Opublikowano 16 stycznia 20187 l Hyrule Warriors po debiucie na Wii U i porcie na 3DSa zmierza tym razem na Nintendo Switch by zaserwować nam Definitywną wersję gry ze wszystkimi DLC jakie zostały wydane, pełnym roosterem, mapami i unikalnymi ficzerami dostępnymi tylko na 3DSie. W ramach bonusu Link i Zelda dostaną stroje wzorowane na te z Zeldy BOTW. Premiera na wiosnę 2018
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Autor FE Warriors bardzo fajna giereczka, ale Hyrule Warriors sztos, wiadomo, że Zelda = sztos było grane na Wii U, było grane na N3DSie, będzie grane na Switchuniu
Opublikowano 16 stycznia 20187 l fe sztosik, hyrule kupiłem na wii u, ale już nie rozfoliowalem bo sprzedałem konsole. Lepsze od FE? Dla mnie dzien premiery.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Autor @MichAelis dla mnie lepsze bo po prostu wole bardziej klimat zeldy niż FE. Ale w zalozeniach to "to samo" co FE Warriors. Jak Ci się spodobało to i Hyrule polubisz
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Czy tylko mi się wydaje, że Link ma na okładce minę psychopaty? (ew. minę w stylu - dawać kasę frajerzy, którzy kupili poprzednie edycje!)
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Jak limitka będzie tak samo tanio latać co Fire Emblem Warriors to w sumie czemu nie. Wybaczam te wszystkie porty, bo nie brakuje świeżych gierek prócz tego.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Ja mimo posiadania gry na Wii U, i tak mam zamiar kupić to ponownie, bo świetnie się przy tym tytule bawiłem. Ale ja tam lubię formułę Warriors'ów, co nie znaczy że każdą tego typu grę kupuję...
Opublikowano 1 marca 20187 l kig dodał dzisiaj grę do swojej listy z datą premiery 2018-05-29. Nie widziałem nigdzie indziej oficjalnego potwierdzenia daty premiery, no ale.
Opublikowano 2 marca 20187 l No u nas gier zawsze miała oznaczenie SPRING. Do tej pory jedynie w Japonii było, że gra wyjdzie bodajże w marcu a u nas już niejednokrotnie wspominali, że będzie to raczej maj. Ja tam raczej odpuszczam (może kiedyś) w maju wychodzi DK i Dark Souls, więc mnie to wystarcza
Opublikowano 26 maja 20186 l Gra ktoś w Hyrule warriors warto go brać? Fanem warriors ów nie jestem ale zeldy już jak najbardziej. @Rayos kiedy jakaś recka na ppe? Nie ukrywam że znacznie ułatwiają mi zakupy
Opublikowano 26 maja 20186 l Autor 14 minut temu, Rezoo7 napisał: @Rayos kiedy jakaś recka na ppe? jest od 3 godzin prawie jak jesteś fanem zeldy, to bier. ja musou generalnie nie lubie a w hyrule warriors wsiaklem po raz trzeci. FE warirors tez mi siadlo
Opublikowano 27 maja 20186 l Jak na złość kodzik do xkomu przestał działać, no nic poczekam na pewno dadzą jeszcze nie raz - 20 zł Dziękuję za odpowiedź
Opublikowano 28 maja 20186 l Autor Hyrule Warriors, ty k**** nie mogę się oderwać, co chce zagrać w coś innego to sobie myślę "a, jedna misja w hyrule i zagram w coś innego..." i kończy się na tym, że gram godzinę, dwie w HW niesamowicie wciąga
Opublikowano 28 maja 20186 l No switch wydaje się idealny do gier koei warriors. Szkoda, że wiele gier mousu na switcha nigdy nie wydali u nas. Za to warriors orochi 4 gameplay ma być 9 czerwca a to już wyjdzie u nas na nintendo. Oby tylko nie było open world jak dw9...
Opublikowano 28 maja 20186 l Ja też lubię formułę warriorsów, choć nie wszystkie gry mnie interesują. Na razie u mnie Hyrule Warriors cierpliwie sobie czeka na swój czas, bo wiem że jak uruchomię to długo będę w to grał.