Figuś 21 172 Opublikowano 4 września 2020 Autor Opublikowano 4 września 2020 #wujoOUT Ja pierdole, rudy weź kogoś z zagranicy bo to co za brzęczka graja to na rzygi się zbiera Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Dzisiaj gibraltar-san marino. Ciekawe czy bedzie transmisja , a obejrzalbym z ciekawosci. Pokibicowal san marino Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Tak ujowo grali, że nic nie straciłem przełączając na granie w Tonyego Hawka. W ligach super sobie gramy, ale w reprezentacji, niee, po co. Edytowane 5 września 2020 przez Faka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Od tego jest trener zeby poukladac druzyne. Gdyby to bylo na zasadzie ze powolanie dostaja najlepsi pilkarze i juz oni sami zadecyduja jak maja grac pozycja trenera/selekcjonera bylaby niepotrzebna przeciez. To nie fifa ultimate team ze wsadzasz gosci na ich preferowane pozycje i grasz. Tym bardziej ze zgrupowania kadr sa kilka, kilkanascie razy s roku a nie w tygodniu jak w klubie A juz tym bardziej polska powinna miec jakiegos topowego europejskiego trenera bo obstawiam ze nie predko bedziemy mieli pokolenie ktore jeszcze moze cokolwiek zdzialac na arenie miedzynarodowej. A to ostatni gwizdek.Chociaz w sumie chyba i tak juz za pozno. Postarzeja sie Lewandowskie, Krychowiaki, Zielinskie i reszta grajaca w dobrych klubach i znowu bedziemy dostawac w piz.de 3:0 od anglikow , szwedow a pompowac balonik wygranymi z bulgaria i luksemburgiem jak w latach 90. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Ja to wiem i Ty to wiesz, ale piłkarze, którzy reprezentują jakiś tam profesjonalny sport, gdzie całe życie biegają za piłką, którzy robią taką szopkę w reprezentacji to chociaż trochę tego RiGcZu wypadałoby mieć, żeby grać na takim poziomie jakim grają w klubach, bo tutaj, co się odjaniepawliło to wszystkich do kamieniołomu by wysłał. Edytowane 5 września 2020 przez Faka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Tez moze byc kwestia trenera. Dla kogo tam autorytetem jest brzeczek? Obstawiam ze tam z niego jaja sobie robia w pokojach Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Już zapomniałem jak dziadowskiego trenera mamy, co jest po znajomościach z bonkiem i gramy, jak gramy, jak patałachy. Edytowane 5 września 2020 przez Faka Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Jak naszym przy niemal każdym kontakcie z piłką nogi się trzęsły, to nie ma co się dziwić, że nie potrafili akcji sklecić. Dawno nie widziałem takiej padaki w wykonaniu kadry. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Obejrzalem wydluzony skrot meczu. Nie wiem co sie tam dzialo, jestem pewny tylko tego ze bylo duzo murzynow, murzyni duzo faulowali, Piatek byl duzo faulowany i nie bylo duzo celnych strzalow. Czy waleczni Polacy przestraszyli sie rozgniewanych murzunow czy nie mieli podkoszulek #blm? Co sie tam kuzwa zadzialo? Rozstawienie skladu wyglada na 8 graczy defensywnych i 2 ofensywnych, przeciez nawet na papierze cos tam jest nie tak xD EDIT: Juz znalazlem odpowiedz, jak z takim gosciem jako trenerem moze byc ok? Przeciez on sie nie potrafi nawet dobrze wyslowic xD Edytowane 5 września 2020 przez _Forum_ Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Nie wiem czy to ogolna sytuacja na swiecie, czy atrakcyjnosc ligi narodow ale nawet patrzac po forumie to ludzie maja chyba wyje.bane. Sam o meczu dowiedzialem sie przypadkiem z foruma, przypomnialem sobie w czwartek a w piatek totalnie zapomnialem bo gralem w go.wniane RE6. Pzpn tez ma chyba wyje.bane bo rezygnacja z Lewandowskiego chyba nikogo nie obeszla, nie bylo slychac krzykow tluszczy, ze jak to Robercik nie zagra. A skoro nie powolujesz najlepszego zawodnika to chyba je.bia cie te rozgrywki bo i tak miejsce na mistrzostwach dostaje zwyciezca (czy jak to tam jest, nie wazne w sumie) a widziac kim dysponujesz wiesz, ze ty nim nie bedziesz. Wydaje mi sie tez, ze oczy ludzi jakos zeszly z kadry. A jak ludzie nie patrza to mozna zrobic swoje i wrocic do fotografowania sie w futrach i meczykow w fortnajcie. W sumie to tak dla mnie wyglada teraz futbol. Czuje jakas konczaca sie epoka, starzy odejda a przyjda mlodzi, dla ktorych futbol to tylko zawod, zrobic swoje i wrocic do chaty. Nikt juz nie zyje mantra, ze jak to tak polski mogloby zabraknac na mistrzostwach bo przeciez w 86... Albo jakies pisanie o nadziejach, ze no moze w koncu sie uda. Teraz uda sie czy nie uda to jeden ch.uj. Byl przeciez cwiercfinal w 2016 wiec nie ma co jeszcze biadolic zeby brac sie do roboty. Bedzie na to czas przez kolejne, najblizsze 30 lat. