipi)e sprzedawaj ta chate i wypierd.alaj z tego kraka Zaden filtrek w domku nie pomoze moze lepiej nie ogladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Tę* Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 9 godzin temu, _Red_ napisał: Tę* Smogowi tez tak bedziesz pyskowal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 13 godzin temu, kanabis napisał: Smogowi tez tak bedziesz pyskowal? Smogu* Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi