Skocz do zawartości

Nintendo Labo

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 24,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Złożyliśmy wędkę i pianino. Samo składanie daje dużo frajdy, satysfakcja z zamieniania płaskich kartonów w przestrzenne obiekty jest spora. Trochę to trwa, wędka zajęła nam prawie 3 wieczory (po 45-60

• Ja się bawię super. 34 lata, a jak zaczynam składać kartony to jakbym miał 10 lat Kocham Nintendo    

• Naprawdę nieźle to wygląda i działa. Fajny motyw z pedałem i poczuciem pędu powietrza. 

Opublikowano

Skoro nintendo nie będzie dawać szablonów za darmo, to prędzej jakiś dobry człowiek kupi i poda sam wymiary tego wszystkiego, co i jak to zrobić na pirackich kartonach XD. Ciekawe czy te gry wylądują w eshopie i w jakiej cenie.

Opublikowano

Genialna kreatywna zabawka i już nie mogę się doczekać aż zakupie pakiet i usiądę do tego z bratankiem, który na bank będzie zachwycony i cały w skowronkach. Wujek pewno też zacieszy mordę nie raz, nie ma bata :) 

Na temat ceny (czy akuratna, czy za wysoka, a może za niska ;)  ) wypowiem się jak już przetestuje te cuda.

Teraz nie ma co pierdzielić farmazony i robić sobie głupie podśmie(pipi)ki, jak się nawet tego w łapie nie trzymało i na żywca nie widziało. 

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Dobra cena na Polske :notbad:

Opublikowano

No ja tam już nie jeden karton widziałem i trzymałem

Opublikowano

powerplay jako pierwszy dal preordery

zestaw z plecaczkiem 289zł, wedka/pianino itp 255zl, nalepki 55zl

Opublikowano

za 289 zl to ja juz wole lego technic

Opublikowano

Są też zestawy Lego z silnikami i jakąś formą sterowania, też można jakieś proste wynalazki konstruować. Różnica taka, że ze spotkania ze stopą Lego wyjdzie zwycięsko ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kurcze, to naprawdę fajnie wygląda, by się bawić przy złożeniu i potem przy gierce przez parę minut 

Opublikowano

skumajcie lepiej to w calosci, w szoku jestem co te joycony maja w sobie i jaka tam technologia siedzi, przeciez jakbym byl dzieckiem to bym sie obsral z radosci na takie autko

Opublikowano

Osz kutwa! Przecież to jest świetne! 

Swoją drogą doskonale pokazuje jak bardzo przemyślane są joycony i jak bardzo oryginalne one są. 

Opublikowano

a czujecie miec dwojke malych dzieci? chca sie poscigac ze soba na np zaaranzowanym na stole czy podlodze torze z przeszkadzajkami z tego co mieli pod reka

tatus musi kupic druga pare joyconow i pewnie i drugiego switcha xddd

nintendo szatanskie idealnie ta podrobke lego wymyslilo xddd

Opublikowano

Pierwsza pozycja od Nintendo, która wykorzystuje kamerkę w joy-conie i wszyscy mają kisiel w majtach xD ale rzeczywiście w akcji jak to pokazują jest 100x lepiej niż na filmiku od Big N.

Opublikowano

Od początku uważałem, że to strzał w dziesiątkę - nie dla starych byków jak my, ale dla dzieci, z którymi będzie można się wspólnie bawić. Biorę na premierę, będzie grane z 4latkiem.

Opublikowano

Fantastyczne. Może patch do MK8DX ze sterowaniem kartonem? XD

Opublikowano
12 godzin temu, Ficuś napisał:

a czujecie miec dwojke malych dzieci? chca sie poscigac ze soba na np zaaranzowanym na stole czy podlodze torze z przeszkadzajkami z tego co mieli pod reka

tatus musi kupic druga pare joyconow i pewnie i drugiego switcha xddd

nintendo szatanskie idealnie ta podrobke lego wymyslilo xddd

Czuję jak to jest mieć 2 dzieci. 

Opublikowano

Świetnie to wygląda, Nintendo faktycznie miało genialny pomysł w swojej prostocie. Gdy bym był dzieckiem to pewnie bym cisną rodziców o zakup tych "kartonów" od Wielkiego N...