Skocz do zawartości

Hyrule Warriors Definitive Edition

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hyrule Warriors po debiucie na Wii U i porcie na 3DSa zmierza tym razem na Nintendo Switch by zaserwować nam Definitywną wersję gry ze wszystkimi DLC jakie zostały wydane, pełnym roosterem, mapami i unikalnymi ficzerami dostępnymi tylko na 3DSie. W ramach bonusu Link i Zelda dostaną stroje wzorowane na te z Zeldy BOTW. Premiera na wiosnę 2018

Opublikowano

FE Warriors bardzo fajna giereczka, ale Hyrule Warriors sztos, wiadomo, że Zelda = sztos :banderas: było grane na Wii U, było grane na N3DSie, będzie grane na Switchuniu :potter: 

• Minusik 1
Opublikowano

Ja mimo posiadania gry na Wii U, i tak mam zamiar kupić to ponownie, bo świetnie się przy tym tytule bawiłem.

Ale ja tam lubię formułę Warriors'ów, co nie znaczy że każdą tego typu grę kupuję...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kig dodał dzisiaj grę do swojej listy z datą premiery 2018-05-29. Nie widziałem nigdzie indziej oficjalnego potwierdzenia daty premiery, no ale.

Opublikowano

No u nas gier zawsze miała oznaczenie SPRING. Do tej pory jedynie w Japonii było, że gra wyjdzie bodajże w marcu a u nas już niejednokrotnie wspominali, że będzie to raczej maj. Ja tam raczej odpuszczam (może kiedyś) w maju wychodzi DK i Dark Souls, więc mnie to wystarcza :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś w Hyrule warriors warto go brać? Fanem warriors ów nie  jestem ale zeldy już jak najbardziej. 

@Rayos kiedy jakaś recka na ppe? 

Nie ukrywam że znacznie ułatwiają mi zakupy ;)

Opublikowano
14 minut temu, Rezoo7 napisał:

@Rayos kiedy jakaś recka na ppe? 

jest od 3 godzin prawie ;) jak jesteś fanem zeldy, to bier. ja musou generalnie nie lubie a w hyrule warriors wsiaklem po raz trzeci. FE warirors tez mi siadlo

Opublikowano

Hyrule Warriors, ty k**** :( nie mogę się oderwać, co chce zagrać w coś innego to sobie myślę "a, jedna misja w hyrule i zagram w coś innego..." i kończy się na tym, że gram godzinę, dwie w HW :pawel: niesamowicie wciąga

Opublikowano

No switch wydaje się idealny do gier koei warriors. Szkoda, że wiele gier mousu na switcha nigdy nie wydali u nas. 

Za to warriors orochi 4 gameplay ma być 9 czerwca a to już wyjdzie u nas na nintendo.

Oby tylko nie było open world jak dw9...

Opublikowano

Ja też lubię formułę warriorsów, choć nie wszystkie gry mnie interesują. Na razie u mnie Hyrule Warriors cierpliwie sobie czeka na swój czas, bo wiem że jak uruchomię to długo będę w to grał.