Skocz do zawartości

PSX Extreme 246

Oceń okładkę PSX Extreme 246  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 246

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już przeczytałem - znowu ten rycerz blachy w podwójnej ilości, znowu ekstaza z powodu multi shitu :whyyy: A za ten tekst "W obronie skrzynek", to niech Ktoś sprzeda temu patyczakowi karczycho :kaz:

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

Wiem, ze nie ten temat ale jak napisze w dedykowanym to pewnie redakcja zleje a tak jest szansa na poprawe w przyszlosci.

No wiec czy ktos moze uswadomic Kalego mistrza bijatyk, ze sklad zawodnikow to roster a nie rooster? Rooster to kogut. W numerze 238 palnal to w recenzji Injustice 2 ale ok, pewnie literowka. Ale w numerze nastepnym w recenzji Tekkena 7 ten babol jest juz w srodtytule. Dwa razy z zrzedu to raczej nie przypadek.

Opublikowano

Powiedzieć, ze tekst o RoboCopie to mistrzostwo, to mało powiedziane. Człowiek czyta, bo zna bohatera, a pierwszych kilka zdań od razu sugeruje, ze będzie to coś więcej niż sentymentalna wycieczka. Krótkie streszczenie społecznych perypetii Detroit, przeistacza się w analizę wpływu korporacji na życie społeczne, które się tylko uaktualniło. Koniec końców mało było w tekście o samym RoboCopie jako filmie i jego popularności, ale po przeczytaniu go człowiek wie, że to jest cholernie dobry kawałek publicystyki. Czegoś takiego nie da się napisac przypadkiem, to jest 100% profesjonzlizm autora, który łączy ciężką pracę (przygotowanie) i talent (poskładanie do kupy i selekcje materiałów). 

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 18.02.2018 o 17:46, szczudel napisał:

Powiedzieć, ze tekst o RoboCopie to mistrzostwo, to mało powiedziane. Człowiek czyta, bo zna bohatera, a pierwszych kilka zdań od razu sugeruje, ze będzie to coś więcej niż sentymentalna wycieczka. Krótkie streszczenie społecznych perypetii Detroit, przeistacza się w analizę wpływu korporacji na życie społeczne, które się tylko uaktualniło. Koniec końców mało było w tekście o samym RoboCopie jako filmie i jego popularności, ale po przeczytaniu go człowiek wie, że to jest cholernie dobry kawałek publicystyki. Czegoś takiego nie da się napisac przypadkiem, to jest 100% profesjonzlizm autora, który łączy ciężką pracę (przygotowanie) i talent (poskładanie do kupy i selekcje materiałów). 

12 godzin temu, Tokugawa1982 napisał:

Kuba to "Miszcz"researchu. Klimatyczne,dopracowane teksty to Jego specjalność.

Panowie, dziękuję. To prawda, że te teksty powstają długo i przeciągam terminy - Roger potwierdzi. Ale dodam, że gdybym miał napisać o np. o Remember Me i życiu kulturalnym Paryża, byłoby mi znacznie trudniej. Po prostu kulturą "hameryki" czy przemianami społecznymi w USA, interesuję się od zawsze, a w domu mam tonę literatury o Stanach Zjednoczonych. Ot, cała magia ;)

Opublikowano

Właśnie przejrzalem numer i recke mhw. Patrzę minusy i "tylko 4 główne lokacje". Przestałem przeglądać dalej :) następnym razem polecam przejść grę.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, XM. napisał:

Właśnie przejrzalem numer i recke mhw. Patrzę minusy i "tylko 4 główne lokacje". Przestałem przeglądać dalej :) następnym razem polecam przejść grę.

O, czyżby kolejny specjalista od Monster Huntera, który przygodę z serią zaczął od World i leje stwory z pomocą randomów z neta? ;) Kolego - biłem solo Eldery na G ranku jak ty najwyraźniej wchodziłeś pod stół na stojaka, stąd umiem rozróżnić "główne" od "bonusowe" i gdzie w serii Monster Hunter przebiega granica pomiędzy "wątkiem" głównym (low ranki do 5-6 gwiazdek) a pozostałą częścią gry, tutejszym endgamem (high, G).

PS: Nie, nie nabijam się ze wszystkich, którzy dopiero teraz odkryli fenomen MH. Nawet się z tego cieszę, bo wreszcie seria doczekała się na zachodzie należnej uwagi. Nabijam się konkretnie z Ciebie, czy raczej odbijam piłeczkę :)

Edytowane przez KOMODO
  • Minusik 4
Opublikowano (edytowane)

Hoi mnie obchodzi od kiedy grasz, żadna to bonusowa lokacja bo gra kończy się

Spoiler

w momencie zabicia xeno jivvy a nie Zoraha.

I nie, nie jest to mój pierwszy MH.

Odbicie piłeczki na poziomie magazynu.

Edytowane przez Square
  • Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano

Widzę, że znów komodo stara się być oryginalny w tworzeniu nowych faktów na temat kolejnej gierki :notbad:

Opublikowano (edytowane)

Mogliby do MH zatrudnic Yano. :yano: Recka pisana po wodce i majonezie bylaby ciekawym doswiadczeniem.

Edytowane przez Butt
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 godzin temu, XM. napisał:

Przejrzal pismo w empiku, je.bnal spoiler i jeszcze ma pretensje.

Opublikowano

Piechota to dobry transfer. Fajnie mi się go czyta. Mam nadzieję na więcej tekstów gościa i może jakieś recki poza Switchem i VR.