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Ty grales w RE6, kolega w THPS 1+2 a ja w LoLa w czasie meczu. Nikt nie zaluje ze go nie obejrzal Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 No i san marino przegralo z gibraltarem Ogladalem pierwsza polowe (wiecej mi sie nie chcialo bo to naprawde slabo wygladalo xd) i oni chyba nigdy nie wygraja. Chyba ze z jakims watykanem czy cos. Gibraltar byl ewidentnie druzyna prowadzaca gre i mocniejsza. Gibraltar kur.wa. To chyba nawet nie jest panstwo. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 @Mejm przecież teraz coraz bardziej rozwadniaja te rozgrywki. Niedługo brak kwalifikacji to będzie sztuka Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 No liga narodow przeciez jakby nie bylo to mial byc substytut meczy towarzyskich. Tylko troche nie rozumiem dlaczego jest ten limit zmian 3. Szczegolnie w meczach grupowych. Bez sensu kompletnie i mija sie z zalozeniem meczu (prawie)towarzyskiego. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Wytłumacz mi ktoś, jak można być zadowolony z wyniki przegranego meczu, po tym jak brzęczypałka to powiedział? No to jest idiota trener, totalny idiota roku. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Ja sie z niego nie smieje tak czesto jak powinienem bo moze byc poprostu niedorozwiniety, on sie jaka czy ma wade wymowy? Zanim on przekaze cos pilkarzom to bedzie po akcji. Kry...krychowiaaa...krychowiak...cof...cofnij...lin...linie...Glik do....do ataku...na nie...na niego Ile on mowil a co w koncu powiedzial, przeciez to juz jest bardziej niz kompromitacja. Trener z wada wymowy, w dodatku z numerem 9 wszedl pomocnik Lecha Poznan Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Najbardziej kontrowersyjny element Ligi Narodów to oczywiście fakt, że ktoś z Ligi D przez to awansuje na Euro. Chociaż "nie powinien", wszak liga D to okolice 40. miejsca i poniżej. No i dziś mamy w końcu odpowiedź, kto. Macedonia (Północna) pokonała Gruzję w finałowym barażu i pojawi się na Euro 202...1? W sumie nie brzmi to aż tak strasznie, wszak w swojej grupie Macedonia zajęła trzecie miejsce, za Polską i Austrią, ale przed Słowenią, Izraelem itp. To słaby zespół, ale pokazał już, że nie jakiś amatorski. Piękne zwieńczenie kariery dla zdecydowanego rekordzisty Macedonii w każdej kategorii, Gorana Pandeva, który zdobył dziś zwycięską bramkę. Baraż B wygrała Słowacja i to ona dołączy do Polski, Hiszpanii i Szwecji w GRUPIE ŚMIERCI Ogólnie te baraże przypominają, że futbol narodowy, choć poziom niski, daje niepodrabialne emocje. Węgry przegrywały z Islandią 5 minut przed końcem meczu, by jednak wygrać 2-1 i awansować na Euro. Szkocja straciła gola w ostatniej minucie na 1-1, ale w karnych wygrała i świętuje pierwszy awans na imprezę od 1998 roku. Ścieżka Słowacji też była pełna dogrywek, karnych i zaciętej Częstochowy. Ogólnie te baraże to było 12 meczów i tylko jeden zakończył się różnicą więcej niż jednego gola. Reszta na noże, w tym 6 dogrywek. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 listopada 2020 Opublikowano 14 listopada 2020 W ogóle to jest takie dziwne tak to oglądać. Oglądam sobie teraz tego gola bez komentatora. Wtedy to już w ogóle jest śmiesznie. A tym bardziej przez świadomość, jak by to brzmiało, gdyby była pełna widownia. Islandia strzela, strzał zablokowany, a kilka sekund później kontra, strzał... i 2-1 dla drugiej strony. Na trybunach kompletne szaleństwo. A jak się ogląda tak, bez komentarza... jakoś mało epicka ta historyczna chwila. Szaboszlai to ten piłkarz Węgier, o którym na pewno jeszcze wszyscy będziemy słyszeć. W wieku 20 lat ma już na koncie tytuł Piłkarza Roku w Austrii i zapewne jeszcze przed Euro, kiedykolwiek ono będzie, trafi do wielkiego klubu. Chociaż bardziej bym stawiał, że to prędzej będzie Lipsk, niż Arsenal. Koleś jest wyróżniającym się piłkarzem Salzburga w Lidze Mistrzów, nie jak Haaland może, ale naprawdę wyróżniającym się. W kadrze też już rządzi. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Przed nami finał drugie edycji Ligi Narodów. W final 4 znalazły się chyba 4 najlepsze nacje w Europie. Hiszpania przerwała wczoraj niesamowitą serię Włochów, a dzisiaj mecz Belgia-Francja, czyli futbol reprezentacyjny na najwyższym poziomie. ORAZ teaser współpracy Benzema-Mbappe, na który napalają się fani Realu Madryt. No i w niedzielę finał, w sam raz na lekki deserek po meczu Polska-San Marino. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ku,rwa dobre te polfinaly. Koniec pierwszej polowy i Belgia 2 :0 z Francja. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 No, początek nieco mnie usypiał, ale teraz powinno się zrobić ciekawiej. A Lukaku co zrobił. Jak z dziećmi na podwórku. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Dwa razy bramkarz dostal w krotki slupek. No nie bedzie milo w szatni. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 4 belgow 1 benzema xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Figuś,
0 reakcji
Pokaż odpowiedź