pawelgr5 1 507 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Ja własnie bardzo szybko miałem podwodny ogórdek gdzie wrzucałem kazda nowa roslinke jaką znalazłem. Opłaciło się bo dzieki temu końcówka turbo szybko poszła. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Sterownia Skanująca, jakież to jest cudowne urządzenie Gdyby nie ta überbudowla mnóstwo rzeczy ominąłbym lub szukał do znudzenia. Must have dla początkujących adeptów nurkowania we wzburzonych wodach obcych planet Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 (edytowane) Ogrywam below zero i jak komuś pasował klimat podstawki to nich śmiało łyka. Nie czuje zmęczenia materiału(a platyna postawki siedzi) Mam nabite 14h i widać więcej nowych elementów do budowy bazy(jukebox i głośniki to sztos), większa/lepsza narracja w fabule, lepsza grafika(pop up dalej występuje[gram na ps4 amator]), mapa wydaje się być mniejsza, ale za to bardziej skondensowana. Edytowane 2 lipca 2021 przez grabipl Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 4 godziny temu, grabipl napisał: Ogrywam below zero i jak komuś pasował klimat podstawki to nich śmiało łyka. Nie czuje zmęczenia materiału(a platyna postawki siedzi) Mam nabite 14h i widać więcej nowych elementów do budowy bazy(jukebox i głośniki to sztos), większa/lepsza narracja w fabule, lepsza grafika(pop up dalej występuje[gram na ps4 amator]), mapa wydaje się być mniejsza, ale za to bardziej skondensowana. Loadingi i save nadal trwa na bazowym PS4 milion lat? W jedynce to był koszmar. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Zapomniałem o tym wspomnieć. Jest znacznie szybciej, loading i save, a pop up zdarza się, ale jest mniejszy. W podstawce zwłaszcza pod koniec gry mega wk mnie zapisywanie gry, nie mogłem wtedy ruszyć się na czas zapisywania bo tekstury nie wczytywały się, tutaj nic takiego nie uświadczyłem(save trwa kilka razy krócej). Jak będe pamiętał to zmierze czas przy następnej sesji i wrzuce wynik Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Sory za post pod postem. Sprawdziłem i gre wczytuje jakoś 1:58 a zapisywanie teraz trwa 2 sekundy(i na moment tylko freezuje gre w czasie zapisu) Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 Wie ktoś, czy Below Zero w wersji PS4 dostaje darmowy update pod PS5, czy nie? Choć patrząc na te czasy loadingów to wydaje mi się, że coś takiego jak wersja typowo next-gen chyba nie istnieje i po prostu dostajemy wersję z XO/PS4, która korzysta z mocy nowszych sprzętów. Tak czy siak to na XBOXie sprawa jest jasna, bo wersja jest jedna, ale PS5 ma swoje osobne wydanie, dlatego pytam - może miał ktoś do czynienia z tą wersją? Z porównań wynika, że najlepszą konsolową wersją jest ta z XSX, ale jakoś tak kusi, żeby kupić na PS i postawić w kolekcji obok jedyneczki (no i na profilu PSN dorzucić platynkę w sequelu). Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Czy Subnautica Below Zero dostała już na konsolach patch spolszczający? Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Kij tam ze "spolszczającym", ale czy jest patch next-genowy? Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 W dniu 24.08.2021 o 08:20, friedrich napisał: Czy Subnautica Below Zero dostała już na konsolach patch spolszczający? Ostatnio grałem i wszystko było po polsku. Tylko sprzedałem bo mi błąd wyskoczył i 3 godziny do tyłu. Ale gierka bardzo miodna. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 (edytowane) W dniu 31.10.2021 o 00:05, Wredny napisał: Kij tam ze "spolszczającym", ale czy jest patch next-genowy? Below zero jak i podstawka są na ps5 i ps4. Below zero splatynowalem na ps5. Edytowane 1 listopada 2021 przez genjuro Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 No i jak to chodzi na PS5? Bo "jedynka" na PS4 to tragedia - non stop w 20fpsach i doczytujące się całe połacie dna morskiego. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Eh,no nie wiem co napisać. Gralo mi się tak samo, z tym że dual sense fajnie wibrował przy wiertle. Nie jestem technicznym freakiem i nie licze klatek. Gra działa prawidłowo i cieszę się gameplayem, tyle ode mnie Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 No i jak to chodzi na PS5? Bo "jedynka" na PS4 to tragedia - non stop w 20fpsach i doczytujące się całe połacie dna morskiego.A i tak jedna z lepszych gier generacji IMO. Jedna z tych które chciałoby się móc doznać po raz pierwszy jeszcze raz 1 Cytuj
Astraso 0 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Witam, mam problem z grą Subnautica_Below_Zero. Grę posiadałem już wcześniej w early access i działała dobrze. Problem polega na tym, że nie chce się odpalić na nowym koncie. Gdy klikam "uruchom" to pisze, że się uruchamia lecz po 3 sekundach przestaje i wraca do punktu wyjścia. Komputer spełnia wszystkie wymagania. Bardzo ale to bardzo dziękuję jeżeli ktoś zdecyduje się pomóc Specyfikacja komputera: - Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU G4600 3.60 GHz - Ram: 8 GB - Typ systemu: 64-bitowy Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Wiesz co, ostatnio miałem podobny problem z inna grą na pc.I problem była pamięć wirtualna w win 10.Możesz poczytać o temacie i spróbować.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Konrad22 0 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Siemka, ogólnie na wstępie chciałem zaznaczyć że gram na modach, takich jak easycraft, allitem1x1, mapa do subnautici, dodatkowe ulepszenia dla seamoth i cyclopa, nautilus i vanilla expand, poza tym to czysta vanilla. Sprawa wygląda następująco: Jakiś czas temu odkryłem wszystkie schematy na cyklopa, w międzyczasie znalazłem szczątki kombinezonu prawn i chciałem zwiedzić jaskinie/biom lost river. Chcąc wpłynąć na głębiny z nieznanych mi powodów cyklop zamiast opadać pionowo w dół, to zaczyna się pochylać na lewą stronę. Na filmikach na yt widać że cyklop ładnie, dość szybko opada pionowo, a u mnie pochyla się w lewo i schodzi powolnie w dół, jakby był śmigłowcem albo innym myśliwcem. Żeby tego było mało, nic mnie nie atakowało, do skał miałem kawałek ogólnie dookoła niego czysto, a mimo to w coś uderzał. Czy ktoś miał podobny problem? Jak go rozwiązał lub gdzie szukać przyczyny? Jakiś błąd gry, czy wina modów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi