sprite 1 798 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 2 nowe epy już są na Maxie. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Nikt nie ogląda? Jestem na 6 odcinku. Sezon faktycznie obniżył loty w stosunku do bardzo dobrego 4ego, ale jest jedna rzecz, która sprawia mi dużą przyjemność. To, jak ORANA i UPADLANA jest Spoiler Serena Waterford przez swoich własnych ludzi. Coś pięknego. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 12:03, Masorz napisał: Nikt nie ogląda? Jestem na 6 odcinku. Sezon faktycznie obniżył loty w stosunku do bardzo dobrego 4ego, ale jest jedna rzecz, która sprawia mi dużą przyjemność. To, jak ORANA i UPADLANA jest Ukryj zawartość Serena Waterford przez swoich własnych ludzi. Coś pięknego. Oglądam, bo kobieta się wkręciła. I w sumie nie taki zły ten sezon, więcej tu akcji i emocji niż w poprzednich, mimo że w sumie niewiele się dzieje. Serena i jej relacje z June to największy plus tego sezonu (scena w więzieniu <3), choć trochę beczunia jak Spoiler w jednym momencie Serena w Gilead z podniesionym czołem robi pokazówkę z córką June a niewiele później "June, pomush". Przed ostatnim ep. liczyłem, że jednak pęknie i rozpierdoli tę rodzinkę, u której mieszka, a tu niespodzianka i im spierdoliła. Ciekawe gdzie wyląduje finalnie (podejrzewam, że znów u June). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi